Lisez les avis des autres
Min familie og jeg velkommedede en udvekslingstuderende til vores hjem fra nogle år siden. Det har helt klart været en unik oplevelse med en masse nye erfaringer. Min søster og jeg har nærmest fået e... Voir plus
Jeg havnede I en lufthavn uden at nogen hentede mig. De havde ingen samarbejdskoler, jeg fik ingen mad og der var en voldelig forælder i husholdningen. Dette blev AFS informeret om, men mente at det... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
AFS Interkultur er en non-profit, frivilligdrevet forening, som igennem en række udvekslingsprogrammer arbejder for at fremme interkulturel forståelse og læring på tværs af landegrænser.
Coordonnées de contact
Nordre Fasanvej 111, 2000, Frederiksberg, Danemark
- afs.interkultur@afs.org
- www.afs.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dyrt och dåligt - oseriös hantering
Dålig kommunikation mellan AFS Sverige och värdlandet Frankrike. Vid problem var Frankrikes enda lösning att tonåringen skulle åka hem. Vi hade ingen aning om vem som var kontaktperson eller ”Buddy” och har i efterhand inte kunnat få ut någon dokumentation av vad som skett och vem som ansvarat. Vi kan verkligen inte rekommendera AFS för utbytesår och funderar på att gå vidare med hjälp av jurister.
Åk på utbytesår
Om man kan åka på utbytesår så tycker jag verkligen att man ska göra det
Jeg var på udveksling i USA i 2018/19…
Jeg var på udveksling i USA i 2018/19 og det er det bedst jeg nogensinde har gjort! AFS havde min ryg hele vejen igennem, både gennem op- og nedture. Jeg vil altid anbefale AFS, både til unge, der selv ønsker at komme afsted, og til familier der kunne tænke sig at værte et ungt menneske. Min familie havde en portugisisk dreng boende i 2020/21 og det var også med AFS. Igen en dejlig oplevelse!
Uforglemmelige oplevelser
Jeg var i Argentina i 15/16. Jeg vil altid anbefale AFS selvom der var både op og nedture. Udveksling er ikke altid nemt og jeg måtte skifte værtsfamilie halvvejs, og selvom processen ikke altid var lige glat, så havde jeg tillid til AFS havde min ryg især pga alle de frivillige der utrætteligt arbejder for en bedre verden og bedre kulturmøder. Jeg endte i den sødeste værtsfamilie, som åbnede deres hjem og hjerter for mig, og jeg stadig har kontakt med. Jeg håber flere også har lyst til at åbne deres hjem så AFS kan fortsætte med at skabe udveksling og uforglemmelige oplevelser.
Mit AFS år gav mig en ekstra familie 😊
Mit AFS år gav mig en ekstra familie 😊. Selv om det nu er mere end 30 år siden, glemmer jeg aldrig de åbne arme jeg blev modtaget med i min værtsfamilie. Jeg har besøgt dem flere gange siden, og vil gerne besøge dem igen, inden mine ekstra forældre bliver meget gamle. Begge mine døtre har også været afsted, og selv om de fik udfordringer undervejs, fik de støtte af AFS til at komme igennem det, så de har været glade for deres ophold. Vi har også været værtsfamilie flere gange, og også der har vi fået støtte, når kulturmøderne har været svære. Og jeg glæder mig til at se vores ekstra børn snart igen. Som frivillig i foreningen vi, jeg nu give noget tilbage og jeg nyder det gode fællesskab, vi frivillige har, på tværs af alder. Mine varmeste anbefalinger 😊😊
Et år der ændrede mit liv
Da jeg tog afsted med AFS var jeg en nervøs og usikker dreng. Jeg tog afsted med AFS til USA og kom hjem som et nyt menneske. Jeg lærte at stå på egne ben og udfordre mig selv i nogle trygge rammer. Jeg vidste at AFS altid ville være der til at støtte mig, og det gav mig lysten og evnerne til at udvikle mig selv til det selvsikre og glade menneske jeg er i dag. AFS kan ikke anbefales nok.
AFS ændrede mit liv
AFS ændrede mit liv. Fantastiske frivillige der gør det muligt for alle at komme ud og opleve verden på en måde de ellers aldrig ville.
Jeg rejste med AFS 07/08
Jeg rejste med AFS 07/08, og havde et fantastisk år i USA, hvor jeg følte mig støttet både før, under og efter. Jeg endte med selv, at arbejde frivilligt i foreningen i 10 år efterfølgende pga. det meningsfyldte arbejde de gør.
Jeg ville anbefale det til enhver at vælge AFS - det er sted, hvor man får venner for livet.
Afsted i en tryg ramme med AFS
Vi har sendt vores datter afsted med AFS i 10 måneder. For os som forældre har AFS været garant for en yderst kompetent og professionel ramme for at sende hende trygt afsted. Hele vejen igennem har AFS været hjælpsomme og løsningsorienterede. Kan kun anbefales på det varmeste!
AFS gav mig en ny familie for livet
Jeg var på udveksling i USA efter niende klasse, og det var den bedste oplevelse nogensinde. Før- og efterorienteringerne i Danmark sendte mig godt afsted, og bød mig velkommen hjem - og lokalafdelingen, jeg endte hos, sørgede for at jeg følte, jeg var i trygge hænder hele året.
Jeg havde den rareste værtsfamilie og fik nogle af de bedste venner gennem AFS. Venner fra USA, fra rundt omkring i verden, og venner i Danmark, som jeg stadig kan grine og snakke med om dejlige stunder med AFS.
Jeg planlægger snart tredje tur tilbage til min kære værtsfamilie, som jeg stadig har tæt kontakt til efter otte år.
Tak for det og tak for jer.
Oplevelse med AFS
Tilbage i 2013/14 rejste jeg et år på udveksling med AFS. Et år der var alt andet end let, men jeg har altid fået fuld opbakning og støtte af AFS og de frivillige både i mit udviklingsland og hjemme fra Danmark. Den fællesskab der er i AFS kan ikke beskrives eller sammenlignes. Man får en familie kryds og tværs over hele verdenens
Frivillig og rejsende i AFS
Jeg er selv frivillig i AFS og har været på udveksling med dem til USA. De har altid været hjælpsomme og har styr på deres ting der hvor jeg var i USA, og her i Danmark er der et utroligt dejligt fælleskab der er imødekommende.
Mega fed udvekslingsorganisation
Mega fed NGO! AFS har hjulpet mig meget i forbindelse med min udveksling til Frankrig. Efterfølgende er jeg blevet frivillig og der har jeg haft stort glæde i, at hjælpe andre unge afsted!
Kan varmt anbefales!!
Uprofessionelle og ligeglade med om dit barn ender op et godt sted
Jeg var afsted i 17/18 og har haft nogenlunde lignede oplevelser, som mange af de andre der har givet AFS 1 stjerne. Alting så fint ud på papiret fra værtsfamiliens side. Der stod i deres ansøgning, at det var en familie der bestod af 5 mennesker, mor, far og tre børn. Jeg ankommer til landet og byen, hvor jeg skal bo det næste års tid kun for, at finde ud af at det kun er moren der bor i huset. (Så allerede der var der noget som ikke stemte overens med de forventninger mine forældre og jeg havde haft). Jeg lod mig det dog komme dem til gode, at de havde glemt at fortælle mig om den lille detalje.
Men efter en række hændelser begynder jeg at føle mig usikker hjemme hos hende, da hun først kommer hjem kl. 23, men bliver sur fordi jeg spiser aftensmad uden hende.
Jeg kontakter min kontaktperson, da jeg føler mig meget alene i den situation og i alt taget bange for min hostmor, fordi hun er begyndt at skælde mig meget ud og kalde mig alle mulige grimme ting.
Min kontaktperson foreslår, at vi sætter et møde op, hvor vi diskutere med vores område leder om hvor hvidt muligt, jeg kan få en ny værstfamilie.
Min kontaktperson og jeg ankommer til mødet og allerede inden jeg har sat mig ned siger områdelederen, at jeg godt kan tage mig sammen og afviser at snakke mere om sagen.
Dagen efter om morgenen hører jeg så fra min kontaktperson, at områdelederen har sagt til min hostmor, at jeg ikke har lyst til at bo hos hende længere og at jeg har klaget over hende. Jeg benægter det selfølgelig og skynder mig i skole, da jeg er bange for hvad hun vil gøre.
Efter dette begyndte hun at ignorere mig og jeg må sørge for alt min mad selv.
Sådan forsætter det i en månedstid indtil hun har glemt det.
Det var ubehageligt at bo sammen med hende, så jeg brugte det meste af min tid sammen med mine venner efter skole.
Men så fandt område lederen ud af det og alting faldt lidt sammen. Jeg måtte hverken blive ude til mere end 8 om aftenen eller forlade byen uden en af de AFS frivillige.
Og det skal lige siges, at det var en ret lille by og at alle de andre udvekslingstuderende måtte tage lige derhen hvor ville uden opsyn.
Det blev så slemt til sidst at mine forældre kontaktede AFS Danmark for at klage over den uprofessionelisme der var blevet udført over for mig.
AFS gjorde dog ikke andet end, at ringe og spørge mig hvordan jeg havde det og, at det eneste de kunne gøre var, at sende mig hjem hvis jeg ville.
Så med andre ord. Ikke alene brød AFS (i det område jeg var i) deres tavshedspligt, ved at fortælle værtsfamilien om “alle de ting jeg havde sagt om dem”, de overvågede mig og jeg følte mig direkte forfulgt af de mennesker der var meningen som skulle passe på mig under mit ophold, og alt AFS gjorde var at ringe og spørge om jeg ville hjem.
Jeg har stadigvæk traumer den dag idag og jeg har stadigvæk søvnløse nætter pga. dette.
Mit råd er at vælge en anden organisation, som ikke kun har frivillige i det område hvor jeres børn skal bo. ASF’s screenings metoder til optagelse af frivillige er alt for løs i forhold til at de får lov til at passe på jeres børn.
Tak, det var et år der ikke vil gå i glemmebogen
Man bliver klædt godt på inden man skal afsted. Oplevelsen i selve værtlandet er jo altid præget af både op og nedture, men har på intet tidspunkt været utilfreds med AFS ift hele organiseringen af mit udvekslingsophold. Er senere blevet frivillig, for at blive en del af det smukke fællesskab de unge i organisationen har sammen.
Berigende oplevelse at være værtsfamilie
Min familie og jeg har været værtsfamilie igennem AFS 3 gange, og det har været en kæmpe oplevelse hver gang. Vi vil helt klart anbefale at blive værtsfamilie via AFS, da AFS give god information før og undervejs, og hvis der opstår spørgsmål eller problemer, er der altid hjælp at hente hos de frivillige i lokalforeningen eller hos de ansatte på AFS kontoret.
Kulturforståelse i trygge hænder
Jeg var på et års udveksling i USA og havde en fantastisk oplevelse med AFS både før, under og efter mit ophold. Jeg havde fået AFS anbefalet og de levede fuldstændig op til rosen. Jeg følte mig hele vejen igennem tryg i organisationens hænder selvom jeg var langt væk hjemmefra. Det var et fantastisk ophold og jeg fik oplevelser og venner for livet. Herfra en klar anbefaling om at tage på udveksling gennem AFS til alle, der er klar på en enestående kulturoplevelse!
En oplevelse for livet!
Jeg var 15 år, da jeg tog til Frankrig og boede hos en værtsfamilie i 1 år. I dag er jeg 32 år og er i skrivende stund på ferie hos selv samme værtsfamilie, sammen med min mand og to børn. På lørdag skal vi til bryllup hos min franske veninde, som jeg gik i gymnasiet med som 15 årig!
AFS er i sandhed en berigelse og en oplevelse for livet!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.