Nem hjemmeside, hurtig levering og fantastisk service , nogle af varerne var defekte ved ankomst , men en enkelt mail med en meget hjælpsom medarbejder og der blev sendt nyt med det samme . Handler... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg havde modtaget nogle super flotte glas, hvoraf et par stykker ikke levede op til min forventning. Jeg henvendte mig til Aida, som uden problemer sendte mig nogle nye plus en trøstepose karameller... Voir plus
Rigtig god oplevelse Jeg havde købt et sæt af deres lækre Raw suppe tallerkener på tilbud og fået en termoflaske med. Jeg ringede og hørte om jeg kunne få det samme tilbud da jeg gerne ville giv... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de matériel de cuisine
- Boutique de porcelaine
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin de verre
- Magasin de meubles de cuisine
Écrit par l'entreprise
aida har dækket det daglige bord i 70 år.
Coordonnées de contact
Langs Skoven 8, 8541, Skødstrup, Danemark
- order@aida.dk
- www.aida.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det var nemt at handle og alt var i…
Det var nemt at handle og alt var i orden da pakken kom. Vi er glade for de nye skåle
Nem hjemmeside
Handler bestemt der igen 👌🏼
Virkelig i orden kundeservice
Jeg modtog forkerte dele i min ordre, jeg skrev til dem samme dag, og fik svar samme dag. De løste problemet og det gik stærkt, så helt kanon kundeservice.
God service!
Jeg havde modtaget nogle super flotte glas, hvoraf et par stykker ikke levede op til min forventning. Jeg henvendte mig til Aida, som uden problemer sendte mig nogle nye plus en trøstepose karameller 🙂.
Aida får mine bedste anbefalinger.
Helt igennem en fantastisk oplevelse at handle med Aida på alle måder. Stort udvalg til gode priser - hurtig og sikker forsendelse. Super kompetent og imødekommende kundeservice.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Jeg ringede og hørte om jeg kunne få det samme tilbud da jeg gerne ville give min søn et sæt og fik ok til det.
Der fulgte faktisk også en termoflaske med til ham.
Godt tilbud og superfin service i telefonen
Købte en gave
Købte en gave, som blev sendt til min udeboende datter.
Desværre var en kop gået i stykker under forsendelse, så jeg sendte en mail til Aida. Der blev svaret hurtigt og venligt. Indenfor få dage fik min datter tilsendt en anden kop. Hun er super glad for det, og jeg et meget tilfreds med forløbet.
Hurtigt levering og forsvarlig indpakning
Bestilte flere pakker med tallerkner. De kom hurtigt frem og var forsvarligt pakket ind. Vil handle der igen.
Virkelig god service !
Virkelig god service !
Super flotte varer, hurtig levering - Er fantastisk sted at handle
Helt i top 👍 både på siden og med måden…
Helt i top 👍 både på siden og med måden det er på mht købet. Handler ved Aida igen ☀️👍
Fantastisk kundeservice ❣️
Havde forelsket mig i nogle grønne Raw vaser.. var lidt sent ude med bestilling i forhold til den fest jeg skulle holde, men en opringning til kundeservice - en meget sød herre - ville sørge for at de kom afsted samme dag , hvilket de gjorde 👏🏻👏🏻 Dagen efter modtog jeg 4 smukke vaser og endda en gave i form af en termoflaske ❣️ De bedste anbefalinger herfra!!
Hurtig levering og super service
Hurtig levering og super service, da det viste sig, at der var fejl på det ene glas, jeg havde modtaget.
God oplevelse
God hjemmeside, nemt at bestille. hurtig levering.
Desværre var 3 glas gået i stykker, jeg sendte en mail desangående og havde svar 1 time senere at 3 nye glas var på vej.
Fantastisk service.
Meget fin service og hurtig levering.
Jeg har købt dækkeservietter og de…
Jeg har købt dækkeservietter og de mindre til glas, men de går op i limningen,(grå farve)har prøvet at lime dem,men de buler,har dem også i bordeaux.ingen problem med dem
??
L’expérience Trustpilot