Vägrar retur
Köpte doppvärmare för 10-25 liter, 20-33 grader. Akvariet är 18 liter, rumstemperaturen 21 grader.
Testade den över 3 dygn, doppvärmaren orkade aldrig över 23 grader, jag ville returnera eftersom den inte hållit vad den lovat enligt spec.
Akvarieimporten tycker att det är miljön som felar. Jag kan förstå om jag försöker värma en utomhuspool på antarktis, men specifikationerna på doppvärmare är ju satta utefter normal rumstemperatur och bör klara att kräma ur sig mer än 2 grader.
Jag har inte haft problemet med andra doppvärmare i samma akvarium, men eftersom den lyser så är den ju inte "trasig" och jag litar verkligen inte på att de skulle tycka det var nåt fel på den om jag skickar in för kontroll, vilket då bara blir ännu fler omkostnader för mig.
Akvarieimporten tycker nu att produkten är använd och kan inte heller returneras, jag anser att den är funktionstestad eftersom en doppvärmare måste stoppas i vatten för att undersökas. (Galet, jag vet! /s)
Flera mail fram och tillbaka med kundservice som inte alls är intresserade att lösa en retur.
Massor av krångel och irritation för mig som kund som behövt de pengarna för att köpa en ny doppvärmare någon annan stans.
Har man inga problem är det säkert en bra butik och ganska snabb kundkontakt, jag var positivt inställd först, men de är inte lösningsorienterade för fem öre om produkten inte överensstämmer med vad de marknadsför.
Det finns andra akvariebutiker. Välj en bättre.
17 février 2025
Avis spontané