Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

De gode ting er en det er en pæn klinik og jeg at jeg i efteråret 2024 fik en second opinion efter en anden tandlæge end min normale tandlæge havde informeret mig om at jeg havde syreskade... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fik i går min 1. Tandrodsbehandling nogensinde af søde og MEGA dygtige Frederik og assistent :-) og gik helt opløftet fra besøget !! Hvem skulle have troet det? - men - Det gik hurtigt - der... Voir plus

Jeg havde lidt af kraftige diffuse tandsmerter i både over og underkæbe. Ved eftersyn fandt Frederik ud af aat det skyldtes en tand i overkæben. Det lød lidt mærkeligt da de fleste smerter var i unde... Voir plus

Min datter havde medfødte pletter på fortænderne. Skoletandlægen ville ikke behandle det. Min egen tandlæge vejledt os til at tage ind til tandlægerne på Alhambravej. Her blev hun behandlet af søde Fr... Voir plus

1. Dentiste
  2. Cabinet dentaire

Informations provenant de diverses sources externes

Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg er en større tandlægeklinik, hvor vi tilbyder alle gængse former for tandpleje, herunder almindelig undersøgelse, tandproteser, tandimplantat, rodbehandling, tandkrone og hjælp ved akut tandpine. Vi er et godt team af specialister, som besidder kompetencerne til at udføre alt fra mindre til mere komplicerede og krævende behandlinger. Vores klinik er moderne og udstyret med den nyeste teknologi, der garanterer en høj behandlingskvalitet. Ud over et fagligt højt niveau værdsætter vi en afslappet atmosfære – og ingen ventetid. Behandling foregår altid smertefrit, og det er især afgørende, at du føler dig godt tilpas og er velorienteret igennem hele forløbet. Benyt vores online booking for tidsbestilling, ring til os eller send os en mail, så bestræber vi os på at hjælpe dig hurtigst muligt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

241 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fremragende, professionel og behagelig oplevelse

Ud af tandlægekollektivet på Alhambravej handler min anmeldese primært om Frederik, da det er ham jeg går hos.
Jeg frygtede lidt på forhånd en rodbehandling i min ene fortand (gammel cykelskade, kronisk betændt område), men der var intet at bekymre sig om. Jeg mærkede ingenting og alt gik godt med god stemning og en professionel tilgang.
Om man er typen der vil have alt skåret ud i pap eller bare læne sig tilbage og få det overstået, så tilpasses der og alt går efter bogen.
Kan virkelig anbefales

30 avril 2015

Meget behagelig oplevelse!

Fik anbefalet Alhambravej tandlægerne af min bror. Var til tandlæge for første gang i 4 år. Jeg var selvfølgelig en smule nervøs, men Frederik var meget flink til at guide mig igennem, hvad han så, og hvad han syntes, var det rigtige at gøre. Generelt en meget rolig og absolut ikke ubehagelig oplevelse! Kom ud med en dejlig frisk følelse, og jeg kan bestemt anbefale klinikken!

24 avril 2015

Professionelt og venligt personale

Lige fra ankomsten til tandlægehuset til selve behandlingen med tandlæge Frederik Justensen var oplevelsen yderst behagelig og professionel.
Frederik virker som en dedikeret og kompetent tandlæge, der tog sig tid til at gennemgå behandlingen grundigt så jeg følte mig tryg med den.
Jeg har efterhånden været hos en del tandlæger i København og jeg kan klart anbefale Alhambravej Tandlægerne.

17 mars 2015

Fantastisk oplevelse

Havde et rigtigt godt første-gang-besøg hos tandlæge Frederik Justesen, Alhambravej Tandlægerne. Meget grundig behandling og flink service i klinikken. Fornemmede at jeg var i gode hænder. Kan varmt anbefales. Der kommer jeg bestemt igen.

13 mars 2015

Anbefales

Jeg har nu 2 gange været til tandlæge hos Frederik Justesen, Tandlægerne Alhambravej. Det var begge gange gode oplevelser. Professionelt, fagligt kompetent, imødekommende og med en følelse af at der blev taget sig god tid.
Den største anbefaling herfra
Læge, Li Juel Mortensen

7 février 2015

Virkelig god oplevelse.

Jeg har netop været inde hos Frederik Justesen for første gang. Han er virkelig flink og var rigtig god til at forklare tingene stille og roligt.
Jeg har i lang tid ikke turdet gå til tandlægen, men fik anbefalet at gå ind til Frederik og jeg forstår nu hvorfor. En kæmpestor anbefaling herfra!

27 janvier 2015

Søde

De er virkelig søde og professionel. Alt fra tandlæge ass. til tandlægen.
Forklarede alt hvad der skulle ske og hvad de gjorde før de gjorde det.
Gode priser 😄

20 janvier 2015

Super behandling

Jeg har netop flyttet tandlæge og var der for første gang. Helt i gennem professionelt og venlig service. Kan kun anbefales.

2 janvier 2015

En rigtig god oplevelse

Jeg fik hevet en visdomstand ud af Frederik S. Justesen d. 13/3 - det var smertefrit og gik hurtigt. Frederik er meget god til at guide en igennem det hele, og skaber en naturlig og rolig stemning. Meget god oplevelse.

23 décembre 2014

Fantastisk

Jeg har i en del år ikke været til tandlæge fordi jeg er mega bange, men da jeg kom ind til Frederik og den måde han gjorde tingene på har gjort at jeg blev rolig og føler at jeg kan få en tandlæge her som forstår mit problem, han er lyttende og behagelig, god til at forklare tingene om, hvad der skal ske. selvom jeg svedte under og efter, kommer jeg igen når det er jeg skal det. Kan varmt anbefale stedet

5 décembre 2014

Dette må være Danmarks bedste tandlægehus!

Jeg har været igennem et større behandlingsforløb pga syreskade med bl.a påsætning af kroner på mine fortænder. Det har overgået alle forventninger! Hele vejen igennem er jeg blevet mødt med høj kompetence, faglig stolthed, grundighed og indlevelse. Resultatet er flotte - men naturlige - tænder!

Senest har jeg fået trukket en visdomstand ud - og også her var oplevelsen lige så positiv. Selvom der er tale om en rutinebehandling blev det foretaget meget omhyggeligt med grundig information - og varme og nærvær, så jeg følte mig helt tryg.

Jeg kan kun give min aller bedste anbefaling.

16 septembre 2014

Dygtig og venlig tandlæge

Udover en venlig og rar konsultation fik jeg af Tandlæge Frederik en super god og grundig behandling. Kan varmt anbefale ham.

10 septembre 2014

Fantastisk behandling!

At have tandlægeskræk er ikke super fedt. Så at have en forstående og pædagogisk tandlæge er alfa omega. Og derfor er det ikke lige til bare at skifte tandlæge. Men jeg har idag haft en helt vild positiv oplevelse i forbindelse med mit første tandlægebesøg hos min nye tandlæge.
Så, næste gang bliver knap så frygtindgydende!
Frederik Justesen kan varmt anbefales til alle med tandlægefrygt! Og også til dem uden.

3 septembre 2014