Kan ikke anbefale at købe garn online - har haft dialog indtil flere gange og blev fortalt hver gang , at varen var afsendt, men viste sig ikke at være sandt - følte, at der blev sendt et løgn afsted... Voir plus
Trods nogle mindre gode anmeldelser, valgte jeg at bestille garn og tilbehør til mit næste strikkeprojekt hos Allerup Strik en sen aften. Varerne blev sendt allerede næste dag og farven svarede til bi... Voir plus
Bestilte og betalte for strikkeopskrift d. 25/3. Her 10 dage senere har jeg hverken modtaget strikkeopskrift eller fået pengene retur. Dagen efter bestillingen, fortæller de at jeg kun kan få kopi... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Allerup Strik har kæmpeudvalg af garn, strikkeopskrifter og tilbehør til strik. Gode priser og Hurtig levering.
Allerup Bygade 52, 5220, Odense, Danemark
- www.allerupstrik.dk
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Fandt dem via et godt tilbud på nettet
Fandt dem via et godt tilbud på nettet. De havde ikke lige farven viste det sig, men jeg modtog hurtigt en mail om jeg ville have en anden farve. Efter en opringning fik jeg tilsendt billeder af andre farver og garnet blev sendt med det samme. Camilla var virkelig serviceminded og det var en virkelig god oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside👍
Så fin service
Så fin service. Fandt garnet efter et besøg på Pricerunner, bestilte fredag formiddag og modtog det næste morgen. Ikke sidste gang jeg bestiller hos Allerup strik
Godt udvalg af garn
Godt udvalg af garn, fine priser og rigtig hurtig servce. Havde garnet dagen efter.