AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties. Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica. Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nou, twee keer verkeerde leveringen, een keer van ander persoon en tweede keer verkeerde producten geleverd. Ja, lekker terug sturen met pakjespost, alles voor tuinen zouden gemaakte kosten terug sto... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2 witte plantenbakken besteld op 31/3. Na twee dagen geen bevestiging van de bestelling en geen communicatie vanuit deze website, besloot ik te bellen. Medewerker gaf aan dat hij opnieuw Email zou stu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben 3 elho corsica flower bridge balkonbakken besteld en betaald om cadeau te geven, maar toen op kerstavond het cadeau werd opgemaakt, bleek er maar 1 bak in de doos te zitten. Ben gaan navrag... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie

Informations provenant de diverses sources externes

Webshop AllesVoorTuinen.nl voor al uw tuinproducten en tuinartikelen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

PURE Light

Uitstekend.
ik bestel later nog eens hetzelfde product.
wij zijn alles aan het uit testen voor de bevestiging van pure light op houten vloer van terrassen op penthousen.
Kan U ons technische bijstand verlenen voor de bevestigen.

8 juillet 2015

Slecht

Een week na mijn bestelling en 2 x telefonisch contact nog steeds mijn bestelling niet binnen. Er is me verteld dat het aan de bezorgservice ligt en zij konden niets voor mij doen dan alleen het telefoonnummer van de bezorger geven! Ik vind dit geen service!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima scherm en vlot verzonden!

Telefonisch geïnformeerd naar de beschikbaarheid van een gewenst scherm, dat bleek aanwezig. Gelijk besteld en inderdaad was het scherm de volgende dag in huis. Prima kwaliteit materiaal en ook goed verpakt verzonden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Voldoende alleen kan productinformatie VEEL beter

Op zich o.k. aangezien het product snel en correct is geleverd. Maar helaas waren de produktspecificaties op de website en telefonisch zwaar onvoldoende. We zijn elders gaan zoeken om een goede keuze te kunnen maken. Het product hebben we moeten retourneren.

Noté 3 sur 5 étoiles

Slechte communicatie

Schaduwdoek besteld, kreeg eerst na 3(!) dagen op een vrijdag een grote doos met enkel de bevestigingsset en pas na het weekend de doek zelf. Dit is niet gecommuniceerd en was fijn geweest indien dit meteen duidelijk was geweest. Verbeterpunt dus! :-)

1 juillet 2015
Noté 2 sur 5 étoiles

onvoldoende respons op allerlei vragen

bij verkeerde levering van allesvoortuinen moet de klant
alles terug zelf regelen en daarna nog bedelen achter
zijn transportkosten en zelf voor tijd,benzine telefoon
kosten opdraaien.niet voor herhaling vatbaar.
groeten,jose

19 juin 2015

Zeer Teleurgesteld order 27780

Ondanks dat de website aangaf dat de producten binnen 1-3 dagen geleverd zouden worden ben ik telefonisch dagen aan het lijntje gehouden. Producten zouden onderweg zijn vanaf de fabrikant, in de vrachtwagen zitten etc....
Na een week wachten de druk verhoogt en blijken de bestelde goederen geen voorraad en een lange levertijd te hebben. Men kon mij geen bevredigend antwoord geven waarom dit niet eerder verteld is zodat wij konden uitwijken en niet in de problemen zouden komen.
De bestelling geannuleerd en betaling zou gecrediteerd worden. Gevraagd naar een bevestiging hiervoor, maar niet ontvangen. Weer een mail gestuurd en gebeld. Nu eindelijk een reactie, maar nog geen geld terug. Zou weer 14 dagen moeten wachten op een creditatie. Heb er weinig vertrouwen in. Ik heb nu wel voldoende schriftelijk bewijs voor eventuele gerechtelijke vervolgstappen als de creditatie niet binnen komt.

Nooit meer!!

8 juin 2015
Logo de AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com

Réponse de AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com

Beste mevrouw De Booy,

Dat is erg vervelend om te horen. Ik begrijp dat u teleurgesteld bent in AllesVoorTuinen. Ik kan helaas niet zien om welk bestelnummer het gaat omdat u dat niet erbij heeft vermeld. Zou u deze nog aan mij kunnen doorgeven dan ga ik er persoonlijk voor zorgen dat de terugbetaling in ieder geval wel op de juiste manier verloopt.

Mijn excuses dat het zo is gelopen.

met vriendelijke groet,

Klantenservice AllesVoorTuinen.nl

Noté 2 sur 5 étoiles

telurgestelt

Ik had er bestelt een zonnezeil en bevestiging spul.
Bevestiging heb ik mogen ontvangen en het zeil zelf pas naar gevoelten 2p
1000 mails Al meerdere keer gemaild maar ja geen antwoord behalve nou het moet er al zijn blabla bla
Volgens status verzonden in een keer maar is dus niet gebeurt.
in status moet staan gedeelte verstuurd en dus elk stuk met track en trace.

zeker mijn laatste bestelling daar

1 juin 2015
Logo de AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com

Réponse de AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com

Beste Heer/mevrouw Tinge,

Mijn excuses dat het niet goed is gegaan. Ik heb hier met mijn collega over overlegd hoe we dit konden oplossen. Nu blijkt dat de bestelling gewoon op de juiste manier is afgeleverd bij u.

Daarnaast snap ik niet precies wat u schrijft in uw tekst. Kunt u dit verduidelijken aan mij zodat wij dit voor u kunnen oplossen?

Ik hoor graag van u.

met vriendelijke groet,

Klantenservice AllesVoorTuinen.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus