I’m extremely disappointed. I had full comprehensive (all-risk) insurance and 5 years of claim-free driving. After an accident that was not our fault, my claim-free years were suddenly reduced to just... Voir plus
Lisez les avis des autres
In maart aanrijding gehad reed op een rotonde nu half september 2026 nog steeds niet geregeld, ligt niet aan Allianz maar aan de tegenpartij (zegt Allianz) maar daar geloof ik niks van. Zijn bij Alli... Voir plus
Ruim 2 jaar geleden overgestapt van Centraal Beheer naar Allianz, vanwege een veel lagere premie. Dat was niet zo'n goede beslissing achteraf. Ruim een jaar geleden buiten mijn schuld mijn auto total... Voir plus
18 jaar klant geweest met een autoverzekering, wordt je verzekering doorgezet naar een beheersmaatschappij. De premie wordt ineens met 50% verhoogt (let op geen schademelding, maar jaarlijkse verhogi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Klantenservice niet bereikbaar
Een week geleden heb ik via het contactformulier een vraag gesteld over schade aan mijn auto. Helaas heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. Vorige week heb ik eerst gebeld maar toen zou de wachttijd 19 minuten zijn, nu ik opnieuw bel is de wachttijd 29 minuten. En dat na een zeer lang en ingewikkeld keuzemenu, wat al zeker 6 minuten duurt.
Ik ben al een week bezig om mijn schade…
Ik ben al een week bezig om mijn schade vrije jaren, opgebouwd bij Allianz in Roy data te krijgen. Kennelijk heeft Allianz deze nooit in Roy data gezet. Door het getreuzel van Allianz kan ik mijn nieuwe auto niet verzekeren. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Pffff. ADDENDUM: Het is gelukt. Netjes per post bericht gekregen dat de jaren in Roy data worden gezet!
Just started new insurance with…
Just started new insurance with Allianz, they have taken double payment and their help desk is unavailable, not a good start. I selected based on positive reviews elsewhere
Slechte service en zogenaamd druk
Slechte service en -5 jaar gekregen terwijl het niet mijn fout was, en als je contact probeert te zoeken moet je 100 jaar wachten voordat je iemand aan de telefoon krijgt. Verder krijg je nooit updates over de stand van zaken en moet je hier zelf achter aan gaan of je moet het lezen via de site, al met al compleet slechte service.
Nooit krijg je reacties op je mail en zoals k al aangaf zogenaamd druk dus langer dan een half uur wacht tijd en willen ze je de heletijd doorverbinden waar weer een half uur wachttijd is.
Snel overstappen naar een ander die wel een hart hebben voor hun klanten.
Het had heeeel anders gekund
MENSEN VERZEKER JE ABSOLUUT NIET BIJ…
MENSEN VERZEKER JE ABSOLUUT NIET BIJ DIT MAATSCHAPPIJ ALLIANZ DIRECT ! Helaas ben ik er te laat mee ! Wat ze ook nog eens leuk kunnen zeggen dan kun je weggaan ! Wanneer er schade is willen ze dit niet oplossen, maar ook kunnen ze zeer ver gaan ! Zoals bij dealer zwart maken van klant ! Afspraken belofte's niet nakomen auto staat al 3 maanden bij de dealer ! Tijdje was allianz direct stil geen dossier afwikkelingen. Opeens leggen ze je bij hun afdeling speciale zaken 100 x stellen ze dezelfde vragen krijgen ze ook antwoordt op telkens schandalig !
Vervolgens lossen ze niets op, maar maken ze het extra dik en dubbel zwaar voor je dan dat het al is ! Ze hebben me zelfs zwart gemaakt bij de dealer dat er vermoedens zijn van mogelijk diefstal van de auto !!!!!!!! Ik ben rechtmatige eigenaar van mijn auto ! Bedreigingen met als ze willen beslag te kunnen leggen op mijn eigendom ! waar halen jullie die rechten vandaan in godsnaam ! Ik ben zeer verbaasd van hun werkwijze !
Ik rijd al 5 jaar in mijn auto de verdenkingen die ze hebben is belachelijk ! Zonder bewijzen onderzoeken, worden er 1000 soorten dingen geroepen. Om hun zelf te dekken beschuldigen van klanten en duperen zijn ze zeer goed in.
Achter de schermen, zitten professionele opgeleidde manipulator's !
Dit is geen verzekeringsmaatschappij maar meer een maffiapartij kun je het beter benoemen.
Alleen voor geduldige mensen.
De tegenpartij was hier verzekerd, die had schade gereden aan omheining. Alles duurt enorm lang en is nodeloos ingewikkeld. Aansprakelijkheid direct helder, maar toch ruim 3,5 maand wachten op uitbetaling.
Het is een maffia praktijk deze…
Het is een maffia praktijk deze verzekering mensen die daar werken hebben een werkwijze geleerd om
Consumenten op te lichten
Ik wacht al ruim
Een tijd op mij verzekering geld , eenzijdig ongeluk gehad een zogenaamde Rick de schade behandelaar die niet bestaat hij werk bij Allianz direct en elke keer als je belt naar Allianz direct sta je ook een half uur soms een uur in de wacht je krijg een Gert aan de lijn een Nova en iedereen heeft die zogenaamde Rick gezien in de kantine of op kantoor en als je dan aan hun vraagt van loop dan even naar die zogenaamde Rick heen is hun antwoord kan zomaar niet mensen die daar werken hun zijn opgeleid om te liegen en te bedriegen en zogenaamde Rick hij zou contact met opnemen nooit gebeurt
Allianz direct wilde me als fraudeur beschuldigen.. gelukkig heeft de schade expert waar Allianz direct recht streeks mee werkt (DEKRA) niet aan mee gewerkt !!
Ik heb de waarheid verteld het enige wat ik heb gedaan is mij voertuig in veiligheid gebracht
Echt we moeten deze verzekering echt in de media zetten en alle gedupeerden mensen bij elkaar komen
Zou graag iets meer willen weten van hún maffia praktijken en ook wie die Rick is hun zogenaamde schade behandelaar van Allianz direct
Mensen asteblief wie dit lees ga daar niet heen geen verzekering afsluiten !!!
Grootste fout in mijn leven dat ik van…
Grootste fout in mijn leven dat ik van anwb naar allianz ben overgestapt.
Slechtste service aller tijden
Slechtste service aller tijden, niet hier je auto verzekeren. Bij ons was incasso geweigerd zonder ons weten. Volgens hen hebben ze 3 reminders gestuurd die we NOOIT hebben ontvangen. Daarna ontvingen we van RDW bericht dat we niet verzekerd zijn. Als je met ze praat via de chat kappen ze je gesprek af. En als je belt ook.
betalen mag maar bij schade gaat de…
betalen mag maar bij schade gaat de kraan onherroepelijk dicht, schade is jouw probleem. Camper defect, krijg je een kleine auto zonder trekhaak ( en die was 100% nodig) voor 4 personen.
Cu6! ermee. zelf regelen en betalen
Zwak
Als tegenpartij deze verzekeraar benaderd met een ingevuld schadeformulier. Aangereden in stilstaand, Degene dienons heeft aangereden heeft schuld toegegeven. Helaas na een maand wachten twee herinneringen verder tot op heden geen reactie van deze verzekeraar gehad. Één ster is al te veel, helaas zo te zien ben ik niet de enige. Allianz steekt veel energie in marketing om nieuwe klanten te werven, bij afhandeling van lopende schades laten ze duidelijk steken vallen.
Ze zijn echt niet netjes
Ze zijn echt niet netjes. Zolang je betaalt, gaat het goed. Sla niet één keer over, want zelfs na 9 jaren, komen ze onmiddellijk met een dreigende brief … binnen veertien dagen … je kent het wel. We praten over nog geen 9 euro. Geen belletje, geen email, helemaal niets. Behalve de brief. Betaald en meteen opgezegd. Echter … na een maand krijg ik nog een afrekening van maar liefst zes euro en een beetje. Ook betaald. Dat was dat, toch!
Nee hoor. Na vier maanden krijg ik een incasso vordering van ruim 60 euro. Port Financials heet deze tent. Net zo erg en grote leugenaars. Ze zeggen me herhaaldelijk benaderd te hebben … nou … NIET ÉÉN KEER. STERKER NOG … heb ze herhaaldelijk gevraagd mijn email antwoord te gevestigen. Niets dus.
Geen idee, wat ik nu nog kan doen om het tuig te doen stoppen. Heb ze verteld, dat ik betaald heb. Geen reactie. Nu maar kijken hoe lang ze dit volhouden.
Onprofessioneel en slechte service!
Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Allianz. Ik heb meerdere pogingen gedaan om contact met hen op te nemen via e-mail, maar krijg nauwelijks reactie. Bovendien is het bijna onmogelijk om hen telefonisch te bereiken. Dit gebrek aan communicatie en ondersteuning is uiterst onprofessioneel en onacceptabel. Ik raad ten zeerste af om met dit bedrijf zaken te doen!
Wat een oplichters zijn ze bij dit…
Wat een oplichters zijn ze bij dit bedrijf. Enkele dagen na het afsluiten na een autoverzekering verhuist naar een gemeente waar de premie een stuk lager licht. Moet je het hele jaar super veel extra betalen want de premie gaan ze pas na een jaar aanpassen. Staat in de kleine lettertjes en ook niet heel duidelijk. 0 klantvriendelijkheid en meedenken. De klantenservice is waardeloos te bereiken. Maarja dat zal ook wel logisch zijn met alle klachten.
Na bijna 5 maanden pas de uitbetaling…
Na bijna 5 maanden pas de uitbetaling gekregen voor brandschade aan mijn auto, en dat alleen door behulp van een advocaat die ik in heb moeten schakelen.
Wat een slechte verzekeraar is Allianz, werken nergens aan mee en ik heb niet eens reden gekregen waarom het zo lang moest duren.
Jullie moeten je eigen schamen bij Allianz
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Ooit door straatwerkzaamheden een gebarsten ruit gehad. Deze heb ik laten repareren, wat volgens Allianz kosteloos moest zijn. Vervolgens kwamen ze met allerlei soorten dingen om de schadegeval bij mij te verhalen, zoals niet-zuivere ruitschade, wat inhoudt dat iets anders dan de ruit vervangen moest worden. Ook al is er bewijs dat er sprake was van zuivere ruitschade, willen ze dit niet toegeven. Vervolgens bleek dat ik een jaar lang teveel heb betaald. Ik zou toen het verschil terugkrijgen van hen, maar in plaats van dit uit te betalen, veranderden ze mijn verzekering, zodat ze het verschil niet konden uitbetalen. Als je houdt om continue te bellen en in wacht te staan en vervolgens van kastje naar muur te verwijzen dan zou ik gaan.
Slechte ervaring met Allianz
Ik schrijf deze review om mijn ontevredenheid en frustratie te uiten over een ernstige fout die onlangs door Allianz is gemaakt.
Hoewel ik erken dat de fout inmiddels is opgelost en het onterecht geïncasseerde bedrag van meer dan €900,- is teruggestort, blijft de manier waarop deze situatie is afgehandeld ver onder de maat. Tijdens mijn vakantie werd ik onaangenaam verrast door een aanzienlijke incasso en de ontdekking dat mijn schadevrije jaren plotseling in de min stonden. Dit terwijl het ongeval in kwestie niet mijn schuld was, zoals ik al eerder heb aangegeven en aangetoond met bewijsstukken.
Deze fout heeft voor veel stress en ongemak gezorgd in een periode waarin ik juist rust zocht. Wat mij het meest teleurstelt, is dat er na de correctie van de fout geen enkele vorm van tegemoetkoming of excuus van hun kant is gekomen.
Ik verwachtte op zijn minst een welgemeend excuus en een uitleg over hoe zo’n slordige fout kon gebeuren en welke stappen worden ondernomen om herhaling te voorkomen. Deze minimale vorm van klantenservice en erkenning van hun fouten ontbreekt volledig. Ik ben zeer teleurgesteld in Allianz en zou anderen afraden om met hen in zee te gaan.
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Hebben hun administratie niet op orde! Geven verkeerde info door, komen nooit hun afspraken na ,bellen nooit terug en de klant is de dupe. Heb nog nooit een slechte review geschreven maar vond het deze keer toch echt nodig.
Allianz is een zeer slechte verzekeraar!
Via Snappcar verhuurde ik mijn auto aan een huurder. Beide partijen betalen veel verzekeringspremie voor de huurperiode. Bijvoorbeeld voor een daghuur van 35 euro ontvang ik als verhuurder slechts 25 euro, terwijl de huurder bijna 50 euro moet betalen vanwege allerlei (vooral verzekerings) kosten.
Tijdens de huurperiode raakten de parkeersensoren defect. De huurster is helaas overleden, waardoor er geen uitcheckfoto's zijn gemaakt. Daarom wees het bedrijf de schade-eis eerst af.
Nadat ik het bedrijf op het overlijden van de huurster wees, ging het bedrijf verder zoeken naar de incheckfoto's. Vervolgens wees het bedrijf de schadevergoeding weer af, met de reden dat de incheckfoto's (gemaakt door de huurster) niet duidelijk genoeg zouden zijn. Het bedrijf stelde dat het mijn verantwoordelijkheid was om alle incheckfoto's te controleren, iets wat in de praktijk geen enkele verhuurder doet.
Via mailwisseling (waarbij ik telkens weken moest wachten op een antwoord) weigerde de behandelaar steeds op dezelfde gronden.
Consequenties:
De reparatie van de parkeersensoren moet worden vergoed.
Snappcar dient de samenwerking met Allianz te beëindigen.
Ik overweeg om de verhuur via Snappcar te beëindigen.
Bijlage: de brief van de behandelaar mw. Marianne van Dijk):
-----------------------------------------
Geachte heer, mevrouw,
We ontvingen de mails met de reden waarom er geen uitcheckfoto’s zijn gemaakt. Dat is ons nu duidelijk.
Incheckfoto’s onvoldoende
De incheckfoto’s zijn echter van uit dergelijke hoeken gemaakt dat nergens de gehele achterzijde van de auto en de rechterspiegel op staan. Met deze foto’s is niet aangetoond dat de achterzijde van uw auto en de rechterspiegel onbeschadigd waren bij de incheck.
Geen dekking
Zoals ook al door Snappcar aangegeven is het uw verantwoordelijkheid als verhuurder dat er duidelijke foto’s gemaakt worden. Bij de incheck was deze mogelijkheid en verplichting er wel.
Nu er ook geen duidelijke incheckfoto’s aanwezig zijn is niet aannemelijk gemaakt dat de door u genoemde schades zijn ontstaan tijdens de boeking.
Wij verlenen geen dekking voor die schades.
Sluit hier geen verzekering af!!!!
Ik heb bij Allianz een opstalverzekering en inboedelverzekering.
Heb een lekkage gehad en daar schade van ondervonden.
LET OP!!!!! BIJ ALLIANZ KRIJG JE BIJ VOCHT WAT VAN BUITENAF DOOR DE MUUR OF DOOR DE GROND IN JE HUIS IS GETROKKEN NIKS UITGEKEERD. OOK BIJ VOCHT DOOR DE SCHOORSTEEN KRIJG JE NIKS UITGEKEERD.
Waarvoor is de opstal en inboedelverzekering dan? Voor water wat van binnenuit je huis in trekt??!! ...oke. SLUIT HIER GEEN VERZEKERING BIJ AF. Dag Allianz ik ben weg.
L’expérience Trustpilot