Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gennem Travel ALOTT været i USA som Au Pair i 16 måneder (fra august 2019 - december 2020) Alott har virkelig styr på, hvad de laver, og jeg har følt mig i enormt gode og trygge hænder på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var i Namibia i 3 måneder. Bedste oplevelse nogensinde. Utrolig god service, altid glade og venlige - også selvom man stiller det ene spørgsmål efter det andet. Så hjælpsomme. Pga. dem følte jeg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestiller en rejse til Canada med afrejse i august 2020 og betaler derved et depositum på 2000 kr. Da covid-19 så rammer aflyser jeg min tur, da jeg godt kan se det ikke bliver en realitet i forho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele vejen igennem var Travel Alott behjælpelig med at gøre mit wild life-eventyr i Afrika til virkelighed. Det var første gang jeg skulle rejse så langt alene, men jeg vidste at Travel Alott havde st... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Work & Travel, Au pair, Farm, Frivilligt arbejde med mennesker og dyr i Australien, New Zealand, Afrika, Canada, Kina, Japan, Afrika, USA og og og.... See ALOTT - Learn ALOTT - Travel ALOTT

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Vælg Alott!

Jeg er SÅ taknemmelig for at have rejst med Alott! Det er nogle fantastisk søde og hjælpsomme mennesker der virkelig bekymre sig og tager sig af deres kunder! Og det er ikke noget jeg bare siger, lad mig give et eksempel fra min rejse til Australien:
jeg skulle skifte fly i Abu Dabi, jeg havde ikke lang tid til at skifte fly og mit fly til Abu Dabi var i forvejen forsinket, plus jeg skulle nå at printe et nyt Bording pass. Midt i forviring og kaos nåede ikke ikke mit fly og fandt pludselig mig selv strandet i lufthavnen, flyselskabet ville ikke give mig en ny billet da de mente jeg burde have tid nok. -og jeg prøver ikke at ligge ansvaret fra mig, det var 100% mit egen skyld. Så min første tanke var; det var det. En tur-retur billet på 10000kr lige ned i vasken, og en oplevelse for livet gået bort.
Men nej. Jeg ringede til Alott og forklarede mit fuckup, og på mirakuløs vis lykkedes det dem at anskaffe mig min billet igennem deres kontakter, uden betaling!
Jeg ved godt min situation var speciel, men synes de fortjener en enorm anerkendelse og en medalje for hvad de gjorde.
Hvis du overvejer at tage et sabbat år i udlandet som for eksempel Australien så for Guds skyld rejs med Alott. Du ved aldrig om- eller hvornår noget går galt, eller du bare har brug for et råd om alverden.
Plus deres Australiske samarbejdspartner The Work and Travel Company er fantastisk hjælpsomme med at finde arbejde til dig i dit lokale område: mange gange er det bare 1 dags arbejde men jeg var for eksempel så heldig at have et job i 2 måneder vilket er lang tid for en backpacker.
Alt i alt er jeg bare glad for at Alott har fået min oplevelse til at kunne lade sig gøre og at jeg har den tryghed på min rejse.
Vælg Alott, du vil ikke fortryde det.

4 mai 2017

Super service og hjælp

Alott hjalp mig godt på vej på min rejse og besvarede alle mine spørgsmål hurtigt. Det gjorde at jeg følte mig tryg hele vejen og bare kunne slappe af og nyde mit frivillige arbejde.
Dejlige og søde mennesker!

10 janvier 2017

JA TAK!

Jeg udrejste i august 2016 med travel alots hjælp!
Det hele gik utrolig stærkt og jeg fik svar på ALLE mine sprøgsmål både telefonisk og på mail efter ankomst.
Vejlederen gik endda et skridt længere og undersøgte mulighederne for job for min kæreste, inde for hans eget fag med deres samarbejds partnere i Canada og det var kun mig der havde købt pakke hos dem!
Desværre havde de ikke job i hans branche at tilbyde.
Anyway, nu er jeg i Canada på min 4 måned og jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds med deres hjælp!

Endnu engang tak travel alot og tak til Maria T. B.
Jeg har anbefalet jer og min veninde udrejser med jer i starten af de nye år :-)

9 décembre 2016
Logo de ALOTT A/S

Réponse de ALOTT A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse, Nadia. Vi er super glade for at du havde en god oplevelse med ALOTT - vi elsker at hjælpe vores kunder :-).
Tak for henvisningen til din veninde og rigtig god tur til hende.

HELT IGENNEM FANTASTISK!!!

Har rejst med Alott før og begge gange har været helt igennem gode, synes ikke der er noget at forbedre. Jeg rejste alene men havde altid Maria i baghånden hvis der skulle ske et eller andet og hun var super god til at klæde mig ordentligt på til denne rejse!!
Hvis jeg skal ud og rejse igen skal det helt sikkert være med Travel Alott igen!!!

23 novembre 2016
Noté 4 sur 5 étoiles

En oplevelse for livet

Synes min oplevelse i Fiji var helt fantastisk og har fået så meget ud af denne oplevelse både personligt men det har også været utroligt lærerigt.
Travelalott har været ude til at fortælle om de forskellige ting og har været gode til at hjælpe hvis man havde brug for det.
Kan varmt anbefale selskabet og de ture de kan tilbyde til andre.

16 novembre 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og uforglemmelige oplevelser

Jeg rejste med TravelALOTT på deres "Teach and Travel China"-program. Det var en super tur, og der var ikke en finger at sætte på ALOTTs hjælp. Det eneste, der kunne forårsage lidt irritation, var nemlig ikke dem, men deres samarbejdspartnere ImmerQi, der omend programmet har kørt længe, stadig virkede til at have begyndervanskeligheder med for eksempel simkort og internet. Men når man først har fået pulsen ned og overblikket tilbage og ikke længere lader sig gå helt så meget på af dette - forøvrigt meget kinesisk, det med manglende, misvisende eller selvmodsigende information -, så fungerede det rigtig godt. Jeg havde en ubeskriveligt dejlig tid i Beijing og derefter 6 sublime måneder, der blev spenderet på min 3. og 6. klasses undervisning og mine egne rejser til størstedelen af Kinas afkroge.

At tage til Kina kræver stamina, det kræver vilje, det kræver fleksibilitet, modenhed og gå-på-mod. Men har du det, får du en oplevelse, du vil smile over og glædes ved, selv på dit dødsleje. Du får venner og bekendte fra hele verden, du får fantastiske oplevelser, unikke minder og udfordringer som aldrig før. Kina er alt, hvad man frygter, og alt man drømmer om - med lidt til! Hvis du har muligheden, så tag afsted! Det bliver helt sikkert ikke som du havde regnet med - det bliver 10 gange vildere, mere fantastisk, mere krævende og mere givende, end du nogensinde vil kunne forestille dig det!

11 octobre 2016

Super behjælpelige!

Jeg rejste til Australien gennem FarmALOTT og jeg kan kun anbefale det! Det var sådan en hjælp ikke at skulle stå med det hele selv. De har 100 % styr på, hvad man skal have gjort sig tanker om og hvordan man søger visum og hjælper gerne til med rejseforsikring. Har du det mindste spørgsmål kan du kontakte dem og de svarer altid! Deres samarbejdspartner i Australien, VisitOz, har jeg også kun ros til! Det fungerer så godt og man ved man får et job og bliver hjulpet med oprettelse af bank. Super service!

29 septembre 2016

Livets rejse.

Jeg havde den bedste rejse i mit liv, takket være ALOTT.
Jeg havde oprindeligt bestilt en lignede rejse gennem et andet rejsebureau, hvilket gik helt i vasken og virkede meget snuskede. Heldigvis droppede jeg dette rejsebureau og valgte travel ALOTT i stedet. De har hjulpet mig mig igennem alt gennem hele rejsen, der blev svaret på ens spørgsmål, også selvom at det var midt om natten, der var altid hjælp at hente.
Det var rart, at de også sørgede for min flybillet, forsikring osv., idet jeg ikke havde overskud til at finde disse selv.

Jeg vil helt klart anbefalde travel ALOTT til alle, jeg har allerede anbefalet det til nogle af mine venner, fordi det har bare været en kæmpe succes for mig.

6 septembre 2016

Sikkerhed, tryghed og frihed

Hele turen planlagt på forhånd på professionel vis og Alott havde ikke noget imod at svare på alle mine dumme spørgsmål op til rejsen. Jeg var fuldstændig tryg ved at rejse med Alott, selvom jeg aldrig før har rejst alene. Selv da mit fly blev aflyst af luftselskabet og jeg ankom en dag for sent sørgede de for alt de praktiske blev arrangeret uden problemer så jeg kunne komme ud at starte mit program så hurtigt som muligt. Alt i alt havde jeg en fantastisk rejseleder og en fantastisk tur. 5/5

9 juin 2016

Fantastisk service

Jeg var i Namibia i 3 måneder. Bedste oplevelse nogensinde.
Utrolig god service, altid glade og venlige - også selvom man stiller det ene spørgsmål efter det andet. Så hjælpsomme. Pga. dem følte jeg mig tryg og klar, inden jeg skulle afsted. De ordnede stort set alt papir arbejdet, angående flybilletter, visa, forsikring mm. Super lækkert.
Vil helt sikkert rejse med dem igen.

2 juin 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk tur og trygge omgivelser

Jeg var i Australien og arbejde med dyr i wildlife habitat, port douglas. Og det var helt fantastisk, søde mennesker og fantastiske oplevelser. Maria fra Alott arrangerede rejser for mig, hun har været så hjælpsom hele vejen igennem.

17 mai 2016
Noté 4 sur 5 étoiles

God service og struktur

Jeg var afsted på work and travel i Canada og har haft en vildt fed tur! Travel ALOTT sørgede hurtigt for at er var styr på tingene. De satte mig igennem til deres partner i Canada der arbejdede mindst lige så hurtigt som Travel ALOTT. Der var god service. Nemme at få fat på, søde og hjælpsomme. Satte mig i kontakt med en anden pige der skulle samme sted hen og samme tidspunkt fra DK så vi havde kontakt inden vi tog afsted. Super at tænke i de baner. De satte os også på samme fly over. Jeg er super glad for det program og det gjorde meget at jeg ikke selv skulle tænke på alle de småting. Det havde de og deres partner Internex i Canada sørget for. smile emoticon Tak for en fed tur!

12 octobre 2015

Super positivt!

Jeg fandt min rejse som jeg skulle ud på igennem alott. Hele vejen igennem, både med mit valg af rejse, men også med spørgsmål til rejsen da jeg havde valgt den, fik jeg den bedste service. Uanset hvor dumme mine spørgsmål var eller hvor svære de var, følte jeg at de brugte al den tid og energi der skulle til for at finde en løsning. Dette er et kæmpe plus da det gjorde at jeg havde fuldstændig styr på rejsen før jeg tog afsted. Et andet stort plus er at jeg altid blev mødt, i telefonen eller på mail, af en venlig og glad medarbejder som brugte den tid det krævede, på mig!! Så alt i alt er jeg virkelig positiv over alott! Super godt selskab med super god service!

1 juin 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste service man kan få!

Alott er helt igennem et virkelig venligt rejsebureau, de hjælper dig med alt hvad du har brug for og er der for dig i enhver situation! Jeg har kun haft en fantastisk oplevelse med Alott :)

15 avril 2015
Noté 3 sur 5 étoiles

Overpris!

Jeg betalte ca 11.500kr for mit ophold i Canada, som var booket via Travel alott. Jeg skulle være på stedet i 3 måneder så tænkte at det da egentlig var en fair pris for kost og logi. Dog fik vi den første dag på farmen at vide, at de kun fik hvad der svarede til 1700kr for at have os i de 3 måneder. Så der sad jeg, som ung student og havde brugt en stor sum penge, for så at få af vide at jeg kunne have booket direkte via farmen og have nøjes med at give ca 1700kr. ØV!

24 février 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus