Astrid Lindgrens VärldAvis

TrustScore 4 sur 5

1. Parc de loisirs
  2. Société d'événementiel
  3. Salle de réception

Informations provenant de diverses sources externes

Astrid Lindgrens Värld - här blir sagor verklighet.

Bien

TrustScore 4 sur 5

16 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Natur/ Leg/Fantasi

Fantastisk sted.
Vi var afsted med børn . Hyggelige skovområder med mulighed for at nyde egen mad. Masser af muligheder for at se og opleve spændende miljøer bygget op omkring bøgerne. Hvor fantasien kommer i spil, og der kan udforskes, leges og bare hygge sig. Man bestemmer selv, hvad man får ud det.
Så varm anbefaling herfra.

28 juin 2026
Avis spontané

Var idag den 27e Juni 2026 på astrid…

Var idag den 27e Juni 2026 på astrid lindgrens värld och vi är supernöjda.
Underbart ställe med magisk och nostalgisk anda som genomsjuder hela ens väsen. Ska även tilläggas hur otroligt varmt det varit idag. Nu när vi kom ut 17.30 stod termometern på 40 grader i solen. Alla skådespelare och personal som jobbat i detta hela dagen förtjänar allt och mer därtill. Tack snälla för en underbar plats, dag och minne. Barnen va superglada och vi likaså.

27 juin 2026

Finaste parken

Absolut den bäst underhållna parken jag varit i. Otroligt fina miljöer och världar! Absolut att det kostar, men det kostar också att hålla parken i det skicket!

24 juin 2026
Avis spontané

Vi är otroligt besvikna på Astrid Lindgrens Världs hantering av vår situation.

Vi är otroligt besvikna på Astrid Lindgrens Världs hantering av vår situation.

Vi åkte hela vägen från Stockholm med våra två små tjejer som sett fram emot den här resan i månader. Precis när vi kom fram och skulle checka in blev vår ena dotter akut sjuk och kräktes innan vi ens hunnit in i stugan eller uppleva parken. Av respekt för andra gäster valde vi direkt att avbryta vistelsen och åka hem samma dag.

Trots att vi kontaktade Astrid Lindgrens Värld omedelbart, skickade in läkarintyg och förklarade situationen redan samma dag, får vi nu beskedet att vi varken får omboka, återbetalning eller någon annan form av kompensation — enbart för att våra biljetter hann scannas in dag 1 av 2, trots att vi knappt ens hann se parken innan vi tvingades åka därifrån.

Vi har alltså betalat över 3200 kronor för entrébiljetter för vår familj på fyra personer, plus boende och resa, för något vi i princip inte ens hann uppleva.

Det handlar inte bara om pengar, utan om total avsaknad av förståelse och kundservice mot en barnfamilj i en oförutsedd situation. Man tycker att en plats som bygger hela sitt varumärke på barns glädje och familjevärderingar borde kunna visa lite mänsklighet och flexibilitet när ett barn blir sjukt.

Istället möttes vi av kalla standardsvar och noll vilja att hjälpa till.

Extremt sorgligt bemötande och en enorm besvikelse för våra barn.

14 mai 2026
Avis spontané

Dyraste stället jag har varit med om.

Dyraste stället jag har varit med om.

Visst är det kul för barnen men de hutlösa priserna på inträde och mat sved lite att betala. Över 500kr för inträde per vuxen bara för att passa barnen i stort sett. Dyr mat med portioner som kan jämföras med en näve potatismos och köttbullar i en hand.

Förväntade mig att pippi skulle kasta ut guldmynt till alla i publiken, men det uteblev.

Va beredda på att betala några tusen på en familj med två barn.

2 août 2025
Avis spontané

Superbra och vi är nöjda med en dag

Man hinner se det viktigaste på en dag om man prioriterar och planerar, vill man göra allt i lugn och ro behöver man nog två dagar, vi var supernöjda med en dag. Tre femåringar som såg Pippi, Ronja, Rasmus , Karlsson och Emil plus fika, äta, glasspaus och lite lek.

1 août 2025

Fantastisk kundeoplevelse

Fantastisk børnevenlig oplevelse . Åbningstid officielt kl 10:00 - alligevel adgang fra 09:30. Tydelige og nemt tilgængelige barnevognsparkeringspladser . Over 90 elladestandere så bil kan oplades nemt imens .
Super gode madsteder og serviceorienteret personale . Fantastisk teater fra mange scener og vildt mange andre børnevenlige aktivitetsmuligheder. Meget velholdt park. Hvis man skal lære om gode kundeoplevelser er Astrid Lindgren World mere end et besøg værd

17 juillet 2025
Avis spontané

Vårt 4:e besök i parken och lika nöjda…

Vårt 4:e besök i parken och lika nöjda som alltid. ALLT håller toppklass. Föreställningarna och skådespelarna ger en sån glädje. Bra mat på restaurangerna, rena toaletter, välskötta planteringar. Listan på det som är bra kan göras hur lång som helst. Såå värt ett besök!

24 août 2024

Riktigt bra!

Riktigt, riktigt bra!
Kom ca 10.30. Snabbt att få parkering!
Rimlig parkeringsavgifter.
Snabbt att gå igenom entré då man kan köpa biljetter på plats via QR-kod.
Otroligt fint område, så rent och snyggt!
Mycket trevligt bemötande av all personal, underbar miljö, jättemånga toaletter och möjlighet till dricksvatten. Proffsiga skådespelare och mycket bra regisserade föreställningar!
God mat och souvenirer till rimliga priser.
Supernöjd!!

12 juillet 2024
Avis spontané

Bra och lätt tillgängligt MEN för allas…

Bra och lätt tillgängligt MEN för allas skull Sätt ut info om att plocka bort matrester efter avslutad måltid utomhus och tryck på att INTE gäster skall mata fåglar. Dessa djur visade ingen rädsla att komma o skita hejvilt så vi fick slänga vår måltid som vi nyss påbörjat för att sanera oss. Detta beteende kan bara stävjas med MER information. Tack annars för ett toppenställe.

12 juin 2023

Ikke handicapvenlig park

Hyggelig og fine børnevenlige omgivelser.
Dog bliver oplevelsen væsentlig forringet, da man ikke må færdes med strømdrevet handicapvogne.
I stedet får man udleveret en flad kørestol, der er umulig at navigere rundt i parken med. Samtidig opstår der flere farlige situationer kontra vores normale handicaptransportmiddel.
Uheldigvis er det vores søn, der får forringet sine oplevelser, da hans forældre må kæmpe sig rundt i parken.

26 juillet 2022
Avis spontané

Køerne til alt er enorme

Køerne til alt er enorme, og der opstod paniske tilstande i Villa kulla, da der blev lukket flere hundrede mennesker ind på én gang. Børn græd, og pressede forældre prøvede at kæmpe sig ud af huset. Ubehagelig oplevelse ! Pippis teaterstykke var godt, og det var det eneste vi nåede at se pga. de lange køer.

18 juillet 2021

Hyggeligt & familie venligt

Astrid Lingrens verden er et hyggeligt sted, jeg vil ikke kalde det en forlystelses park, men mere en oplevelses park, et sted hele familien kan opleve og interagerer med Astrid Lingrens eventyr figurer.

Der er mange hyggelige kroge, gode legepladser, flotte scenarier og bygninger, samt masser af sjov og leg for hele familien (dog mest for børnene).

Der er kun en ting jeg ikke var tilfreds med, det var udbudet af mad, restauranterne og boderne serverer alle sammen det samme. Det er fint nok med en Korv til frokost, men når man ikke kan få andet end Kødboller & Kylling til ungerne med enten kogte kartofler eller kartoffelmos, så er det altså lidt kedeligt.

Ellers en god tur og et hyggeligt sted, overnatningen på campingen ved siden af er også udemærket.

30 juillet 2012
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.