Efter et påstået krav mod mig, tager jeg kontakt til Anker/Møller. Her bliver jeg introduceret for Charlotte. Hun ringer og præsentere sig pænt, tager sig tiden til at forklare tingene grun... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi oplevede en god dialog og fik en ærlig vurdering af både sagens styrker og de økonomiske risici ved at føre den videre. Det eneste, der efterlod os lidt forvirrede, var udviklingen i den anb... Voir plus
Jeg brugte Lærke Sofie Bøje i forbindelse med en ejendomshandel i Århus. Lærke var meget grundig og nærværende hele vejen igennem. Jeg er utroligt glad for, at hun hjalp mig som køber, da det kan være... Voir plus
Jeg er så glad for, at jeg valgte Asbjørn Storm Graversen som min advokat, efter jeg fik bevilliget fri proces. Han har været utrolig dygtig gennem hele forløbet og har virkelig hjulpet mig. Han sør... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Cabinet d'avocats
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Conseiller
- Services juridiques
- Avocat spécialisé en droit immobilier
- Procureur
Écrit par l'entreprise
Anker | Møller Advokater har stor erfaring med både erhvervsret og privatret, og vores fokus er altid at være en aktiv, fleksibel og værdsat partner for dem vi arbejder med. Hos Anker | Møller Advokater giver vi målrettet og løsningsorienteret rådgivning med blik for de økonomiske og kommercielle interesser. Anker | Møller Advokater er et proaktivt advokatfirma med ekspertise inden for flere juridiske fagområder. Vi bistår med alt fra private bolighandler til juridiske emner inden for erhverv; f.eks. selskabsret, kompleks kontraktsudarbejdelse, ansættelsesret, virksomhedsoverdragelse samt procesret i forbindelse med tvister og retssager, ligesom vi også bistår private i juridiske forhold; f.eks. med lejeret, arveret og procesret i forbindelse med tvister og retssager.
Coordonnées de contact
Søren Frichs Vej 42Q, 8230, Åbyhøj, Danemark
- (+45) 42 16 15 98
- mma@am-advokater.dk
- www.am-advokater.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Vælg Anker Møller som dit advokatfirma! 👏🏼
Absolut et anbefalelsesværdigt advokatfirma, som vi i høj grad vil anbefale.
Vi har fået professionel og kyndig vejledning af Lasse Ottsen i forbindelse med vores første huskøb og er meget tilfredse. Nem at komme i kontakt med, imødekommende og super hurtige tilbagemeldninger. Tak for hjælpen 🙏🏼🙏🏼
Jeg har haft den fornøjelse af at have…
Jeg har haft den fornøjelse af at have Kristoffer som min advokat i en bolighandle. Jeg har følt mig tryg i en ny situation. Tak for det
Fuldstændig helt i top
Fuldstændig helt i top, jeg har været super tilfreds for samarbejdet tak for det. Kan varmt anbefales.
Helt klar anbefaling
Kristoffer har lige fra starten været kompetent, imødekommende, og ikke mindst; forståelig. Sidstnævnte er ofte en mangelvare, når juridiske paragraffer skal oversættes til alment forståeligt sprog. De bedste anbefalinger herfra.
Tak til Kristoffer
I forbindelse med vores huskøb, har Kristoffer Mackenhauer Nielsen, været en kæmpe hjælp. Han har været behjælpelig med at skabe overblik over processen og rådgivet os herom. Et stort tak for hjælpen til ham, og vi ser frem til fremtidig samarbejde når/hvis det bliver nødvendigt.
5 store stjerner
Jeg har købt et hus af min svigermor vi har i den forbindelse brugt Lasse Clausen som advokat, det var helt klart den bedste beslutning han har været fantastisk til rådgivning svaret på alle spørgsmål og generelt bare været utrolig rar og samarbejde med :)
Jeg har hele tiden kunne komme i kontakt med ham hvilket også var et Stort plus som første gang Køber :) vil helt klart anbefale ham!
Rigtig fin rådgivning ifm. køb af landejendom
Rigtig fin hjælp og rådgivning ifm. køb af mindre landejendom. Rasmus fangede hurtigt, hvad vores situation og ønsker var og gav en rådgivning, der matchede dette. Hurtige svar og nem kommunikation i hele processen og et godt virtuelt møde.
Vi har lige købt hus og er absolutte…
Vi har lige købt hus og er absolutte helt grønne på dette felt.
Vi har fået den bedst tænkelige professionelle rådgivning af advokat Kristoffer Mackenhauer Nielsen.
Altid hurtig respons på Evt. Spørgsmål, og grundighed af bedste kaliber.
Professionalisme i sær klasse.
Tusind tak til Kristoffer Mackenhauer Nielsen fra Anker Møller Advokater
Som har hjulpet os med at komme i hus Smoth og trygt. Varme anbefalinger herfra.
Vh Reinas & Shabany
Professionel og effektiv. Man er i de bedste hænder
Kristoffer Mackenhauer Nielsen, ved Anker|Møller Advokater, har givet en yderst professionel hjælp og vejledning i forbindelse med huskøb. Fra start til slut har Kristoffer gjort mig tryg og jeg har på intet tidspunkt oplevet, at han ikke havde tid til at være behjælpelig med mine (mange) spørgsmål samt bekymringer. Kristoffer har gjort, så jeg har følt mig velinformeret og jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg var i de bedste hænder. Han er yderst effektiv og utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg har ikke fortrudt, at jeg hyrede Kristoffer til at få mig trygt og sikkert igennem huskøbet - og så endda til en konkurrencedygtig pris.
Kristoffer har været en uundværlig hjælp og støtte og jeg har kun rosende ord om ham, så jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger. Jeg vil til enhver tid vælge Kristoffer ved et fremtidigt behov.
Professionelt arbejde
Stort tak til Kristoffer for hjælpen. En helt igennem professionel indsats, hvor jeg blev inddraget fuldt ud i alle faser af forløbet. Tak for den kompetente vejledning - og indsatsen, der gjorde at vi kom godt i mål.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kristoffer hos Anker Møller Advokater.
Tusind tak for hjælpen endnu engang
Tusind tak for hjælpen endnu engang. God rådgivning hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefalt at bruge dem.
Meget professionelt
Meget professionelt, højt informationsniveau, ekstrem hurtig respons og stor imødekommenhed. Mine varmeste og bedste anbefalinger. En stor tak til Kristoffer
Godt arbejde!
Professionelt og godt arbejde hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Anker Møller Advokater og Kristoffer Mackenhauer Nielsen.
Dedikeret og professionel
Vi har nu afsluttet vores samarbejde med Anker Møller Advokater / Kristoffer Mackenhauer Nielsen!
Kristoffer har hjulpet os i forbindelse med køb af en ejerlighed, hvor vi har fået al tænkelig hjælp og rådgivning.
Vi oplever Kristoffer som dedikeret og professionel til sit arbejde.
Vi vil til hver en tid anbefale Anker Møller Advokater /Kristoffer!
Tak for hjælpen.
Professionel Oplevelse
Trods opgavens størrelse, så gik Rasmus Lind til den efter første snak og fik løst udfordringen, trods et enkelt bump på vejen :-)
Jeg kan på det varmeste anbefale advokathuset Anker I Møller Advokater og i særdeleshed Rasmus Lind :-)
Kompetent, venlig og effektiv service
Vi brugte Rasmus Lind til vores bolighandel(salg af hus og køb af gård) og under hele forløbet har Rasmus været super venlig, kompetent, hurtig til at svare og fleksibel i at finde en tid der passede til et møde. Vi har hele tiden følt os meget veloplyste og i gode hænder. Vi brugte også Anker Møller advokaterne i et tidligere huskøb - også fuldstændig perfekt service. Dertil har de en meget konkurrencedygtig pris. Tusind tak for hjælpen, i får de bedste anbefalinger og er uden tvivl de advokater vi foretrækker ved et fremtidigt behov.
Mere end 5 stjerne
Mere end 5 stjerne!
Vi har nu afsluttet et samarbejde med Anker Møller Advokater / Kristoffer Mackenhauer Nielsen!
Kristoffer har stået ved vores side, i forbindelse med huskøb, for os har det været en sej kamp, da vi starter med at forelske os i et nyt projekt, under vejs er der en masse ting med byggeselskabet, som gjorde os utrygge - her var Kristoffer en KÆMPE hjælp! På intet tidspunkt oplevede vi at han ikke havde tid, der var altid plads til spørgsmål og hjælp!
Vi oplever Kristoffer som MEGET professionel og kanon dygtig til sit arbejde!
Vi vil til hver en tid anbefale Anker Møller Advokater - og får vi nogensinde brug for en advokat igen, er Kristoffer den første vi vil tænke på!
Tak er et fattigt ord!
Effektiv, behagelig og troværdig samarbejde
Effektiv, behagelig og hurtig sagsbehandling ved omskødning, kan varmt anbefales. Lasse Clausen Ottesen er en dygtig og meget venlig mand.
Prisen er også helt ok.
Sådan skal service være!
Virkelig god oplevelse og samarbejde med Rasmus Blak Pedersen. Han har været pro aktiv og yderst venlig og samarbejdsvillig.
Det har været en let og yderst behageligt at arbejde med Rasmus og jeg har følt at jeg stod forrest i køen hver gang jeg har kontaktet ham. Ligeledes gælder det udførte arbejde som blev udført med det samme.
L’expérience Trustpilot