Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har været en fornøjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskøb. Et rigtigt godt forløb, hvor vi følte os trygge fra start... Voir plus

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr på tingene. Købet varede små 3 måneder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forløbet havde K... Voir plus

Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er særdeles kompetent og vidende, og hun er ærlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og kyndig vejledning

God, professionel og kyndig vejledning i et sprog og en formidling, som alle forstod. Svarer altid på beskeder med kort varsel og Anja er super behagelig at arbejde sammen med. Mine varmeste anbefalinger

22 avril 2026

Vi købte en lejlighed i Danmark

Vi købte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at være mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev købet endda næsten afsporet. Men Anja tog styringen med ro, overblik og stor professionalisme og fik hurtigt processen tilbage på sporet. Takket være hende kom vi sikkert i mål, og hun var også god til at orientere os parrallelt.
Jeg tør godt anbefale hende til alle, der ønsker tryghed og kompetent hjælp gennem et, i hvert fald for mig, kompliceret ejendomskøb.

31 octobre 2025

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Anja Kortsen hjalp med huskøb, testamente og samejekontrakt. Som førstegangskøber er der mange ting der hurtigt bliver forvirrende, men Anja havde styr på alt. Hun er virkelig nem at komme i kontakt med, løser alting lynhurtigt, og har været meget behagelig og informativ til alle møder.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.

1 octobre 2025

Excellent service and dedication

Anja did an outstanding job with our case. Even when things became more complicated, she never gave up — and within just a few hours, she managed to get the deal back on track.

We were very impressed with her professionalism and communication style. She was always clear, responsive, straightforward, and genuinely helpful.

We highly recommend Anja’s services and will definitely turn to her again if we need legal assistance in the future.

15 septembre 2025

Hurtig og kompetent sagsbehandling.

Jeg har været I trygge hænder hos Anja Kortsen, som har givet mig kyndig og kompetent hjælp i forbindelse med både hussalg og efterfølgende huskøb.
Jeg kan varmt anbefale Anja, når man får brug for en advokat.

8 octobre 2025

I trygge hænder

Anja Kortsen er positiv, tjekket og forklarer tingenen man forstår dem. Anja trådte til med kort varsel og hjalp os i en hastesag og leverede et fint stykke arbejde. Vi følte os i trygge hænder, og vender tilbage hvis vi får brug for en advokat igen.

1 août 2025

Anja Kortsen

Anja Kortsen, er en dygtig advokat som virkelig kæmper for sin klient. Altid lige på målet, vedholdende og vender altid hurtigt tilbage med svar på alle spørgsmål. Jeg kan kun anbefale Anja Kortsen og ved nu hvor jeg selv skal henvende mig, næste gang jeg har behov for advokathjælp!

8 mai 2025

Kompetence hele vejen

En enestående positiv oplevelse og et fantastik samarbejde ved køb af 2 ejendomme.
En effektivitet som denne findes kun få steder og jeg kan varmt anbefale Kortsen Advokater.
Anja Winther Kortsen er altid parat og giver kyndig vejledning hele vejen.
Tak

21 novembre 2024

Super profesionelle og hurtig sagsbehandling

Kortsen advokater har vi brugt hver gang vi har købt ny bolig, hvorfor .. fordi du bliver mødt af serviceminded og hurtig sagsbehandling, og ikke mindst en super professionel sparring i forløbet !

8 novembre 2024

De var meget dyre.

De var meget dyre.
Det var over 3 gange dyrere end hos konkurrenten.
Vi fik skiftet bo efter min far. Anja Kortsen ville i følge min stedmor ikke give en fast pris, og prisen endte på 102.500,- inklusive revisor.
Anja forlangte 1 til 2 timers betaling, hvis hun skulle specificere, hvad timerne blev brugt på (til 2500,- i timen).
Jeg fik undervejs et andet tilbud til sammenligning. Advokatfirmaet Karva ville gøre det for 30.000,- inklusiv revisor.
Prisafvigelser kan selvfølgelig tolereres, men det her er for meget, også selvom Anja tvivlede på, at det kunne gøre til 30.000,-.
Der blev afsendt 47 mails mellem os, der var skrevet testamente, der var kun 3 arvinger, et rækkehus og en nyere bil. Altså ikke nogen større, kompliceret sag, men Anja havde efter eget udsagn lagt 41 timers arbejde i det (hun gav 5 timers rabat).
Min anbefaling er at vælge et andet firma.

17 juillet 2024

Proffesionel og Præcis !

Jeg skulle købe en ejendom og Anja har været den bedste Advokat jeg kunne vælge.
Hun er proaktiv, hun kan sin buisness , og er engageret ned til mindste detalje.
Alt var præcist og foregik top proffesionelt .
Jeg er imponeret.

18 septembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit