Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har været en fornøjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskøb. Et rigtigt godt forløb, hvor vi følte os trygge fra start... Voir plus
Lisez les avis des autres
Anja hjalp mig i forbindelse med køb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr på tingene. Købet varede små 3 måneder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forløbet havde K... Voir plus
Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er særdeles kompetent og vidende, og hun er ærlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded!
Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded!
Det har været en fornøjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskøb. Et rigtigt godt forløb, hvor vi følte os trygge fra start til slut.
God og kyndig vejledning
God, professionel og kyndig vejledning i et sprog og en formidling, som alle forstod. Svarer altid på beskeder med kort varsel og Anja er super behagelig at arbejde sammen med. Mine varmeste anbefalinger
Anja Kortsen er virkelig en knag
Anja Kortsen er virkelig en knag der bare for tingene til at ske. Hun var advokat på et boligkøb og derefter på testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt. Effektivt og vedholdende.
Super service og top professionel
Anja er top professionel og altid klar til at hjælpe. Vi har brugt Anja flere gange til både hushandler og testamente og vil til enhver tid anbefale hende.
Vi købte en lejlighed i Danmark
Vi købte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at være mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev købet endda næsten afsporet. Men Anja tog styringen med ro, overblik og stor professionalisme og fik hurtigt processen tilbage på sporet. Takket være hende kom vi sikkert i mål, og hun var også god til at orientere os parrallelt.
Jeg tør godt anbefale hende til alle, der ønsker tryghed og kompetent hjælp gennem et, i hvert fald for mig, kompliceret ejendomskøb.
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem. Anja Kortsen hjalp med huskøb, testamente og samejekontrakt. Som førstegangskøber er der mange ting der hurtigt bliver forvirrende, men Anja havde styr på alt. Hun er virkelig nem at komme i kontakt med, løser alting lynhurtigt, og har været meget behagelig og informativ til alle møder.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Excellent service and dedication
Anja did an outstanding job with our case. Even when things became more complicated, she never gave up — and within just a few hours, she managed to get the deal back on track.
We were very impressed with her professionalism and communication style. She was always clear, responsive, straightforward, and genuinely helpful.
We highly recommend Anja’s services and will definitely turn to her again if we need legal assistance in the future.
Hurtig og kompetent sagsbehandling.
Jeg har været I trygge hænder hos Anja Kortsen, som har givet mig kyndig og kompetent hjælp i forbindelse med både hussalg og efterfølgende huskøb.
Jeg kan varmt anbefale Anja, når man får brug for en advokat.
Nemt og godt samarbejde
I trygge hænder
Anja Kortsen er positiv, tjekket og forklarer tingenen man forstår dem. Anja trådte til med kort varsel og hjalp os i en hastesag og leverede et fint stykke arbejde. Vi følte os i trygge hænder, og vender tilbage hvis vi får brug for en advokat igen.
Anja hjælp os med en bolighandel
Anja hjælp os med en bolighandel, alt gik godt og vi var trykke med Anja håndterede vores sag.
Anja Kortsen
Anja Kortsen, er en dygtig advokat som virkelig kæmper for sin klient. Altid lige på målet, vedholdende og vender altid hurtigt tilbage med svar på alle spørgsmål. Jeg kan kun anbefale Anja Kortsen og ved nu hvor jeg selv skal henvende mig, næste gang jeg har behov for advokathjælp!
Super effektiv og behagelig handler
Super effektiv og behagelig handler. Jeg har nu brugt Kortsen Advokater 4 gange og anbefaler alle at bruge dem.
Meget professionelle og dygtige, tak.
Tryg og god vejledning- kan kun…
Tryg og god vejledning- kan kun anbefales
Kompetence hele vejen
En enestående positiv oplevelse og et fantastik samarbejde ved køb af 2 ejendomme.
En effektivitet som denne findes kun få steder og jeg kan varmt anbefale Kortsen Advokater.
Anja Winther Kortsen er altid parat og giver kyndig vejledning hele vejen.
Tak
Super profesionelle.
Super profesionelle.! Nemt kommunikation. God oplevelse.
Super profesionelle og hurtig sagsbehandling
Kortsen advokater har vi brugt hver gang vi har købt ny bolig, hvorfor .. fordi du bliver mødt af serviceminded og hurtig sagsbehandling, og ikke mindst en super professionel sparring i forløbet !
Fantastik service og rådgivning
Fantastik service og rådgivning. Derudover super effektive og hurtige.
De var meget dyre.
De var meget dyre.
Det var over 3 gange dyrere end hos konkurrenten.
Vi fik skiftet bo efter min far. Anja Kortsen ville i følge min stedmor ikke give en fast pris, og prisen endte på 102.500,- inklusive revisor.
Anja forlangte 1 til 2 timers betaling, hvis hun skulle specificere, hvad timerne blev brugt på (til 2500,- i timen).
Jeg fik undervejs et andet tilbud til sammenligning. Advokatfirmaet Karva ville gøre det for 30.000,- inklusiv revisor.
Prisafvigelser kan selvfølgelig tolereres, men det her er for meget, også selvom Anja tvivlede på, at det kunne gøre til 30.000,-.
Der blev afsendt 47 mails mellem os, der var skrevet testamente, der var kun 3 arvinger, et rækkehus og en nyere bil. Altså ikke nogen større, kompliceret sag, men Anja havde efter eget udsagn lagt 41 timers arbejde i det (hun gav 5 timers rabat).
Min anbefaling er at vælge et andet firma.
Proffesionel og Præcis !
Jeg skulle købe en ejendom og Anja har været den bedste Advokat jeg kunne vælge.
Hun er proaktiv, hun kan sin buisness , og er engageret ned til mindste detalje.
Alt var præcist og foregik top proffesionelt .
Jeg er imponeret.
L’expérience Trustpilot