Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har været en fornøjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskøb. Et rigtigt godt forløb, hvor vi følte os trygge fra start... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at være mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev købet endda næsten afsporet. Men Anja tog s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr på tingene. Købet varede små 3 måneder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forløbet havde K... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er særdeles kompetent og vidende, og hun er ærlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... Voir plus

4,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionelle og ingen slinger i valsen

Kortsen advokater har assisteret i forbindelse med hushandel der ikke er handlet igennem ejendomsmægler, i den forbindelse kan vi kun anbefale Kortsen Advokater. Den tryghed der har været grundet den professionalisme og engagement der ligger helt naturligt i deres DNA, har gjort at hushandelen har været ukompliceret for os som købere, trods et forløb med mange udfordinger. Vi kan kun anbefale Kortsen, de overgik i postiv retning alle vores forventninger, hvilke var høje fra starten.

J Karlberg

12 janvier 2017

Professionel rådgivning

Jeg kan på det varmeste anbefale Kortsen advokater, som vi har benyttet i forbindelse med en hushandel. Vi har modtaget en professionel rådgivning, som har været præcis, proaktiv og imødekommende.

27 décembre 2016

Professionel advokatbistand

Fik hjælp af Kortsen Advokater ifm. køb af fritidshus. Det var en fornøjelse. God bistand og service hele vejen igennem. Kan kun anbefale dem.

1 décembre 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget dygtigt og professionel advokatfirma

Det mest professionelle advokatfirma jeg nogensinde har benyttet. De laver, undersøger alt hvad der skal bruges til den bedste håndtering af din sag. I mit tilfælde et dødsbo. De rådgiver og giver mange gode råd, samt sørger for at følge op på sagen, så der kommer en hurtig sagsbehandling.
Kan kun anbefale dem som advokat.

9 novembre 2016

Perfekt advokatservice

Perfekt service, med omhyggelig og pålidelig assistance igennem hele processen ifm. mit boligkøb.
Kortsen Advokater tager én i hånden fra start til slut og sørger for at du ikke behøver at bekymre dig om alt "det i småt".
Varm anbefaling herfra.

8 novembre 2016

Bedre bliver det ikke.

Fik anbefalet Kortsen Advokater da jeg stod og skulle købe en bolig. De var imødekommende, hjælpsomme og altid tilgængelig hvis der var behov for dette. Har fra første samtale med dem følte mig i trygge hænder, og jeg kan derved varmt anbefale dem.

31 octobre 2016

Fremragende advokat

Vi havde behov for advokat bistand da vores søn købte en lejlighed, og efterfølgende fik vi lavet børnetestamente og skøde på salg af vores hus. I alle situationer har vi følt meget os trygge, og advokat og sekretær havde styr på alle detaljer, og var utrolig effektive og hurtige. Enkelte gange kunne advokat/sekretær gøre os opmærksom på forhold vi ikke selv havde tænkt, så det var en meget behagelig oplevelse at mærke at der blev arbejdet 100% på at varetage VORES behov. Vi vender tilbage, hvis der bliver behov for en advokat igen, og kan kun give vores bedste anbefalinger videre til andre. Mvh. Louise Nielsen, Farum.

7 juillet 2016

Fantastisk rådgivning

Vi har benyttet Kortsen Advokater i forbindelse med et huskøb, samt tegnelse af samejeroverenskomst og testamente, og i alle henséender har vi været mere end tilfredse med rådgivningen.

De involverede rådgivere har alle været super professionelle, samt til at få fat på og været hurtige til at svare, hvilket jeg mener er ret vigtigt, når man som førstegangskøber har en del spørgsmål.

Vi vil uden tvivl rette henvendelse til Kortsen Advokater igen, hvis vi skulle få brug for advokathjælp.

24 octobre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Nærværende og kompetent rådgivning i forbindelse med ejendomshandel

Vi har benyttet Kortsen Advokater i forbindelse med en ejendomshandel af en ejerlejlighed, og har været meget tilfredse.

Vi har i hele processen, undtaget papirarbejdet, været i dialog med indehaveren Anja, der udover at være advokat tilmed er statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.

De tilbyder et fast lavt salær, og vi har uden beregning fået juridisk assistance i forbindelse med at gøre krav gældende efter overtagelsen.

Alt i alt har vi oplevet en nærværende, yderst kompetent samt realistisk rådgivning.
Vi kan bestemt anbefale Kortsen Advokater på baggrund af vores erfaringer.

17 septembre 2013
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus