Anytime Hedehusene Avis 35

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun give Pia, hendes personale og butik de varmeste anbefalinger. Har fået synstest flere gange og deraf flere briller. Yderst kompetent og ærlig betjening, de forsøger ikke at sælge mere end... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anytime Hedehusene er min foretrukne optiker og brillebutik. Jeg har købt alt fra solbriller, briller og kontaktlinser gennem flere år. I længere tid var jeg i tvivl om jeg kunne bruge kontaktli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kommet hos Anytime i Hedehusene siden 2012, og på trods af at være flyttet til Holbæk i 2016, er Pia stadigvæk min faste optiker. Jeg får den bedste service, og føler mig altid godt behandlet.... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Top professionel service..

Top professionel service..
Var inde og købe en gave til en 30 års fødselsdag, vidste jeg ville have et smykke men ikke hvad. Den venlige dame i butikken var godt til at spørge ind, og jeg gik derfra ikke kun med en gave der gav stor glæde, men også en god oplevelse rigere.. Kan kun anbefale Anytime Hedehusene

23 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at handle i anytime…

Altid en fornøjelse at handle i anytime Hedehusene. Har handlet her igennem mange år og har både handlet kontaktlinser, briller og smykker. Pia og hendes team er altid søde, smilende og meget kompetente. Udvalget på både briller og smykker er rigtigt fint. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen.

11 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Anytime Hedehusene er min foretrukne…

Anytime Hedehusene er min foretrukne optiker og brillebutik.
Jeg har købt alt fra solbriller, briller og kontaktlinser gennem flere år.
I længere tid var jeg i tvivl om jeg kunne bruge kontaktlinser, grundet min allerførste oplevelse hos optiker. Men det blev ændret og jeg har fundet en kontaktlinse der både holder fugt og sidder godt på øjet, trods bygningsfejl.
Jeg bliver altid mødt med et smil og har fået utrolig hjælp, lige fra skift af glas, valg af stel, mm.
Jeg oplever altid at blive mødt i mine tanker omkring briller, lige fra valg af stel og udtryk, glas og behov i hverdagen mm.
Ved forsinkelser har jeg fået melding herom.
Jeg er kommet i Anytime Hedehusene siden 2017.

16 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og altid løsninger

Jeg har brugt Anytime i en del år og det er en super professionel service og dejlige smil. Har altid fået den bedste service og kan varmt anbefale det.
Uanset om du skal købe eller have tilbud på reparation, så er det fantastisk service og rådgivning

30 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og kompetent service samt udvalg af briller, ure og smykker

Min mand og jeg har igennem mange år brugt Anytime når vi skulle have briller, kontaktlinser samt smykker. Har altid oplevet meget god service. Pia (optikker) har for mig opdaget for højt blodtryk, samt en væsentlig bygningsfejl der krævede specialist hos vores yngste datter. Begge dele noget der krævede læge behandling, så vi er meget taknemmelige. Får ligeledes altid en god vejledning i hvordan vi får det bedste til bedste pris og de er ærlige hvis der er tilbud på bedene. En gang ventede vi en uge med at bestille briller så vi fik glæde af en kampagne. God stil og altid god service. Butikken kan absolut anbefales.

7 février 2026

Virkelig kompetent personale

Jeg oplevede en meget professionel rådgivning og vejledning, da jeg skulle have nye briller. Desuden også virkelig god service, da jeg skulle købe smykke til min kone i forretningens smykke afdeling.

30 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig service af Maria Engrobb

Elendig service af Maria Engrobb. Hun har ingen forstand på briller eller glas.
I burde overveje hvem i har gående i jeres butik.
Elendigt forløb i skal roligt regne med vi går til klagenævnet for det her.
Spild af penge og tid.
Lad vær med at sætte jeres penge på en sådan en utroværdig,ukompetent, og ukvalificeret forretning. Det er en kaffe stue, ingen ekspertise om øjet overhovedet.

20 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg henvendte mig til afdeling Glostrup…Tak for jer :)

Jeg henvendte mig til afdeling Glostrup Fuhrmann Guld-Sølv-Ure. Diget 22,2600 Glostrup og bestilte et smykke til min kæreste - Desværre var pågældende smykke udgået fra Troldbeat - Personalet i butikken "gik den ekstra mil" og forsøget at fremskaffe smykket fra en kollega, i stedet for blot at henvise mig til at købe noget andet, jeg havde betalt forud ved bestilling og fik med et smil mine penge igen, den service har jeg ikke oplevet i mange år - det at "gå en ekstra mil" for kunden, tak

7 décembre 2021

God oplevelse

Bestilte en ring som efter modtagelse skulle byttes til en anden størrelse. Den skulle bestilles hjem fra leverandøren og ombytningen gik let og smertefrit.

22 juillet 2009
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus