forferdelig. ubrukelig dårlig app, og de trekker deg uten tillatelse gjennom vipps. for meg på gammel bil som ble solgt for 6 mnd siden. for mormor for en dag hun ikke var der(sykehus), mamma har fåt... Voir plus
Parkerte på Værnes flyplass. Alt funket greit til jeg skulle betale. Prøvde å betale i parkeringsautomaten (andre gang vi bruker denne) etter å ha stått 20 min å prøvd måtte vi gi opp. På de 20 minutt... Voir plus
Har parkert tre ganger på parkeringsplasser som Apcoa "administrerer". Ingen av betalingsautomatene har fungert. Blir belastet med noe som kalles et eller annet og som ikke er selve parkeringsavgift... Voir plus
Parkerte på UNN Harstad i juli og benyttet Apcoaappen. Var blitt akutt syk og la ikke merke til at det var flere parkeringsområder på sykehuset og med ulike koder (siffer). Det burde være enkelt å se... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Bastards
They regularly don't acknowledge registered parking and increase fines each time. There is no person you can talk to and they offer replying to complaints in 4 weeks, while fine deadlines are for 2 weeks. Ridiculous business.
They are the biggest scammers in…
They are the biggest scammers in Norway. People working for them should be ashamed.
Jeg har fått purregebyr fra Apcoa men…
Jeg har fått purregebyr fra Apcoa men har aldri fått en faktura. Jeg har aldri stått parkert over tiden på noen parkering noe sted, men vet heller ikke hva og hvor dette gjelder for siden det ikke står oppgitt noenting på gebyret.
De er heller ikke mulig å ringe til for å få en forklaring.
Banditter som vanlig er i denne bransjen.
Selskapets businessmodell ser ut til å…
Selskapets businessmodell ser ut til å være urettmessige kontroll avgifter, fakturaer og gebyrer. Ofte basert på dårlig info, dårlig app og problemer med automatisk avlesning og melding i apcoa appen.
Appen er også vanskelig å skjønne: Eks må vi på fordelsparkering på jobb registrere bil i appen hele 3 ganger. Først registrer bil, så legg inn under fordelsparkering, så til slutt Aktiver under fordelsparkering. Håpløst tungvint og forårsaker en mengde feilaktige kontrollavgift (selv blant sisinger og dr inger). Skal man drive et godt likt parkeringsselskap nytter ikke denne strategien....Alle jeg kjenner har et anstrengt forhold til Apcoa.
0 stjerne for denne drittselskap
0 stjerne for denne drittselskap. Fikk ingen kvittering fra parkeringsautomat sykehus Elverum men trenger de for patientreiser. Kundeservice er dritt, svar ikke på eposten. Jeg anbefale nå å unngå kjøpesentre og steder som bruker denne leverandøren, rett og slett fordi brukeropplevelsen er så elendig
Hamang
ETT siffer hadde jeg lagt inn feil i app. Har ny bil. Endret bil nummer i app. Så skrev jeg et 8 tall i stedet for 9 tall. Satte igang parkeringstid. En time gratis. Kom tilbake til p bot. Parkeringsvakt kunne med hjerte og hode helt klart forstått feilen. Men nei...heller ikke Apcoa eller Riverty. Ønsker alle involverte å møte like mye "forsåelse" i sitt liv. 😉 Der ETT siffer er avgjørende. Så herved er dere cursed. 🎃
Betalte via app ved utkjøring
Betalte via app ved utkjøring. Fått faktura i etterkant. Skrevet flere mailer, også til Riverty - INGEN SVAR.
Umulig å komme igjennom på telefon.
Dette er SVINDEL og kun en måte å forsøke å karre til seg mer penger enn lovlig!!
Møkkaselskap
Møkkaselskap, som bevisst gjør app vanskelig å bruke og parkeringsplassene misvisende. Vanskelig å forstå at dette selskapet blir valgt. Driver kunder vekk fra nytt kjøpesenter i Fredrikstad.
Ville gitt null stjerner hvis det var…
Ville gitt null stjerner hvis det var mulig. Styr unna! Prøvde apcoa flows praktiske abonnements-løsning i appen. Eller det var det jeg trodde. Fikk aldri sms med info om portåpning, og kontakten med kundeservice var treig og utilstrekkelig. De kunne ikke en gang avslutte abonnementet. Det nesten to måneder å få refundert pengene og de brukte en uke på å svare på mail. Det virker som de har 1 person på kundeservice.
Apcoa er ikke brukervennlig
Apcoa er ikke brukervennlig. Det er utrolig at ledelse kan ikke se folk er misfornøyd.
Det går nesten alltid galt med apcoa…
Det går nesten alltid galt med apcoa parkering. De greier ikke å registrere at parkering er betalt på automat ved utkjøring og sender faktura med sinnsyke påslag. Ingen svarer når man ringer, og de svarer ikke på henvendelse via mail.
Søpplefirma...prøve å ringe er som å…
Søpplefirma...prøve å ringe er som å prøve ringe gud! Helt umulig å komme igjennom..Ventet i 28min ga opp.
Fakturerer feil
Har fordelsparkering, enda så fakturer de meg ved en feil. Umulig å få svar på telefon eller mail, så jeg får purringer på en faktura jeg ikke skal ha. Burde være ulovlig å holde på sånn.
Helt umulig å få kontakt og hjelp
Helt umulig å få kontakt og hjelp. Ingen svar på tlf som går i loop og ingen svar på mail.
De skryter selv at "Vi er her for deg". !!!
Burde anmeldes og straffes !!!
Drittselskap !!!
This stupid parking company shall be…
This stupid parking company shall be totally removed from Norway. In jernbanegata 3 Porsgrunn they have big letters with 1 hour free, but very small letters hidden in the lines "if it is more than 1 hour, 300kr", even you park there just 5 minutes more
Ved flere anledninger så har deres…
Ved flere anledninger så har deres utstyr (enten app eller betalingsautomat) vært i ustand. Senere, når jeg får regningen i posten er det lagt til et fakturagebyr som jeg må betale. Hvorfor skal jeg betale for at de ikke har ting på stell? Møkkaselskap.
Stod parkert sola flyplassen via apcoa…
Stod parkert sola flyplassen via apcoa flow. Innkjøring Dato/Tid: 26.07.2025 kl. 13:00
Utkjøring Dato/Tid: 08.08.2025 kl. 21:00. Fikk en høyere sum pga parkeringsopeatør mente jeg hadde skreve inn feil reg nummer på bilen. Så derfor blir vi straffet å må betale 670 kr mer. Han var langt i fra å ver kundelojale og sa det er ikke mitt problem. Han kunne ha sagt selvfølgelig skal vi ordne det. Det kan skje hvem som helst. Desverre kommer vi aldri til å bruke Apcoa Flow igjen når deres kundeservice er helt i natten. Styr unna vis du har sunn fornuft. Første og siste gang.
Snyd og bedrag, hjemmeside virker ikke
Deres hjemmeside virkede ikke og vi kunne derfor ikke forlænge vores parkering på afstand. Med det samme fik vi en bøde og vores klage blev afvist med den begrundelse at vi skulle have kontaktet dem inden vores parkering udløb, hvilket ikke var muligt, når man først der finder ud at deres online system ikke virker, når parkering er ved at udløbe. Virker nærmest som om de lader deres hjemmeside fungere dårligt for at kunne kassere bøder. Hold jer langt væk fra Apcoa!
Det at det kommer regning på mail som…
Det at det kommer regning på mail som ikke er spesifisert burde ikke vært lov. Hvorfor kan det ikke bare opplyses reg. nummer på bil, hvor, dato og klokkeslett. Hvorfor kan ikke myndighetene gå inn å regulere denne virksomheten? Eventuelt overta alt av sykehusparkering, og bruke pengene de tjener på drift, istedenfor å la utenlandske eiere pumpe pengene skattefritt ut av landet?
Skikkelig sleipt parkeringsselskap
Skikkelig sleipt parkeringsselskap! Annonsert parkering 69,- men i tillegg kommer et tullegebyr på 29,- Hunderfossen parkering. Lite beløp, men utrolig sleip måte å ta ekstra betalt uten å opplyse før parkeringen starter. Styr unna Apcoa parkering om det er mulig!