Apollo Sverige Avis

2 459
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Vi bodde på Filikas hotell som var en underbar upplevelse. All personal på hotellet var fantastiska och då menar jag alla. Frukosten var jättebra. Det fanns allt och lite till. Sivota som ställe är en... Voir plus

Jag valde fira min 80 årsdag på Samos Pythagorion 16 september. Den blev så lyckad ,15 st vänner kom ner dit för att fira mig så roligt På morgonen kom även Apollo representanter och grattade mi... Voir plus

Hotellet och poolområdet var mycket fina, och det fanns ett stort utbud av träningspass och aktiviteter, vilket gjorde att det fanns något för alla. Limnos by låg cirka 2 km bort och erbjöd flera my... Voir plus

Övernattning vid hemresa på Rhodos är inte bra, man missar rätt mycket tid på Symi, nu fixade personalen på plats att vi kunde åka en senare färja på lördags kvällen, bättre men inte optimalt Har... Voir plus

1. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 26 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(2 459)

313 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidigt och proffesionellt

Allt var väldigt smidigt, från upphämtning med transfer till service av personalen på plats. Jag uppskattade särskilt att man kunde ha direktkontakt via sms om frågor uppstod under resan. Det var också bra med apollo-appen där man kunde se aktiviteter som erbjöds under resan eller vilka tider som gällde vid dit- och avresa. Hotellet var magiskt och var utsett till ett apolloduo-hotell, vilket levde upp till förväntningarna med råge. Inget att klaga på!

21 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Underbart att höra att ni var så nöjda med allt. Stort tack för din fina feedback! 😍🩵

Apollo är aldrig en besvikelse

Har rest med Apollo ett flertal gånger och det är alltid jättebra. Bra priser när man bokar, tydligt och allt går smidigt väl på plats. Vi bokar alltid shuttle och det är trevligt personal, man känner sig välkommen och redo för semester. Tydlig information alltid både inför resa och hemresa igen. Toppen! Kommer att fortsätta boka med Apollo.

18 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tusen tack för dina fina kommentarer! Vi är glada att höra att ni vill fortsätta boka resor med oss 🥰❤️

Var på Playitas på Fuerteventura i…

Var på Playitas på Fuerteventura i slutet av augusti. Allt var toppenbra! Massvis av träning, fina pooler, bra mat, rent i fräscht!
Åker gärna tillbaka!

18 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Kul att höra att ni var nöjda med resan och kan tänka er att åka tillbaka! 🫶❤️

Det var andra gången jag var på cavo…

Det var andra gången jag var på cavo spada kreta. Första ggn var retreat, denna ggn med min man . De reseledare som var på plats hade bra information, trevliga och kämpade i värmen med alla aktiviteter under dagarna. Helt otroligt att höll humöret igång med positiv energi. Mvh Desirée & Tomas

15 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tack snälla för din feedback! 😍❤️

Kroatien, Baska Voda

Reste till Kroatien och allt ifrån bokning till hemresa var väldigt enkelt. Vi fick ett sjukt barn på resan och fick snabbt kontakt med närmaste läkare via personalen på plats. Boendet överträffade våra förväntningar med råge och transfern var smidig.
Vi har rest med Apollo till Thailand tidigare och hade samma bra upplevelse då.

15 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Kul att höra att ni hade en bra upplevelse. Vi beklagar att ni råkade ut för sjukdom på plats, men skönt att det löste sig med att få kontakt med läkare! ❤️

Dansk personal

Vi åker alltid med Apollo, varje år. Tyvärr vara det bara danskar (och en svensk tjej) och ingen av dem ansträngde sig för att prata så vi svenskar och norrmän förstod. Det var helt omöjligt att förstå vad dom sa. Och när de (danskarna) kom till hotellet ställde dom upp en stor pärm framför ansiktet och satt och stirrade ner i mobilen istället för att sitta öppet och bjuda in till samtal. Annars är vi supernöjda med Apollo! Men inga fler danskar nästa år, tack!

1 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tack för din feedback och för att ni väljer att resa med oss år efter år! ☀️ Tråkigt att kommunikationen och bemötandet inte motsvarade era förväntningar denna gång. På våra destinationer har vi skandinavisk talande personal och om man inte förstår varandra så kan man alltid ta det på engelska. Vi tar självklart med oss dina synpunkter framåt. Härligt att ni i övrigt är så nöjda med Apollo, och varmt välkomna tillbaka! 💙

Rhodos augusti 2026

Eftersom jag inte varit på en charterresa på 30 år så var min resa något jag sett fram emot när jag bokade den. Jag tycker hela upplevelsen var mycket bra! Apollo som researangör och personalen på plats var vad jag sett fram emot och resmålet och vad man kunde göra fanns där, det var upp till mej att få det hända. Jag är glad att jag reste, jag önskar det hade varit liiite svalare men det var det ända som jag upplevde som en grej.. jag badade en del och ölen var kall så min upplevelse var finfin! :)

13 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Så härligt att du haft en bra resa och att du är nöjd med oss på Apollo. Tack för dina kommentarer! 😍

Bra restresa

Vi köpte restresa 2dgr innan till Ialysos Rhodos och hade låg förväntan. Blev jättebra! Ok hotell, bra pool med lediga stolar hela veckan. Bra bar/mat vid poolen och 2min promenad till havet var grymt. Helt ok pris på solstol/parasoll i 1a led. Trevlig personal på hotellet och Apollo info bra. Bokade 1 dyrt båtutflykt Skoj på Havet, heldag och vi hade kul!!
Enda trista var magsjuka vi fick avresedagen…men det är ju inte Apollos fel. Många drabbade.

12 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tack för din fina feedback! 💙 Härligt att resan överträffade förväntningarna och att ni fick en så bra vecka. Tråkigt med avslutningen, och vi hoppas att ni snabbt mådde bättre. Varmt välkomna tillbaka! 🥰

Härlig resa

Vi har rest med flera olika resebyråer men ingen så bra som Apollo! Väldigt trevlig personal både på flygplats och hotell. Bra och tydlig information via sms gällande både bränder och transfer. Rekommenderas !

31 juillet 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tusen tack för de fina orden! 💙 Så glada vi blir av att höra att ni är nöjda med både vår personal och informationen under resan. Vi hoppas få välkomna er på många fler härliga resor med oss! 😍☀️

Reseledare som var aktiva och lätta att…

Reseledare som var aktiva och lätta att nå. Amoppi är ett fint ställe med ett lugn som blir välgörande. Hotellet Apolis är en fin liten pärla med bra och trevlig personal.

Réponse de Apollo Sverige

Tack för dina fina kommentarer! 😍

Dålig information från Apollo och uråldriga bussar

Dålig information eller ingen Alls skulle jag vilja säga om upphämtning till bussen från 1 stället till 2 stället, då vi valde att ta en kombinations resa i grekland. Lefkas/ Parga.
Inget Sms eller någonting.

Sen Apollos buss som hämtade upp efter vecka 2 i Parga.
Både chaffören och Bussen måste varit från starten av 30 talet.
Nä super dålig avslutning , och hemska Bussar.. trasiga och skitiga,

7 septembre 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att informationen kring upphämtningen var bristfällig och att busstransporten inte motsvarade förväntningarna. Det är självklart inte den avslutning på resan vi önskar för våra gäster. Vi tar med oss dina synpunkter och ser till att de förs vidare till berörda parter 💙

Personalen var jättetrevliga

Personalen var jättetrevliga, maten var god, kunde varit lite mer utbud till frukostbuffén. Rummen var fina, städningen var jättebra. Det finns lite saker som behöver förbättras för att klassas som 4 stjärnigt, sargen runt poolen behöver bytas bla. Men själva helheten var jättebra, och stället låg perfekt med närheten till havet o stan.

Réponse de Apollo Sverige

Tack för fina ord och värdefull feedback! Så roligt att ni hade en härlig vistelse och uppskattade både personalen, maten och läget. Vi tar med oss era synpunkter och hoppas få välkomna er tillbaka snart! ☀️🥰

Bra hotell

Bra hotell. Alla är jätte trevliga. God mat. Finns något att göra för alla. Visst stranden är stenig men underbart vatten. Kommer absolut tillbaka.

Réponse de Apollo Sverige

Så kul att höra att du var nöjd med resan och att du vill resa med oss igen! 😍

Bra och prisvärt boende

Bra och prisvärt boende. Rent, trevlig och hjälpsam personal samt närhet till strand, restauranger och butiker.

14 août 2026

Tack för din feedback! 🫶💙

Hela resan var toppen

Hela resan var toppen. Servicen från Apollo var superbra. Snabb feedback på eventuella frågor som vi hade runt hotellet o resans mål. Bra information om Apollos aktiviteter på resmålet också. 10 av 10 enligt oss.

31 juillet 2026

Vad kul att höra att ni var nöjda med Apollo. Tack för dina kommentarer! 😍🩵

Kan rekommendera Apollo

Apollo har för det mesta bra priser och AC och värdeskåp (om det finns på rummet) ingår nästan alltid. Flygresan, båtresan och hotellet var jättebra. Det enda negativa var att man fick vänta så länge på Skiathos på båtresan, det är jobbigt när man gått upp mitt i natten.. Det gick båtar tidigare som man kunnat ta och personalen på restaurangen där man fick vänta var inte så jättetrevliga. Apollos personal på plats var däremot jättebra! Hemresan var väldigt smidig.

8 août 2026

Réponse de Apollo Sverige

Tack så mycket för att du delar med dig! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med resan och Apollos service. Synd bara på den långa väntan på Skiathos. Hoppas på en ännu smidigare resa nästa gång! 🌸

Bra frukost

Bra frukost. Fria solsängar på stranden. A/C och saftybox gratis. Bra med både vinglas och drinkglas. Rent och snyggt.

7 août 2026

Tack för din feedback! 😍