Ik koop hier al jaren kattenbakvulling. Het is van goede kwaliteit voor een goede prijs en van dat merk kan ik het nergens anders goedkoper vinden. Ze leveren altijd keurig op tijd en goed verpakt.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Tevreden
Ze leveren altijd keurig op tijd en goed verpakt.
Ik vind het jammer dat mensen nare ervaringen hebben want ik heb alleen maar positieve ervaringen. Al een aantal jaar, nog nooit teleurgesteld.
Nooit meer
Bestelling gedaan, deze is nog steeds niet geleverd. Op emails wordt niet gegeageerd en ze zijn ook telefonisch niet bereikbaar. Dit ruikt naar oplichting
Betrouwbaar bedrijf
Een kattenbak besteld die ik 11 jaar terug ook al bij dit bedrijf heb besteld. Deze was na zo'n lange tijd toe aan vernieuwing. Super snelle levering en nette prijs. Wederom tevreden!
Ik heb vandaag bestelling geplaatst
Ik heb vandaag bestelling geplaatst en via bankcontact betaald. Kreeg een melding na het invullen van de gegevens om te betalen en dan dat de transactie geslaagd is. Dus ik ga ervan uit dat dit dan ook gebeurd is. Helaas geen bevestigingsmail gekregen. Toen ik dan terug in de account ging kijken kreeg ik de bestelling is niet betaald. Dan stel ik me de vraag als ik klik op bestelling betalen ik alle gegevens correct heb ingevoerd en de melding krijg de transactie is gelukt, ik dan nadien zie dat de bestelling niet betaald is. Denk niet dat ik hier nog iets bestel. De vorige bestelling is wel goed verlopen.
Levering goed tot de retour
Bestellen betalen en leveren was allemaal super goed geregeld en snel. Tot ik iets moest retourneren. Ik krijg niemand te pakken telefonisch dan wel via de mail. Ivm retour beleid zelfstandig alles retour gestuurd maar nog steeds niks gehoord van ze en geen geld terug gezien. Als je zeker weet wat je moet hebben dan zijn ze aan te raden maar om iets uit te proberen en te retouren is het een absolute no go. Geld betaald voor meerdere producten en het retouren van de spullen maar ik heb er niks van terug gezien.
10-2-25: eindelijk contact gehad via de mail en mijn geld terug gekregen…
Er kunnen heel veel dingen beter!
Telefonisch nooit te bereiken, reageren niet op sms berichten en e-mail.
Website is een rommeltje, aanpassen van account gegevens niet mogelijk.
Bezorging door post NL wordt gewoon veranderd in bezorging door medewerker (als t adres in de buurt van Kerkrade is) zonder dat klant daarvan op de hoogte gebracht wordt. Pakket staat wel aangemeld in de PostNL app, maar wordt dan dus niet geleverd en is niet traceerbaar.
Eigen medewerker levert pakket op een heel verkeerd adres af, en weet vervolgens zelf niet meer waar.
Heeft dagen op een galerij gestaan totdat iemand in die flat op fb ging speuren of ik te vinden was. Afgesproken het op te halen, maar pakket was toen foetsie.
Bij zelf ophalen in hun magazijn krijg ik na bestelling nooit bericht dat het klaar staat.
Ga dus maar gewoon een aantal dagen later bij ze langs en krijg t dan wel mee.
Het is dat het cosycat zo’n fijn grit is en hun de enige leverancier zijn.
Anders zou ik hier niet meer bestellen….
Een super fijne webwinkel met zeer goeie service
Een super fijne webwinkel, snelle service en goeie communicatie. Had een bestelling geplaatst en door iets ik het systeem was deze nog niet verzonden. Na contact met hun gehad te hebben, kreeg ik een mailtje met excuses hierin en of ik straks thuis was dan zouden ze het komen brengen. IN EEN WOORD TOP !!!! ☺️💪🏻
Tot snel weer 😃
Peewee kattenbak geleverd en daarna klacht netjes afgehandeld
Peewee kattenbak besteld, keurig snel geleverd, helaas was er een hoekje van de kap afgebroken toen ik hem uitpakte. Armarkat gemaild en netjes een nieuwe kap opgestuurd gekregen. Top !!! Helaas loopt de bezorging via PostNL dramatisch, maar daar kunnen zij niet op afgerekend worden
Snelle levering en scherpe prijzen
Meerdere keren besteld (eerste keer via bol.com daarna rechtstreeks) en het is altijd keurig in orde aan de kant van armarkat en ik heb tot op heden nog geen goedkopere aanbieder gevonden. De bestelling wordt dezelfde dag nog aangeboden (HELAAS aan postNL). Dat de levering steeds uitgesteld wordt en PostNL afspraken niet na komt, kan ik dit bedrijf niet kwalijk nemen maar maakt de drempel wel hoger om hier te bestellen. Jammer.
Had twee metalen kattenbak scheppen…
Had twee metalen kattenbak scheppen besteld en maar 1 gekregen , terwijl op de pakbon wel 2 stonden , na een mailtje te hebben gestuurd gelijk antwoord terug en binnen 24 uur werd alsnog de tweede geleverd.
Super service
Zeer tevreden
Mijn bestellingen (kattenbakvulling) verlopen altijd perfect. 1 maal bleef een pakket hangen op "onderweg naar pakketpunt", contact opgenomen met de klantendienst en deze hebben een nieuwe bestelling verzonden.
Geld betaald niets geleverd gekregen en geld niet terug gekregen
Ik heb in september een buiten krabpaal besteld. Tot 33 toe gebeld en tot 3x toe een toezegging over verzending. Tot op heden geen buiten krabpaal en 312,- armer. Ik heb inmiddels koop ontbonden en geld terug geëist. En tot op heden is hier geen gehoor aan gegeven. Dus als er iets niet goed gaat, geven ze niet thuis. Niets kopen bij deze club. Slechte aftersale, service oftwel oplichters. Geld houden terwijl er niets wordt geleverd.
Koop hier niets
Ik heb via bol.com bij hun de powair luchtverfrisser gel gekocht.
Ik koop dit product al een jaar,dit was de eerste keer,maar ook meteen de laatste keer bij hun.
Ik draai de dop eraf hield de pot iers schuin,dat kan (Normaal gesproken ook) want er zit heel strak folie omheen.
In dit geval dus niet en er kwam 1 water massa met klonten uit
Mijn kleding,vloer en tafel zaten onder.
Ik heb ze een mail gestuurd
Hun antwoord..de substantie ziet er normaal uit,en de folie is los gekomen.
Allereerst,is de echte substantie vaste gel en geen waterige rotzooi met wat klonten gel,
Ten tweede de folie is losgekomen,het folie zat in de deksel,
Normaal moet ik aardig wat moeite doen om de folie te kunnen verwijderen.
Ik wou dit ook doorgeven aan bol.xom zodat ze weten met wat voor soort website ze samen werken,maar ineens werkte de live chat niet meer,dus heb ik ook hun een email verzonden.
Deze webshop moet je echt vermijden!!!!
Kattenzand
In 2020 een kattenbak gekocht, en sindsdien kopen we er ons kattenzand.
Om de zoveel weken dezelfde bestelling vanuit België, en tot hiertoe altijd zonder probleem en correct aangekomen.
Oplichters
Oplichters! Blijf weg bij Armarkat. Ze begrijpen de regels rond kopen op afstand niet en rekenen onjuist extra kosten aan de consument door. Op klachten wordt niet gereageerd.
Wat een vreselijk bedrijf is ....nemen…
Wat een vreselijk bedrijf is ....nemen geen telefoon op nooit wat kopen hier !!!
Nemen telefoon niet open reageren niet op mail of bericht via site
Nemen telefoon niet op. En blokkeren op deze manier mijn weg om een pakket te vinden. Zou bezorgd zijn maar is niet gebeurt.
Pas op met bestellen hier.
PeeWee kattenbak
PeeWee kattenbak gekocht, waren van de bovenbak de clipjes stuk, gelijk een nieuwe nagestuurd gekregen, topservice!
Geweldig wat een snelle bezorging.
Geweldig wat een snelle bezorging.
Super ,dank u wel .
Voortaan bestel ik bij jullie ✔️
Kattenbak Omega PAW - Slechte kwaliteit
Kattenbak Omega PAW zelfreinigende kattenbak gekocht. Snel geleverd. Kattenbak in gebruik genomen, maar veel van de kattenbakvulling valt eruit. Twee soorten vulling gebruikt, grove korrel en fijnere korrel, maar geen verschil. Bak en lade sluiten niet voldoende aan.
Contact opgenomen met Armarkat, inclusief video. Hoort zo te zijn. Hebben heel veel van deze kattenbakken verkocht. Teleurgesteld in product en klantenservice.