Har et tilgodebevis fra 10. januar til den nu lukkede butik i Odense. Ved henvendelse til butikken i Købmagergade var beskeden, at det ikke kunne anvendes mere pga nyt CVR nr - nej hvor smart gjort! I... Voir plus
Lisez les avis des autres
Langsom, distræt og fjern kundeservice. Måtte flere gange spørge om jeg kunne få lov til at betale for mine varer, fordi ekspeienten blev ved med at stå og snakke med en kollega. Kommer hjem og så ha... Voir plus
Mycket fin hjälp och mycket bra hemsidor, dessutom snabb leverans fast jag bor på Bali i Indonesien det tackar jag för, troligtvis kommer jag att beställa mer från Er. Som gammal skåning så är jag v... Voir plus
Man kan ikke regne med deres leveringstid. Der står en forventet leveringstid på op til fire hverdage, men efter en uge får man besked om, at to ud af tre bøger ikke kan leveres. De undskylder med... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Dedikeret, velinformeret og servicemindet boghandel - også på nettet.
Coordonnées de contact
Pilestræde 52, 1. sal, 1112, København K
- +45 36 72 12 52
- info@busck.dk
- www.arnoldbusck.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Man kan ikke regne med deres…
Man kan ikke regne med deres leveringstid.
Der står en forventet leveringstid på op til fire hverdage, men efter en uge får man besked om, at to ud af tre bøger ikke kan leveres. De undskylder med at deres bøger er på et fjernlager, og de skal bestilles derfra.
Den ene bog jeg bestilte var umulig at skaffe, og den anden skulle genoptrykkes, hvilket jeg synes burde stå på siden, inden man bestiller. Begge bøger stod til at være tilgængelige på netop Arnold Buscks hjemmeside, og det var egenlig derfor, jeg valgte at lægge en ordre dér, og ikke hos Saxo. Det faktum at den information kommer så lang tid efter gør bare, at jeg ikke ønsker at bestille her igen.

Réponse de Arnold Busck A/S
Fungerede fint.
Fungerede fint
I var lidt længe om at fortæller at I ikke kunne få fat i bogen inden jul!
Forsendelsen kom hurtigt og alt virkede…
Forsendelsen kom hurtigt og alt virkede som det skulle
god og hurtig betjning
super service.
Lang leveringstid og kassen var ikke…
Lang leveringstid og kassen var ikke engang lukket, så enhver kunne have taget varer derfra.
Hurtig betjening
Hurtigt betjening selvom fristen var forbi dato før jul, så fik jeg den alligevel
Det var super
Det var super, fik varen leveret flere dage før det var lovet.
Lang leveringstid ...
Godt nok var det den travle juletid, MEN der var meget meget lang leveringstid samtidig med at jeg først 3 dage før jul, fik besked om, at 2 bøger ikke kunne leveres. Når man bor langt fra indkøbsmuligheder, er det ikke godt nok. Giv besked i god tid om mangler. Ringede flere gange og rykkede for leveringstidspunkt uden resultat. Godt nytår.

Réponse de Arnold Busck A/S
Alt gik som lovet og forventet
Første klasses service.
Første klasses service.
Jeg har købt en del julegaver hos Arnold Busck i Århus, og har fået den bedste service, man kan tænke sig. Selv om butikken var stuvende fuld af kunder, var der tid til at hjælpe mig med at finde de rigtige gaver. Ikke nok med det. Der var også personale, som kunne hjælpe med at få de bøger, der ikke var på hylderne, bestilt og bragt til min dør. Og selv om det var i sidste øjeblik, nåede alt frem inden jul - indpakket og klar. Venligt personale hele vejen igennem på trods af voldsom travlhed. Og professionel hjælp til at finde de rigtige bøger. Jeg handler bestemt i butikken igen.
Meget fin betjening og hjælpsom…
Meget fin betjening og hjælpsom personale
Fantastisk kundebetjening.
Jeg bestilte en julegave i sidste…
Jeg bestilte en julegave i sidste øjeblik. Efter afgivet bestilling blev bogen afsendt i løbet af et par timer, og jeg fik pakken leveret 2 dage senere den 23. december af Postnord.
Alt fungerede perfekt.
L’expérience Trustpilot