Har et tilgodebevis fra 10. januar til den nu lukkede butik i Odense. Ved henvendelse til butikken i Købmagergade var beskeden, at det ikke kunne anvendes mere pga nyt CVR nr - nej hvor smart gjort! I... Voir plus
Langsom, distræt og fjern kundeservice. Måtte flere gange spørge om jeg kunne få lov til at betale for mine varer, fordi ekspeienten blev ved med at stå og snakke med en kollega. Kommer hjem og så ha... Voir plus
Mycket fin hjälp och mycket bra hemsidor, dessutom snabb leverans fast jag bor på Bali i Indonesien det tackar jag för, troligtvis kommer jag att beställa mer från Er. Som gammal skåning så är jag v... Voir plus
Man kan ikke regne med deres leveringstid. Der står en forventet leveringstid på op til fire hverdage, men efter en uge får man besked om, at to ud af tre bøger ikke kan leveres. De undskylder med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Informations provenant de diverses sources externes
Dedikeret, velinformeret og servicemindet boghandel - også på nettet.
Pilestræde 52, 1. sal, 1112, København K
- +45 36 72 12 52
- info@busck.dk
- www.arnoldbusck.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fuld tilfredshed og hurtig.
Levering som aftalt
Levering som aftalt. Forsvarligt pakket. Alt fungerede.
God service
God service - gratis og hurtig levering af bøger til hjemme adressen, der ikke lige var på hylden i butikken,
Jeg kan kun sige det er fremragende
Jeg kan kun sige det er fremragende, hurtig levering, og en sød hilsen når man åbner pakken, så det er bestemt ikke sidste gang der bestilles bøger fra mig.
M.v.h. Bente Andersen
Super oplevelse
Super hurtig levering
Mycket fin hjälp och mycket bra…
Som gammal skåning så är jag väldigt intresserad av vår gemensamma historie, i Svenska skolor så lär man sig väldigt lite om Dansk Historie.
Mange tack: Jan Persson.
Wow en hurtig levering
Den hurtigste levering jeg har oplevet hos en boghandel
I sidste ende en god oplevelse
I sidste ende en god oplevelse, men der manglede info på hjemmesiden, hvor der stod, at der var leveringstid på 1-4 dage, hvor det så viste sig at 10-14 dage, fordi det var e4n on demand bestilling.
Hurtig betjening
Den bog jeg søgte var udsolgt andre steder, men Arnold Busk havde den. og så var den fremme i min egen postkasse på 1,1/2 dag.
Super hurtig og gnidningsløst levering
Altid en god oplevelse
Lidt flere leveringsdato end lovet 😉