Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sparring! Asento er et fantastisk bureau, der altid er klar med sparring og hjælp. Ingen opgave for lille, ingen for stor. Kompetente medarbejdere og 100% seriøst firma. Patrick er e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig nice virksomhed! Asento hjælper i dag Alfabeto med SEO, og vi er meget tilfredse. På kort tid er der blevet taget hånd om en ellers ustruktureret SEO strategi og eksekveret godt. Det e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Asento fortjener en 5-stjernet anmeldelse i forhold til deres ærlighed og seriøsitet. Specielt Andreas har været super dygtig til at rådgive gennem hele processen, man kan mærke han virkelig går op... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Agence de marketing
  3. Agence de presse et de marketing

À propos de ASENTO Digital

Écrit par l'entreprise

ASENTO er et 360 graders digitalt marketing bureau som hjælper andre virksomheder med deres SEO, Google Ads, Sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Snapchat) og Email marketing.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

SEO workshop

Jeg har flere gange haft Morten Andersen på besøg på 3. semester e-commerce specialiseringen på Multimediedesignuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus. Her har Morten afholdt en workshop med den nyeste viden inden for SEO og kunstig intelligens. Det er altid en fornøjelse og de studerende er efterfølgende meget tilfredse med den viden de har fået og Mortens måde at af holde workshoppen på. Vi kan klart anbefale både Morten og Ascento.

25 septembre 2025

E-mail marketing

Jeg driver en webshop med salg af parfumer og havde brug for hjælp til professionel e-mail marketing. Jeg har betalt fakturaen og jeg takker utrolig mange gange for samarbejdet. Særligt tak til Patrick og Marcus. I har været meget behjælpelige og tålmodige med mig og mit studie..
Er helt sikker på vi kommer til at lave mere work sammen på et tidspunkt! Og lige så snart jeg er færdige med eksamenerne og er flyttet tilbage til Kolding, kommer jeg forbi kontoret med parfume:)

23 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

ASENTO er en yderst professionel

ASENTO er en yderst professionel og kompetent samarbejdspartner jeg har haft igennem de sidste 10 år, når det gælder SEO og Google Ads. Jeg oplever, at de virkelig lytter og udvikler løsninger, der er nøje tilpasset mine behov og mål. Det giver en tryghed at vide, at deres arbejde altid tager udgangspunkt i min forretning og mine ambitioner

2 décembre 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har haft et fantastisk samarbejde med Asento, som varetager vores Google Ads og har hjulpet os med opkvalificering inden for META-annoncering. Teamet er yderst professionelle, skarpe og altid imødekommende.

De har virkelig forstået vores behov og leveret resultater, der har løftet vores digitale tilstedeværelse markant. Derudover har deres undervisning været en kæmpe hjælp til at forbedre vores interne kompetencer. Vi kan varmt anbefale Asento til alle, der ønsker en engageret og kompetent samarbejdspartner inden for digital markedsføring.

Mathias C. Stougaard / Digital Marketing Specialist.
Det Kgl. Bibliotek.

27 novembre 2024

Kære Mathias!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din varme anbefaling.

Det betyder meget for os, at I både finder vores eksekvering og undervisning værdifuld, da vi sætter kæmpe pris på vores samarbejde 🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med ASENTO på flere projekter, og deres ekspertise indenfor SEO og tracking har været en kæmpe hjælp. ASENTO er super dygtige når det kommer til både sparring og eksekvering.

Kan varmt anbefales!

25 novembre 2024

Hej Andreas!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder meget for os, at du finder vores sparring og eksekvering værdifuld! 🔥 Vi ser frem til vores videre samarbejde.

Grundighed og skarp opfølgning

Asento gav en super god introduktion til mulighederne indenfor digital markedsføring så vi var trygge i at vælge den rigtige løsning til vores produkter. Super skarpt tilbud, men tæt opfølgning i projektperioden. Vi vælger helt sikkert Asento igen.

24 juin 2024

Kære Line

Tusind tak for dine flotte ord - vi er så glade for, at jeres valg er faldet på os.

Tak for et forrygende og fortsat samarbejde 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor faglighed og nem kommunikation

Jeg har haft rigtig god sparring med flere eksperter hos ASENTO omkring forskellige marketingkanaler. Udover dette har der også været sparring på tracking, som har været meget brugbart i 2024.

Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med deres rådgivning. Det har været nemt at omsætte deres tips til konkrete forbedringer i vores forretning.

21 novembre 2024

Hej Andreas!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder meget for os, at du finder vores rådgivning værdifuld! 🔥 Vi ser frem til vores videre samarbejde.

Noté 1 sur 5 étoiles

Asento kørte vores marketing i sænk

Jeg repræsenterer SolarCamp Aps, en webshop med en omsætning på 10mio+/år. Vi testede et samarbejde om Google Adds af med Asento i oktober, og jeg må desværre nævne her at vores oplevelse var så ringe, at det er vigtigt at oplyse om til andre interesserede.

Kort sagt kørte Asento vores marketing fuldstædigt i sænk på blot 23 dage. Vi gik fra en gennemsnitlig profitabilitet på 6000+DKK/dag til under 0DKK/dag, og nåede at tabe op mod 100.000DKK inden vi fik vores tidligere Agentur, Conversio, til at træde ind og redde dagen. Conversio rettede op på marketingssetuppet og fik os tilbage til at være profitable på få dage. I uger forinden havde Asento slået ud med hænderne og sagt vi blot skulle afvente indlæringen fra google mens vi tabte oceaner af penge, og det blev blot værre dag for dag.

- Asento ignorerede skrevne instrukser gentagne gange, og gjorde ting vi ikke havde aftalt.
- Asento sænkede umotiveret vores ROAS og POAS targets til mål, som lå langt under aftale og var helt urealistiske.
- Asento havde en lemfældig omgang med vores økonomi og øgede vores adds budget med 50% uden tilladelse.
- Generelt set virkede den opsætning de skabte til at mange logik. Vi tog dem flere gange i at have lave hvad jeg vil kalde deciderede logiske fejl.

Asento vil nok svare på denne henvendelse med "der er to sider" og "kommunikationen var dårlig". Men dette var ikke sagen her. Jeg leverede udførlige lister og skrevne instrukser, som simpelthen ikke blev fulgt. De to sider af sagen eller den dårlige kommunikation er noget der ligger internt hos Asento.

18 octobre 2024

Hej Jakob

Vi beklager, at du har haft en sådan oplevelse af samarbejdet med os - det er vi oprigtigt kede af. Samarbejdet lever på ingen måder op til vores standard, visioner og den kvalitet, vi ellers leverer for samarbejdspartnere. Det har selvfølgelig allerede fået konsekvenser hos os.

Vi anerkender fuldt ud, at den performance, der blev leveret i den korte tid vi samarbejdede, ikke lever op til hverken din eller vores egen standard. Det kan der være rigtig mange årsager til, og som du selv er inde på, er der altid to sider af en sag. Men bottom line er, at det ikke var godt nok. Det har afledt følgende konsekvenser hos os:

1. Vi har selvfølgelig ikke krævet betaling for noget af arbejdet, jævnfør vores tilfredshedsgaranti.

2. Vores egne interne processer er blevet grundigt gransket på baggrund af samarbejdet, så vi på den måde kan sikre, at den slags ikke kan ske igen. Der er ligeledes også blevet afholdt samtaler med alle medarbejdere, der har været involveret i samarbejdet.

Det er feedback som denne, vi lærer allermest af og vi sætter pris på din ærlige mening. Vi er ærgerlige og skuffede over udfaldet af vores samarbejde, men vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Marcus
CEO & Partner hos ASENTO

Tak for et godt kursus

Jeg tog et tracking & Google kursus hos Asento. Kan varmt anbefales - Tak til Benjamin og Anel. Alexander / VillaVilla

12 novembre 2024

Hej Alexander!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for, du fandt vores kursus relevant og lærerigt 🔥

Virkelig dygtige

På vegne af EasyGreen ApS, Modstrøm A/S og en række andre kunder har jeg brugt Asento til bl.a. tracking-opgaver og andet relevant inden for digital marketing.

De er ekseptionelt hurtige til at svare og eksekvere og er både fagligt stærke og utrolig behagelige mennesker at arbejde med. Det er ikke for sjov at vi har brugt dem i +2 år og på adskillige cases.

Stor ros til team Asento og især Benjamin.

Victor Stricker,
EasyGreen ApS & VS Medier ApS

1 septembre 2024

Kære Victor

En kæmpe TAK fra hele Team ASENTO - og Benjamin især - for dine flotte og rosende ord 🔥

Vi ser frem til et fortsat forrygende samarbejde!

Professionelle og effektive

Professionelle og behagelige at samarbejde med. Meget effektive. Super god sparring, rådgivning og undervisning.

26 septembre 2024

Kære Britt

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi står altid til rådighed for mere sparring, rådgivning og undervisning, hvis behovet skulle opstå 🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetente, transparente og virkelig behagelige

Benjamin og Quoc fra ASENTO er vores go-to-mennesker, når vi har noget, der driller med vores hjemmeside, Analytics, Search Console m.m. Vi har altid følelsen af at blive taget i hånd, og jeg elsker, at de ikke blot udfører opgaven, men også tilbyder at vise os, hvordan de gør - så vi selv bliver klogere. De er kompetente, transparente og virkelige behagelige mennesker. Kæmpe og varm anbefaling herfra.
/Ann-Sophie, digital kommunikationsansvarlig i Sputnik

10 septembre 2024

Kære Ann-Sophie

Tusind tak for dine flotte ord og din varme anbefaling af Benjamin og Quoc. Det betyder meget for os og dem!

Tak for et forrygende og fortsat samarbejde.

Fremragende samarbejde

Min oplevelse med Asento har været intet mindre end fremragende. Fra starten har teamet, herunder Fie, Quoc og Morten, haft en tilgang, der både var personlig og resultatorienteret, hvilket gjorde samarbejdet meget behageligt og produktivt.

Med deres dybdegående viden og hjælp til at tilpasse strategier og lære fra sig har de ydet en ekstraordinær støtte i optimeringen af Mellow Minds hjemmeside, herunder SEO, hjemmesidedesign og digitale driftløsninger.

Asentos engagement og ekspertise har øget vores digitale vækst og givet os mange værktøjer til selv at fortsætte optimeringen.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde Asento.

15 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service - er vild med at modtage små videoer, så jeg selv kan rette min hjemmeside. De varmeste anbefalinger.

11 octobre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus