3,1

Moyen

Afspraak was niet duidelijk ze laten me…

Afspraak was niet duidelijk ze laten me lang wachten dan dan hebben ze bericht gestuurd dat het het nog 2 uurtjes langer moet wachten heb ik ze gebeld had ik iemand aan de lijn erg onbeleefd reageerde op mijn verzoek van duidelijke tijdstip, ik vroeg voor ontvangst bevestiging bij inlevering van mijn tapijt want het is duur tapijt, zeiden ze dat we geven geen bonnetje of ontvangst bevestiging en je moet onze gewoon vertrouwen!!! Belachelijk, nooit meer.

22 avril 2026

Super

Geen idee waarom er hier meerdere slechte reviews staan en daarbij de communicatie als onvriendelijk wordt bestempeld.

Mijn ervaring is het tegenovergestelde. Heel vriendelijk in de communicatie en goed werk geleverd.

10 février 2026

Cok terbiyesiz bir adam

Cok terbiyesiz bir adam. Once beni bloke etti sonra da ozel numardan arayip kufur edip kapatti. Halilarim iki haftadr ellerinde geri getirmediler hala. Polise sikayet ettim. Gerisini kendi dusunsun!
Een ontzettend onbeschaafde man. Eerst blokkeerde hij me, daarna belde hij me met een privé­nummer, schold me uit en hing op. Mijn tapijten liggen al twee weken bij hen en ze hebben ze nog steeds niet teruggebracht. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Laat hij de rest zelf maar uitzoeken!

10 décembre 2025

Dank u wel dat u ons vloerkleed heeft…

Dank u wel dat u ons vloerkleed heeft gereinigd.
We kregen het binnen een week weer terug, erg opgeknapt en fris ruikend.
Prijs kwaliteit verhouding, uitstekend.
Ophaal en terug breng service.

31 octobre 2025

Onbeschoft en oplichterij! Slechte service

Heel onbeschoft personeel over de telefoon en wApp. Ik hoop niet dat het de eigenaar is maar ik vermoed van wel. Niemand heeft het recht om een klant op zo een onprofessionele manier te woord te staan. Ik heb dit bedrijf een 2e kans gegeven na een eerste slechte ervaring. Maar dit keer was het nog erger dan de 1e keer.

Ten eerste reageren ze super slecht en laat op berichten. Telefoons worden niet opgenomen maar weggedrukt.

Ten tweede beloven ze een dag om je tapijten terug te brengen komen ze die niet na. En na zovaak bellen en appen, bellen ze de volgende dag terug om te zeggen dat ze onderweg zijn en of je thuis aanwezig kan zijn om cash te betalen.

En als laatste wat ook nog het ergste is.
De prijzen staan heel duidelijk op hun wApp foto en ze hebben mij ook de m2 prijs verteld. Maar nadat ze de tapijten terugbrengen komen ze met allerlei smoesjes op een hoger bedrag uit. Dan zou mijn adres buiten hun locatie zijn en dus duurder, dan zou het om een hoogpolig tapijt gaan, dan was het weer de ophaalservice. Oplichterij dus!! Ik wil iedereen waarschuwen voor deze charlatans om geen zaken mee te doen!!

20 octobre 2025

Wat een afschuwelijk slecht bedrijf

Wat een afschuwelijk slecht bedrijf! Schreeuwen aan de telefoon en agressief praten. Doe hier geen zaken mee mensen! Ze reageren niet, doen loze beloftes, je moet constant achter ze aan bellen en appen om je eigen spullen te krijgen. Zelfs na een 2e kans verpesten ze het weer! Zij begrijpen totaal niet wat klantvriendelijkheid is en ik doe hier nooit meer zaken mee. Dit zal ik ook in Alkmaar en omgeving aan iedereen mededelen. Slecht slecht slecht!!

8 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit