Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... Voir plus
L'entreprise a répondu
virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har taget flere uddannelser hos At Work. Altid venligt personale, altid meget hjælpsomme. Camilla er bare super. Kan kun anbefales!!!!!

Réponse : At Work A/S
Fint materiale. Glad for at kunne læse når og hvor det skal være.. uden at det ligger fast på forhånd.

Réponse : At Work A/S
små tests undervejs som skal tages - mulighed for at tage tests om, hvis udfaldet ikke er helt godt nok

Réponse : At Work A/S
Stedet hvor du får fuldt udbytte af det faglige samt personlig udvikling.

Réponse : At Work A/S
Uddannelsen til Helse - Sportsmassør er en økonomisk billig uddannelse at tage hos At work og undervisningen har været fremragende, men bliver lært godt op og får en god forståelse indenfor anatomi og hvordan man giver en massage.

Réponse : At Work A/S
Fantastisk kursus, meget koncentreret, lærerigt og aldrig har jeg grint så meget på et kursus. Kan kun give mine varmeste anbefalinger

Réponse : At Work A/S
Mega god oplevelse. Har lært utroligt meget. Både den online undervisning, som er meget nem at gå til, og fremmøde undervisningen, hvor jeg havde en vanvittigt dygtig underviser.

Réponse : At Work A/S
Jeg meddelte dem at jeg ikke kunne starte på kursus, da vi havde et dødsfald i familien og jeg var gået ned med depression. Men de skrev at jeg kunne starte på et andet tidspunkt. Jeg sige føj siger jeg bare og de tænker kun på penge og nu er sagen endt i fogedretten.. så hold jer langt væk!!!!
Meget lærerigt kursus "Wellbeing og motivation". Det er et velfungerende kursus med megen inspiration, så tak for det.

Réponse : At Work A/S
Materiale er overskueligt at gå til. Meget brugbart.
Eksaminator og censor er meget professionelle og får en til at føle sig tryg.

Réponse : At Work A/S
Rigtig god og gennemført uddannelse med relevant viden.

Réponse : At Work A/S
Trods at jeg har meddelt dem for over 4 måneder siden at jeg er økonomisk fallit og jeg ikke kan betale kurset og naturligvis ikke deltage, vælger de at true med inkasso.
De burde skamme sig og lytte til et menneske i nød i stedet for deres egen grådighed. FØJ
Det var en god oplevelse, at uddanne sig samtidig med at jeg kunne passe mit fuldtids arbejde. Der er god tid til at fordybe sig, og relevante opgaver laves løbende. Man kan teste sin viden med quiz.

Réponse : At Work A/S
Godt materiale og behagelig eksamen.
Fik blended learning i Aalborg ved Trine Visby, som virkelig forstår at formidle. Var til eksamen online med en eksaminator og censor jeg ikke kender, men begge kvinder var yderst behagelige og fik mig godt igennem min eksamen.

Réponse : At Work A/S
Mindfulness Instruktør kursus indeholder mange positive oplevelse , en dyb undervisning, og jeg vil anbefale til alle personer som har lyst at gøre noget for at undgå stress på alle niveauer.
Steluta Jensen

Réponse : At Work A/S
Gode engagerede undervisere. Gode medstuderende..meget Grundig anatomi ifht eksamenskrav. Grundig praktisk del. Jeg fik et godt udgangspunkt "Kørekort " (lidt som med kørekort til bil - jeg skal først til at blive mere sikker og rutineret nu.) og glæder mig til at komme i gang.

Réponse : At Work A/S
Super godt uddannelses forløb. Ingen stress- du kan lære når du har tid😊. Kan varmt anbefales.

Réponse : At Work A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.