Autonorden Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Afleverer min Fiat 500 +1 skadeanmeldelse efter skade på hele v/side. Ved afhentning modtager 3 fakt. På bilen. Terminalen har uden mit samtykke oprettet yderligere skadeanmeldelser ialt 3 stk. hvora... Voir plus

Kan ikke være andet end tilfreds med mit værksteds besøg , min bil løber tør for strøm hjemme i indkørslen og ringer til Autonorden som godt kunne høre min frustration. De tilbyder simpelthen at komme... Voir plus

Jeg har afleveret bilen til Service og fik en gratis lånebil. Min egen bil og lånebilen skulle byttes samme dag i åbningstidspunktet. Det var jeg forhindret i men takket være Line Pedersen lyk... Voir plus

1. Concessionnaire Nissan
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Concessionnaire Fiat
  4. Mécanicien

Informations provenant de diverses sources externes

AUTONORDEN

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god service

sparede mange penge ved at tage til autonorden og få repareret bilen istedet for det andet værksted der først havde givet et tilbud på reparationen.

Hilsen Mette

21 octobre 2016

GODT TILFREDS

Rigtig godt tilfreds !! det er lige meget hvornår jeg har været der , så får jeg en rigtig god service ! Fortsæt den gode stil, er sikker på der er mange af jeres kunder der nyder den :-)

Med venlig hilsen
Thomas Sørensen
Højnæsvej
2610 Rødovre

15 octobre 2016

Ny bil

Tak for god rådgivning / service i dag og glæder mig til på Torsdag hvor jeg får mine nøgler til min nye bil og skal ud at trille :-)

2 octobre 2016

Ny bil

God , super , behagelig og tryg service / behandling ved køb af min nye bil 👍

28 août 2016

Godt værksted

Blev virkelig positivt overrasket ! Jeg har købt en brugt bil hos Autonorden for 7 måneder siden og selvfølgelig skulle hjullejet gå i stykker efter de 6 måneders garanti var overstået😡 Jeg var forberedt på selv at skulle betale men ville alligevel prøve om vi så ikke bare kunne slå halv skade , næ nej det kunne vi ikke , de sagde simpelthen at de nok skulle tage hele regningen når nu bilen uheldigvis lige var gået ud over garantien!!! (-: det må jeg da sige , det havde jeg ikke regnet med !!!

Så derfor 5 stjerner og kan klart anbefale Autonorden

De bedste hilsner Cille

24 août 2016

God service

Min bil blev rigtig pæn efter min forsikringsskade reparation og stor tak for en god service

Takker hilsen Ali
Med Alfa Romeo

12 août 2016

👍🏼

Simpelthen så dejligt i et sted at komme. er glad for jeg prøvede jer, efter en ven fortalte mig om jer. Jeg vil helt sikkert anbefale jer til dem jeg kender. På trods af i havde travlt, tog i jer alligevel god tid til mig.

10 août 2016

Service i top

Hurtig ekspedition , venligt personale og fornuftige priser.
Kan anbefales.

Hilsen Katja

10 août 2016

En rigtig god oplevelse

Fik købt mig en super lækker blå Nissan Juke og sikke en god service og information hele vejen igennem og fik også tegnet en fem års service aftale...

En helt igennem god oplevelse

Lisette

4 août 2016

Pas på når du låne penge fra dem

Jeg har lige købt en Nissan X-Trail fra Nissan kastrup og jeg skulle låne 298.000 gennem Nissan. Jeg fik at vide renten ligger på 1,5% og det accepterede jeg. 1 uger efter jeg fik min bil, fik jeg en e-mail om lånet, som ståede til 319,500 kr., dvs. 21.500 kr. over det beløb, som jeg lånte. Jeg kontaktede sælgerne som fortalte mig at det 21,500 kr. er omkostning til oprettelse af lånet, til papir, banken, pantebreve ..osv.
Der ståede intet i de papir, som jeg fik fra sælgeren om det ekstra, og meget høj omkostninger.
Lånet stiger fra 1,5 % til ca. 10% pga. omkostninger. det er bar direkte snyd. Jeg gør videre med sagen til forbrugerrådet, og måske til retten.
sådan noget skal man overhoved ikke acceptere.

4 août 2016

Fantastisk god behandling

Speedometerfejl til stor gene i min Fiat 500 som startede lige efter de 2 år som garantien dækker. Men firmaet ydede mig kulance og jeg kan nu køre fejlfrit igen i min dejlige bil. Fantastisk god behandling i Autonorden og jeg er nu igen en meget glad kunde. Kan kun anbefale at handle hos AutoNorden.
Mvh. Birthe Christensen

29 juillet 2016

Syper shervice

Bu atölyede gerçekten iyi bir hizmettir. onlar gerçekten zaman araba var açıklamalar dinlemek için söylüyorlar. yönetmeni Kasper tatilde ama o da biraz çılgın olsa da atölye süper parça vardır, ben Türk neredeyse akıcı yıllar ve Kasper için atölyeye gelmiş ve ben bu güzel olduğunu düşünüyorum

Ashraf

24 juillet 2016

Super flot resultat på min forsikrings skade

Jeg er imponeret over hvor flot min bil blev som ny igen , ingen farve foreskel eller nogen som helt små fejl osv.

Jeg fik samtidig en Sublim service af værksteds værkfører Peter vithard og jeg følte mig helt hjemme som jeg gør hos min egen familie 👍🏼

Mustafa

28 juin 2016