Easy and great communication, specially for us foreigners who don't understand well danish and local regulations. Marcus has been taking great care of us for the last year, and keeps always attentive... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har tidligere rost Mietek til skyerne, og det fastholder jeg, men han har også en helt fantastisk kollega i Jannie Svensson. Jannie er en medarbejder, som Azets bestemt må være virkelig stolte... Voir plus
L'entreprise a répondu
I run a one-person ApS that requires relatively small amount of input but being non-Danish, I often require additional support to help me navigate the Danish system. The fact that they are always ther... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kristian/Christian gav en super rådgivning pr. telefon! Informationerne har hjulpet mig meget med nystartet virksomhed--- Det er jo en stor jungle af bevæge sig ind i med alle de skatte/momsregler. Så... Voir plus
Azets er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn & HR. Vi har i dag +2.800 kunder, som er virksomheder i alle størrelser
Lyskær 3, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Danmarks måske dårligste ejendomsadministrator
Jeg må på det kraftigste advare enhver ejerforening imod at bruge Azets i Herlev.
Vi blev kunde hos dem for et par år siden, da vores daværende ejendomsadministrator, AtB, blev solgt til dem.
I de godt halvandet år vi nåede, at være kunde hos Azets begik de flere fejl end vores tidligere administrator gjorde i de forgående 25 år. Og her godt et halvt år efter, at vi stoppede som deres kunde, er vores nuværende ejendomsadministrator fortsat ikke færdig med at rydde op i Azets fejl.
Der er ganske enkelt ingen huller i Azets viden om at være ejendomsadministrator. De begik fejl på alle niveauer og alle typer opgaver. Det var lige fra det helt banale med at betale fakturaer i tide til mere alvorlige ting. Vores forening var fx tæt på at få lukket sin bankkonto, fordi Azets havde forsømt at indsende modtagne referater fra generalforsamlinger.
Der var kun et eneste punkt hvor Azets leverede en pragtindsats, og det var i forhold til undskyldninger. Ligesom kunsten at undgå at tage ansvar og løfter om forbedringer også må aftvinge respekt.
Vores ejerforening strakte sig langt ud over det rimelige i forsøget på, at få Azets til at leve op til sit ansvar. Men som ejedomsadministrator har vi måttet konstatere, at virksomheden fejler på alle niveauer fra top til bund. Der er meget lidt viden om, hvordan man driver en ejerforening, ligesom selv de mindste banale opgaver overgår Azets evner.
Vi kan kun på det kraftigste advare alle ejerforeninger om at holde sig væk. Uduelige er for fint et ord om Azets evner. Ligesom navnet må være årtiets vittighed – Incompetence ville være mere retvisende.
Mvh. Leon F. Skytte, formand, EF Jernbane Alle 6-8
PS: Nedenfor er endnu et bevis på Azets inkompetence. Deres svar på min anmeldelse kom kort tid efter. Det er den eneste gang i vores tid som kunde hos dem, at de har reageret med den hastighed. Men som altid er svaret ubrugeligt. og fuldstændig uden at de tager ansvar. Præcis som da vi var kunde hos dem.

Réponse de Azets Danmark
Jeg har haft en fantastisk behagelig og meget professionel samtale med deres forretnings rådgiver Kristian Frederiksen.
Det var en meget behagelig og en meget professionel samtale jeg havde med ham og fik svar på alle mine spørgsmål og hjælp til alt hvad dette havde med at gøre.
Super gode råd og dejlig håndtering af mine problemstillinger. Snakkede med Kristian Frederiksen. Det er ikke første gang, at Kristian og Azets hjælper mig. Tak for dig og jer.
Fantastisk service.
Helt klart har Christian styr på regnskaberne og virkelig god support.
Klart valg for mig :)

Réponse de Azets Danmark
Fået en times gratis konsultation over telefonen, forklarede meget tålmodigt og roligt alt, hvad jeg spurgte. Jeg er ikke kunde, men jeg overvejer denne mulighed. Tak

Réponse de Azets Danmark
Vi blev af Azets vejledt igennem en relativt kompleks omstrukturering af vores selskab, og var helt igennem henrykte over servicen.
Vores kontaktperson var hurtig til at finde gode og solide løsnigner på vores problemer (og endda komme med gode foreslag til vores nye navn ;) )
Vores erfarringen vedrørende faktureringen var, modsat hvad andre anmeldelser indikerer, meget transparant. Fast priser på faste ydelser, og samtidigt en god vilje til at rykke rundt i resourcer for at få opgaverne til at passe vores situation.
Dertil var servicen helt igennem herlig - Solid bunke humor og godt humør til at løsne lidt op i de tunge opgaver.

Rådgivning / Advice
Had a very productive and very informative meeting. It was good for me as a foreigner to find out what I had to do with my taxes.
I januar skulle Azets stå for at lukke mit IVS. Da jeg to måneder efter igangsættelse kontakter Azets for at høre hvad status er, er der stadig ikke sket noget ift at begynde nedlukning. Jeg tror de havde glemt mig og nægtede at indrømme de havde glemt mig. Jeg rykker derfor flere gange, hvorefter en anden mand bliver sat på opgaven. Jeg bliver irriteret over at skulle sætte endnu en mand ind i regnskaber, bank konto osv. så jeg bælger at sige “stop” og tager selv over på nedlukningen. Altså: Azets har ikke gjort en skod andet end at glemme min sag og rykke rundt på sagen internt. Får en regning på 2000kr. som jeg først nægter at betale fordi “de har jo ikke lavet noget”. Får afvide at jeg ikke skal betale regningen og at det er forståeligt. 4 måneder senere bliver Azets ved med at sende regningen og sender videre til Inkasso. Nu kan de pludselig ikke huske at nogen har sagt jeg ikke skulle betale regningen. Jeg betaler regningen fordi et bundråddent selskab presser mig i inkasso. Aldrig gå til Azets siger jeg til alle som spørger efter hvilket regnskabsfirma de skal gå til. Er SÅ forarget over den måde de åbenbart kan køre det business på. Men hvis de presser SÅ meget på for 2000kr, så tænker jeg at der nok heller ikke går længe før de drejer nøglen om. Forhåbentlig!

Réponse de Azets Danmark
Det er sjældent at jeg bruger tid på at give denne slags anmeldelser, men for alle fremtidige virksomhedsejere, der overvejer at skifte bogføring til Azets, så lad være.
Efter skiftet til Azets er alt blevet markant dyrere samtidig med at serviceniveauet er forringet. Derudover fandt vi mange fejl i deres materiale. Det virker også til at de internt har store udfordringer, da vi på under 6 måneder fik 4 forskellige kontaktpersoner.
Vi har hjemtaget bogføring og den nye bogholder bruger 25% af den tid Azets har faktureret os. Hun fortæller os at hun simpelthen ikke kan forklare hvordan man skulle kunne bruge så mange timer på det begrænsede arbejde vi havde.
Kort sagt. Gå langt uden om Azets til de begynder at forstå hvad kundeoplevelse, kvalitet og effektivitet betyder for deres kunder.

Réponse de Azets Danmark
har ventet over 6 mdr på udbedring af vandskader. intet sker . man kan os undre sig hvor varme pengene er henne...eller hvor de står og suger renter.
nej jeg tror alt i det firma er baseret på renten af hvor længe de kan holde vores penge på en konto hvor de kan stå og suge renter.men Azets fuglene er fodret og sendt ud at synge...

Réponse de Azets Danmark
De ringer aldrig tilbage, 22 uger har jeg prøvet og komme i kontakt med dem, det er det værste selvskab overhovedet.. kan ikke anbefale og bruge dem til noget som helst.... lyset i vores opgang har stået tændt konstant i 1 år nu. Og ingen ting sker. Hovededøren står ulåst fordi de ikke kan finde ud af at ringe til en låsesmed...
Til trods for anmeldelsen fra juli , og deres gyldne løfter og 50 telefonsamtaler-rykkere og diverse mails, så er situationen stadig :
De har ikke leveret regnskab for 2018 .
De kan ikke finde ud af at sende kontrakter og kontaktoplysninger på lejerne til trods for at vi nu har opsagt aftalen .
De mangler stadig at opkræve leje for 2 lejemål.
De er for at sige det kort og kontant en flok fuldstændig uduelige skvathoveder .
Vi har nu indgivet en stævning ved retten i Glostrup for vort tab .
Næste skridt kan blive en politianmeldelse !
Hold jer langt væk !
HOLD JER VÆK FRA AZETS! De har nu holdt mit depositum siden Juni måned (3 måneder), og 1 gang om ugen skriver de at beløbet er lagt til overførsel i bogholderiet. Standard svar hver gang, men de overfører intet. De beholder dine penge, og ligegyldigt om du sender 1 eller 10 mails til dem får du ikke svar når det drejer sig om DINE penge. Læs venligst andre anmeldelser om Azets. Har aldrig oplevet så dårlig service eller mangel på samme.
Uprofessionel og useriøs
Jeg var som mindre virksomhed kunde et par år hos Azets, hvor de håndterede løn og bogholderi.
For et års tid siden checker jeg tilfældigvis en faktura fra dem og opdager at de har faktureret mig for "controller" arbejde i en periode hvor de intet har lavet for mig og jeg ingen dialog har haft med dem. De erkender fejlen og krediterer mig beløbet.
For et par uger siden får jeg så igen en faktura for arbejde i en periode hvor de intet har lavet for mig. Igen krediterer de mig arbejdet, men denne gang opsiger jeg samarbejdet da jeg har mistet tilliden til dem.
Herefter er de tilsyneladende blevet sure over at jeg ikke vil være kunde længere og trækker nu på 3. uge ud med at udlevere mine data herunder mine løn logins, hvilket betyder at jeg ikke kan udbetale løn. Når jeg beder dem udlevere data og logins skrive de perfide emails til mig om at jeg har opsagt samarbejdet uden varsel. Jeg har ikke nogen kontrakt med varsel med dem og de har selv accepteret min opsigelse.
Elendig måde at håndtere kunder på.