I ordered a sofa cover in February with a 6-8 week delivery time lured by good customer service and responsiveness on email. I paid for the order fully at inception. It has been 12 weeks and I have no... Voir plus
Snabb respons på mejl, till och med kvällstid och helger, men jag skulle inte våga köpa en soffa här. Jag började nämligen med att beställa gratis tygprover - och efter att ha besökt en fysisk möbelbu... Voir plus
Produkterna är bra, men leverenstiden på hemsidan borde ändras från "veckor" till "månader" för att vara mer sanningsenlig. Inga problem med at det är lång leverenstid om man ska ha bra grejer, så län... Voir plus
Nu har jag så äntligen fått leverans av en fin säng och kudde. Leverans hem till dörren och hjälp med att bära in. Sängen är av högsta kvalite och så även kudden. Men tiden och information däremellan... Voir plus
Välkommen till Bäddsoffexperten. Sveriges största sortiment av bäddsoffor online. Din totalleverantör på bäddbara lösningar till företag och privatpersoner.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag fick varorna och är nöjd men jätte besviken om fakturerings system där de erbjuder art man betala 1/3 vid beställning och 2/3 vid leverans men jag fick fakturan nästan direkt efter första betalningen från ett annat bolag och klagade då att jag skulle inte ha fått fakturan innan leveransen, men de sade att de inte kunde ändra något.
Jag försökte att nå kundtjänst men lyckades inte och då gick det till inkasso trots att jag fick leveransen 6+ veckor efter beställningen, och måste betala ränta och kostnader. Det är inte kul.
Önskar att jag hade läst fler recensioner.
Jag kan visa upp mejlet och kalendern med alla information som inte stämmer med leverantörens svar nedan -- Fakturerings bolaget skickade mig fakturan några dagar efter beställningen - inte vid leveransen.

Réponse de Baddsoffexperten
Beställde från deras systersida Österlen Inredning. Efter 15 månader så har jag varken fått vara eller återbetalning.

Réponse de Baddsoffexperten
4 månader sedan beställning. Betalade 26.600 kr i januari och har fortfarande inte fått någon leverans. Företaget (kontakt Johan Åberg) vägrar låta mig häva köpet och få pengarna tillbaka trots att konsumentköplagen säger att jag har rätt till det.
Just sayin'...

Réponse de Baddsoffexperten
Jätte skön bäddsoffa rekommenderar den verkligen.
Mycket dåligt bemötande i telefon.
Jag fick besked via mail från Johan Åberg att affären skulle vara öppen fredag 12/11. När vi var framme efter 2 timmars körning visade det sig vara stängt.
Aldrig mer ska jag köra till det stället!
När jag till slut fick tag på Johan Åberg fick jag ett oerhört dåligt bemötande.

Réponse de Baddsoffexperten
När soffan väl kom var den jätte fin och killen som kom med den var supertrevlig
VARNING! Handla aldrig här!
Leveranstid på 4 respektive 6 månader för två bäddmadrasser, med specialmått, i stället för utlovade 8 -10 veckor. Helt utan någon som helst information från företaget!
Vid telefonkontakt med VD:n blev vi fruktansvärt otrevligt bemötta!
Leveranstiden hade vi kunnat acceptera, men ALDRIG bemötandet, där jag bl a blev uppmanad att söka hjälp hos en psykolog!

Réponse de Baddsoffexperten
Som någon nämnde tidigare, extremt otrevliga att ha och göra med. Inget jag tänker stödja.

Réponse de Baddsoffexperten
Bäddsoffexperten/specialisten har bra Produkter. Har gjort 3 inköp, och varje gång har jag blivit tvungen att höra av mig flertal gånger pga sen leverans eller som den senaste beställningen där jag beställde 2 varor varav den ena har jag hämtat ut och den andra saknas.
Säljaren vägrar inse att det fattas en vara. Mina rekommendationer är att inte betala i förskott.

Réponse de Baddsoffexperten
Beställde varor och fick en uppskattad leveranstid på fyra veckor. Efter fem veckor så hörde vi av oss och fick ingen återkoppling. Efter ett par mejl och samtal fick vi tag på kundtjänst som svarade kort att vi kunde dra åt h*lvete och att de inte ville betala tillbaka några pengar. Har aldrig blivit så här dåligt och otrevligt bemött någonsin av ett företag.
De försökte även påstå att det var en "specialmadrass" och på så sätt runda att det inte finns någon ångerrätt. Efter att jag gjorde det klart för han att jag sparat skärmdumpar på hemsidan, där vi beställde madrassen så är allting "standard". Så tips till er alla där ute som bråkar med företaget; Så länge du inte avviker från vanliga beställningsflödet så kan inte företaget påstå att detta är en specialbeställning som häver ångerrätt.
Inkompetent företag som inte har koll på konsumenträtt och beter sig som skurkar när de vägrar leverera varor och återbetala pengar.
Rekommenderar ingen att handla här!
Edit: Företagets svar nedan är helt osant. Jag har förklarat att jag har alla samtal inspelade. Kommer att ladda upp samtalen inom kort så att alla kan få lyssna på hur de skäller på dig som konsument och hotar att de ska polisanmäla dig om du försöker få tillbaka pengar.
En person svarar att jag ska ringa kundtjänst kl 20.00, personen som svarar på kundtjänsten hänvisar till en i styrelsen, en i styrelsen hänvisar tillbaka till "kundtjänst". Min gissning är att detta är en taktik från deras sida för att få andra lurade konsumenter att inte orka driva på ärendet.
Det sista kundtjänsten på Bäddsoffexperten lovade var att ringa upp min fru och be om ursäkt för att de kallade henne klandervärda saker. Har det inspelat att han ska göra det kort efter vårt samtal och det har inte skett... Såklart har det inte skett eftersom detta företag inte håller vad de lovar :

Réponse de Baddsoffexperten
Handla inte här! Långa svarstider och de vägrar betala tillbaka trots uppenbara fel på varorna.

Réponse de Baddsoffexperten
Jag blev också lite orolig då jag läste allas omdömen här EFTER att jag gjort en beställning på Bäddsoffexperten. Jag har beställt en säng + en sängram och ramen har ännu inte kommit in medans madrassen finns i lager. Jag bad pga min oror att få hem madrassen. Snabbt och utan problem så levererades den hem till min dörr bara några dagar senare utav Johan. Jag tycker han verkar vara en trevlig kille som har fått handskas med för många sura kunder i dessa tuffa tider! Så ha tålamod och var lugna, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag kommer beställa här fler gånger 👍
Har handlat ett par ställbara sängar , ett par Futonmadrasser och nu sist en bäddsoffa av dem , bäddsoffan tog lite tid pga fabrikens och transporten under Corona krisen, men av mycket bra kvalitet Har haft ett byte med dem inga problem , mycket tillmötesgående. Företaget satsar på Skandinavisk kvalite och är mycket miljömedvetna.
Otrolig dålig kundservice, bemötand och leverans! Avråder starkt från att köpa från Bäddsoffexperten!
Beställde en bäddsoffa och ångrade mitt köp - något företaget inte ville kännas vid och inte reagerade på. Först efter flera påtryckningar (mail och telefon) fick jag en personlig kontakt, som visade sig vara otrolig oprofessionell. Företaget (Johan) påstod sig inte ha kännedom om mina mejls och svarade med att köpet inte längre kan ångras eftersom det gått för lång tid. Han sa också att han inte hinner kolla mails. Samtliga missförstånd hade enkelt kunna redas ut om företaget hade bemödat sig att svara på mail och samtal. Därefter fick jag en felleverans av varan trots uttrycklig beställning per mail OCH kännedom av mailet av kundtjänsten. Känns otroligt maktlös, med tanke på de höga produktpriserna. Köp inte via Bäddsoffexperten!
Har anmält företaget till Allmänna reklamationsnämnden.
PS: Bäddsoffexpertens svar på mitt inlägg är långt ifrån sanningen företaget vill ge kännedom av.

Réponse de Baddsoffexperten
Företaget inte varor i lager, blev tvungen att avbeställa min order pga av lång leveranstid - har inte sett röken av mina pengar än, trots flera försök att få kontakt med deras kundtjänst både via mail och telefon. Anmält företaget till reklamationsnämnden. VÄRDELÖST!

Réponse de Baddsoffexperten
Beställde en madrass i ekologiskt latex och leveransen var försenad. Inget mail om att leverans skulle bli försenad utan det sade dem när jag ringde. Försening på försening och UIFAB svarar inte heller på mina mail. Mailade dem ca 10-12 ggr och fick svar 3 ggr men ej på min fråga. Ville avbryta min leverans och nyttja min ångerätt, men det fick jag inte. Denna man talade i mun på mig hela tiden och jag fick inte en syl i vädret. Begärde kompensation för allt strul om jag skulle ha madrassen men han vägrade. Har anmält till konsumentverket och gjort en kortreklammation på detta köp som jag tyvärr redan betalt. Otroligt otrevlig man och vid vårt sista samtal slängde han på luren när jag krävde att han skulle lyssna klart på det jag sade, jag lyssnade klart på honom. Har krävt att få mina pengar tillbaka och kopplat in både banken och konsumentverket nu, köp inte här- säger jag bara.

Réponse de Baddsoffexperten
Bäddsoffexperten har intressanta varor på lager men jag upplevde problem med min beställning. Jag beställde en vara som sades vara i lager men fick senare ett mail om att den inte var det, och att jag var tvungen att vänta på leverans i 12 veckor. Jag kände inte för att vänta i 12 veckor och begärde därför att jag skulle få pengarna tillbaka. Det dröjde säkert ett par veckor och ett flertalet mail från min sida innan jag fick svar och pengarna tillbaka.
Med andra ord så fick jag intrycket av att företaget hoppades på att jag skulle "glömma" min beställning så att de kunde behålla pengarna. Inte den bästa servicen från detta företaget, alltså.

Réponse de Baddsoffexperten
Har samma upplevelse som många övriga här. Varorna kommer inte, de svarar inte på mejl eller chatt, de är väldigt otrevliga och anger att det är kundens fel när man hör av sig. Det tog två månader för oss att få våra varor som skulle skickats inom fem dagar, först efter flera påtryckningar och telefonsamtal då de skyllt på allt från transportföretaget till att de "minsann är ett litet företag och det är inte så lätt"..