Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (an... Voir plus
Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbar... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Lersøpark Alle 42, 2. sal, 2100, København Ø, Danemark
- dg@lactobio.com
- www.bakskincare.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Det bedste hudpleje
Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance nu.
Det er så ærgerligt at de solgte laboratoriet til L’oreal og lukkede forretningen - kommer virkelig til at savne deres produkter, når jeg løber tør :(
Best thing ever
Endelig fandt jeg et skønt mærke, der bare virker. Er ikke til alt muligt face rutine, er kæmpe glad for alle de små flasker og og det simple i få produkter.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter - som jeg kommer til at savne på det danske marked ♥️
Super lækkert produkter og det virker
Super lækkert produkter og det virker.
Hurtig levering af varer. Super service
De bedste hudpleje produkter
De bedste hudpleje produkter jeg nogensinde har brugt! Anbefaler dem til alle jeg kender
Hurtig levering og lækre produkter
Bedre end de andre
Jeg har prøvet andre produkter mod rødmende hud, men er vendt tilbage til BAK, for det virker bedst på mig.
Hurtig levering.
Elsker BAK skincare
Elsker BAK skincare, det er de bedste mest effektive produkter jeg nogensinde har brugt.

Hurtig leverance
Hurtig leverance,
veldokumenteret og god beskrivelse af gode produkter
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Most amazing and highly effective skin oils!
Since I started using the BAK Anti Aging Oil, my skin has been in absolute perfect condition! It feels like my skin is absorbing every single drop and working against the fine lines and the dark spots that I used to have. Personally I just love the feeling of having a trillion probiotic helpers on my skin.
My son has teenage acne, but since he started using the BAK Oil and the Serum for Acne-prone Skin the impurities are gone. No question this works!
Although we live in Germany, the delivery from Denmark is always very fast and professional. To me, these are true, honest and natural products I can highly recommend.

Réponse de Bakskincare
Nystartet og er indtil videre godt…
Nystartet og er indtil videre godt tilfreds med produkterne.
Hjælpsom og venlig kundeservice

Redness mod Rosacea.
Der er masser af viden på jeres hjemmeside og jeres produkt kan noget som jeg ikke finder hos andre. Jeg lider af Rosacea og jeres produkt Redness har virkelig været hjælpsomt.

Réponse de Bakskincare
Min søn på 15 år bruger bak serie til…
Min søn på 15 år bruger bak serie til uren hud og det virker så godt...anbefaling herfra

Réponse de Bakskincare
Lækkert produkt,som jeg har anvendt i…
Lækkert produkt,som jeg har anvendt i nogle år
Hurtig ekspedition

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden duft. Mange af denne slags produkter er hårde for huden og udtørrer - det gør disse på ingen måde og man får en hud der ser sund og velplejet ud. Det er også nemt at lægge makeup uden på face gelen👌🏻
Derudover er det en nem og overskuelig hjemmeside og levering er hurtig.

L’expérience Trustpilot