Bayuna
Lisez les avis des autres
Schoenen van Salomon besteld 2 paar, echter niets ontvangen. Track&trace code klopt niet, blijft op shipping staan. Oplichters. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en ga aangifte doen. Reageren met een nietsz... Voir plus
Deze site is een scam! Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen. Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor w... Voir plus
Heel dom van mij om niet eerst de reviews te lezen alvorens te bestellen. Ik heb enkele dagen geleden een trui besteld en betaald uiteraard. Bij navraag waar mijn artikel bleef, geen reactie. Telefoo... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
They didn`t refund my money
They didn`t refund my money. I went to Nietbezorgd.nl
Oplichters
Oplichters. Staat ook bij politie bekend als oplichterssite. Webshop ziet er keurig uit, na betaling krijg je allerlei andere 'super'aanbiedingen. T&t deed niets, mail gestuurd, geen reactie, na 3 weken weer gemaild, geen reactie, geld terug laten boeken en prompt een mailtje 'sorry, foutje, bestelling is nu echt onderweg, draai de chargeback svp maar terug'. Nog steeds niets ontvangen.
Deze site is een scam
Deze site is een scam!
Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen.
Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor wat betreft het terughalen van het geld.
Waardeloos. Het enige bedrijf wat niet geleverd…
Het enige bedrijf wat niet geleverd heeft in al die vele jaren dat ik online shop. Blijkbaar ook bij anderen. En het is nog steeds online. Hoe kan dat?
Oplichters
Oplichting, mijn bestelling is niet bezorgd.
Ik ben naar nietbezorgd.nl gestapt. Ik hoop dat zij mij kunnen helpen mijn geld terug te halen...
Onbetrouwbaar!
Helaas na diverse weken de bestelling nog niet ontvangen. Er wordt niet gereageerd op de mails die ik stuur. Ik heb dan ook Niet bezorgd.nl ingeschakeld.
Idem..
Zoals vele reacties hieronder is mijn bestelling ook niet geleverd en reageren zij niet op mails, telefoontjes etc. Bestelling is ook niet te traceren. Onbegrijpelijk dat dit soort webshops niet van het internet verwijderd worden.
Ordered Salomons
Ordered Salomons, fake ones arrived 4 months later. Absolute trash. Scammers, I hope you get the plague.
Ik bestel er nooit weer ik heb dit nog…
Ik bestel er nooit weer ik heb dit nog nooit meegemaakt ik dacht dit overkomt mij niet dat ze zo met mensen omgaan
Schoenen besteld
Schoenen besteld, nooit binnen gekregen. Opgelicht voor €60.
Zeer slechte bedrijf.
Zeer slechte bedrijf.
Bestel hier niks het wordt niet bezorgd.
Nemen telefonisch niet op en reageren niet op de mail die je stuurt.
Order blijft op in transit staan en er…
Order blijft op in transit staan en er wordt nergens op gereageerd. Helaas te laat de ervaringen van andere mensen bekeken. Mijn geld ben ik kwijt vrees ik.
Bestelling nooit ontvangen en helaas…
Bestelling nooit ontvangen en helaas trustpiloot te laat gelezen. Ik heb nietbezorgd.nl ingeschakeld en die gaan proberen mijn geld terug te krijgen als de wettelijk bezorgtermijn is verlopen.
Sneakers gekocht
Sneakers gekocht, deze zijn nooit aangekomen. Ze sturen je een linkt met het product en vervolgens werkt de link niet meer van je pakket en is je pakket weg. Natuurlijk nooit op de post gedaan maar wel betaald….
Ik ben nog steeds aan het wachten om…
Ik ben nog steeds aan het wachten om mijn bestelling te krijgen, is 14 dagen geleden dat ik mijn bestelling deed,om deze reden, heb ik overgestapt naar Nietbezorgd.nl
Ik hoop dat ze me kunnen helpen deze klacht
Ik hoop dat mijn spullen gebracht worden.
Vuile oplichters
Vuile oplichters.
Jammer dat ik niet alert was en dat ik dom ben geweest.
Ik hoop dat ze nooit van al dat geld wat ze van mensen gestolen hebben hun niet te goede komt.
Vuile ratten.
Onkruidverwijderaar besteld
Onkruidverwijderaar besteld, wacht inmiddels een maand op de bestelling. Had beter eerst naar reviews kunnen kijken.
Stop de activiteiten van deze webwinkel
Stop de activiteiten van deze webwinkel!!
Pure oplichters. Stom dat ik deze reviews niet eerst heb gelezen. Echt schandalig dat dit soort praktijken vandaag de dag nog mogen plaatsvinden.
Twee weken geleden een paar sportschoenen besteld, je ontvangt keurig een bevestiging van de aankoop. Vervolgens een mail met track en trace code en daar blijft het bij. Reageren niet op emails enz. Ik moet hard werken voor mijn geld en vind dit echt niet kunnen!!!!
Nooit wat ontvangen schoenen besteld en…
Nooit wat ontvangen schoenen besteld en betaald. Nooit iets gehad.
Niks meer bestellen oplichters
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.