Oplichters. Staat ook bij politie bekend als oplichterssite. Webshop ziet er keurig uit, na betaling krijg je allerlei andere 'super'aanbiedingen. T&t deed niets, mail gestuurd, geen reactie, na 3 wek... Voir plus
Bayuna
Lisez les avis des autres
Deze site is een scam! Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen. Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor w... Voir plus
Heel dom van mij om niet eerst de…
Heel dom van mij om niet eerst de reviews te lezen alvorens te bestellen. Ik heb enkele dagen geleden een trui besteld en betaald uiteraard. Bij navraag waar mijn artikel bleef, geen reactie. Telefoon gaat idd direct op het antwoordapparaat. Mails worden niet beantwoord.
Onbegrijpelijk dat dergelijke praktijken kunnen voortduren!
Bayuna is een oplichter
Wat oerstom van mij om niet eerst de revieuws te checken. Regenjas besteld (zgn van Teitslist) à € 59,- maar niets ontvangen. Zelfde verhaal als andere medesukkels: geen respons emails, blijft op 'in transit' staan, niets ontvangen.
Ga aangifte doen.
Opgelicht door Bayuna
Eind juni Salomon sneakers besteld, kwamen maar niet aan, niet bereikbaar, half september werden ze alsnog bezorgd en ze blijken namaak te zijn en slechte kwaliteit. Wat een oplichters.
Niet bezorgd.nl ingeschakeld
Niet bezorgd.nl ingeschakeld. Bestelling namelijk niet ontvangen, geen reactie op mails, telefoon en voicemail. Oplichters….
Zoals alle reacties hieronder ook…
Zoals alle reacties hieronder ook opgelicht. Krijg geen reactie op de mail en ben dus mijn geld kwijt.
Opgelicht door Bayuna
Ook ik ben opgelicht door Bayuna. Heb op 23 augustus een bestelling geplaatst, echter niet ontvangen. Zijn telefonisch niet bereikbaar en het mailadres wordt niet herkend. Op de website blijft de bestelling op shipping staan. Geld kwijt helaas..
20 augustus bestelling geplaatst…
20 augustus bestelling geplaatst volgens shipping zou deze bezorgd zijn maar niets ontvangen. Inmiddels mails gestuurd en gebeld geen enkele reactie! Vind het echt schandalig!
Oplichting door Bayuna
Schoenen van Salomon besteld 2 paar, echter niets ontvangen. Track&trace code klopt niet, blijft op shipping staan. Oplichters. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en ga aangifte doen. Reageren met een nietszeggende standaard mail en telefoon gaat direct op voicemail. Nooit bij bestellen. Onvoorstelbaar dat ze al jaren hun gang kunnen gaan.
BA! Yuna. Waardeloos bedrijf
Ik heb 19 juli een tankini besteld voor 34,99 bij Bayuna.
Op 27 augustus nog niet binnen. Wel betaald.
Inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld.
Nu maar hopen dat ik ooit nog iets terug zie van het bedrag dat er voor betaald is!
Het artikel is nooit geleverd
Het artikel is nooit geleverd. Ik ben naar niet bezorgd gegaan en zij hebben de zaak nu op zich genomen.
Oplichting niets geleverd gelukkig met…
Oplichting niets geleverd gelukkig met creditcard betaald en mijn geld terug
SCAM SCAM SCAM!!!
I ordered a tankini here on the day i put the order i mailed them to cancel my order. No reply but a email that the order was sent, but they never delivered it so I now I've informed nietbezorgd.nl to get my money back!! DON'T ORDER HERE THEY ARE A SCAM
Malafide webshop!!!! Niets kopen.
Wat een drama dit zeg!! Op 19 december 2023 twee dekens gekocht om met de kerst aan mensen cadeau te geven (en ja dus ook betaald). Nu 21 augustus 2024 kan ik nog steeds naar mijn dekens fluiten. Het lijkt erop alsof er een AI achter de knoppen zit daar. De eerste paar mailtjes waren excuses dat er wat vertraging op de lijn zat maar dat ik zsm mijn dekens in huis zou hebben. Na anderhalve maand en 7 e-mails verder, kreeg ik geen contact meer. Ik ben het nog steeds aan het proberen maar ik moet helaas mijn verlies nemen en de €112,00 die ik daar besteed heb, is “gewoon” naar een malafide webshop gegaan.
Het is niet voor niets dat ze hier maar een 1,1 krijgen.
Ik ga wel door met contact zoeken maar heb er geen vertrouwen in dat dat nog goed komt. Dus alsjeblieft koop niks bij Bayuna, je bent je geld kwijt aan oplichters!! Hopelijk word er nog iets aan gedaan vanuit de landelijke fraude helpdesk maar ook zij kunnen heel weinig doen.
Mijn bestelling is niet geleverd een…
Mijn bestelling is niet geleverd een waardeloos bedrijf voortaan gewoon via Zalando bestellen of een ander betrouwbaar bedrijf
Tot nu toe niets geleverd en ook geen…
Tot nu toe niets geleverd en ook geen track and trace te vinden, contact opnemen of e-mailen lukt ook niet
Ik heb nu nietbezorgd.nl ingeschakeld…
Ik heb nu nietbezorgd.nl ingeschakeld Wacht al vanaf 4-6-2024 op mijn pakketje Geen reactie om mijn mails of telefoontjes Zij hebben dezelfde dag contact opgenomen met Bayuna. Ik wacht nog af
Heb op 19 juli een bestelling geplaatst…
Heb op 19 juli een bestelling geplaatst bij Bayuna, en niets ontvangen, heel vaak gemaild nooit geen antwoord zeer slecht. Oplichter zijn het, dat ze gaan werken voor zijn geld
Eigenaars gevonden, maar geven geen gehoor.
Zelfde verhaal als hieronder. Heb mijn geld teruggevraagd via nietbezorgd.nl (nog geen bevestiging).
Heb wel even lopen zoeken en dit bedrijf is een postorder bedrijf in de UK, de betaling liep via Lunaive LLP, waar twee eigenaars op staan:
Dion Nijssen en Rowie Driessen.
Mogelijk zijn dit de mensen die achter deze scam zitten.
Slechter dan slecht
Slechter dan slecht. Track en trace werkt niet en nooit geleverd. Terwijl ze melden dat het geleverd is.
Je kan je geld beter gebruiken. Oplichters
L’expérience Trustpilot