Super lækkert produkt, købte Herning skiltet. Det kom 2 dage efter bestilling. Jeg bemærket at det var pakket ind som var det porcelæn, virkelig gået op i at, man modtager ens pakke sikkert og som skr... Voir plus

Meget flot skyline med Frederikshavn - den er alle pengene værd. Kunne ikke nå at få den med posten, så hentede den privat - super god service. Købt til en gave, men kan ikke udelukke, at jeg er nød... Voir plus

Lækre produkter og rigtig flot opdatering vedr levering. Desuden var det købte produkt pakket forsvarligt, så det var fremme uden skader.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra

Lækker kvalitet og flot design med et tidsløst udtryk som passer perfekt ind i indretningen hos mig 🤩 Hurtig levering er bare endnu et plus👌🏽

1. Entreprise de conception industrielle

BB Designmind er en designvirksomhed som udvikler, producerer og tilbyder produkter i metal kombineret med træ. Målet er at præsentere og repræsentere emner, som har betydning for kunden og på samme tid fremstår simpelt og i et stilfuldt design.

4,8

YDERST TILFREDS

YDERST TILFREDS
Fik en meget god vejledning af producenten. Har modtaget varen i meget god behold og nyder at se på produktet, som er smukt og sirligt udført.
Glæder mig til at få den op på vægen.
AK

19 décembre 2025

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg hentede selv min skyline på værkstedet. Rigtig god kommunikation og stor fleksibilitet. Super flot produkt, som helt sikkert bringer glæde under juletræet.

16 décembre 2025

Fantastisk

Købt til en gave, men kan ikke udelukke, at jeg er nød til at have en selv.

27 novembre 2025

Den smukkeste skyline 😍

Alt ved denne handel var en god oplevelse. Let gennemskuelige hjemmeside, hurtig afsendelse. Det allerbedste er selvfølgelig den meget smukke skyline, med de fine vartegn fra min by - den pynter SÅ meget i min stue♥️

14 novembre 2025

Unikt design og top kundeservice fra Søren.

Jeg købte en Skyline fra BB-Designmind, og jeg er simpelthen så begejstret. Kvaliteten er helt i top, og udtrykket er både moderne og tidløst. Den har en tyngde og finish, som gør, at den føles som et ægte designobjekt — ikke bare pynt.

12 novembre 2025