Bedsteservice Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg henvendte mig med relativt almindelige opgaver som ophæng af lamper, rullegardiner og hylder, men ingen kunne tage opgaven. Dog gik der en uge før jeg fik besked om at ingen Bedster kunne hjælpe,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille en Bedste, hurtig respons og god dialog med den Bedste der havde fået opgaven. Tage kom og kiggede på opgaverne, samling af møbler opsætning af lamper hylder plakater spejle….. og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde brug for hjælp til at få flyttet et par tagsten på plads efter stormen Malik. Få minutter efter min anmodning om hjælp hos Bedsteservice blev jeg kontaktet af den venlige handyman Bedste Bjarne... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service d'entretien du terrain

Écrit par l'entreprise

BedsteService tilbyder en service, der gør det let for dig som kunde at få udført større og mindre opgaver i hus og have. Pensionister og seniorer, som er ansat af BedsteService, udfører de opgaver, som passer til deres kompetencer inden for håndværk, havearbejde, hushjælp og undervisning. Din opgave vil derfor altid blive løst af en dygtig Bedste med den rette erfaring. Nogle af de områder BedsteService kan være behjælpelig med, er f.eks. handyman- og havearbejde, mindre opgaver inden for EL, VVS, maler og tømrerarbejde samt rengøring, flyttehjælp, madlavning, lektiehjælp og meget mere. Har du en opgave, du savner hjælp til? Kontakt os via vores kontaktformular på www.BedsteService.dk, så vender vi tilbage til dig og finder den bedste Bedste til din opgave.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og billig og godt…

Super god service og billig og godt arbejde.

26 février 2023

Hej Kirsten

Mange tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget.
Det er rigtig dejligt at Bedste Jens kunne hjælpe dig med at få ordnet dine knirkende og løse gulvbrædder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi arbejdede godt sammen og jeg lærte…

Vi arbejdede godt sammen og jeg lærte meget. Og der blev sandelig lavet et godt stykke arbejde og effektivt samtidig. Det var en god dag. Jeg glæder mig til at få besøg igen . MVH Birgit

19 février 2023

Hej Birgit.

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det er en dejlig nyhed og godt at vide det gik godt med hjælpen fra Bedste Per. Jeg vil sørge for at Per får dine rosende ord at høre.

Med venlig hilsen Maria fra BedsteService.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og kompetent løsning af lille…

Hurtig og kompetent løsning af lille opgave med et vindue, som ikke kunne åbnes og trængte til rengøring og maling.
Og en dejlig oplevelse med et hyggeligt og venligt menneske.

13 février 2023

Hej Lene.

Mange tak for din anmeldelse, det er dejligt at du fik hjælp til badeværelsesvinduet. Jeg sender din ros videre til Bedste Jens, som var ude på opgaven

Noté 5 sur 5 étoiles

Torben var den bedste besser

Torben var den bedste besser. Tak for det.

15 janvier 2023

Hej Anne-Marie.

Jeg er glad for at se, at du og Bedste Torben fandt en løsning til dine køkkenlister. Jeg giver dine pæne ord videre til Bedste Torben, og vil gerne takke dig for en rigtig fin anmeldelse.

Med venlig hilsen Maria fra BedsteService.

Hej Christian.

Rigtig dejligt at høre din oplevelse med BedsteService har været god. Mange tak for den flotte bedømmelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tømmerarbejde opførelse af væg til nyt badeværelse

Skulle ha hjælp til noget tømmer arbejde . gik på bedste hjemmesiden om formiddagen og skrev om opgaven...allerede samme dag ringede Jens fra Bedste service og vi lavede en aftalte. Opgaven blev løst helt perfekt..af en erfaren tømmer.
Så kan varmt anbefale at bruge Bedste service

9 décembre 2022

Hej Ole

Mange tak for din gode anmeldelse, det er rigtig godt at høre. :)
Jeg giver din feedback videre til Bedste jens der har hjulpet dig med opførelsen af væggen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig og pertentlig arbejde blev…

Dygtig og pertentlig arbejde blev udført til perfektion. Jeg er bare super glad og tilfreds. God informativ samtale inden besøg.

16 novembre 2022

Hej Marianne
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi har givet din feedback videre til Bedste Bent som hjalp dig med at hænge lamper og billeder op :)

meget tilfreds

meget fint arbejde og god service fra Bedsteservice.

26 octobre 2022

Opdateret 4/11/2022:
Tak for telefonsamtalen, Bodil.

Jeg kan forstå, at selve TV'et var monteret på vægbeslaget af Bedste Bent, som aftalt. Der manglede dog at blive påsat en skinne til at skjule ledningerne.

Det var godt, at Bedste Regnar kunne komme forbi at færdiggøre arbejdet tilfredsstillende.

Venlig hilsen Asger

Rigtigt god service

Rigtigt god service. Jeg fik min opgave udført perfekt, der skulle billeder og en enkel lampe op. Rigtig rar og flink Bedste der kom. Og synes prisen er rimelig. Det er rart og kunne bestille en Bedste, da jeg ikke lige har en handyman tæt på. Vil helt klart benytte BedsteService igen. 5 stjerner herfra.

25 octobre 2022

Hej Charlotte

Rigtig godt at høre at din oplevelse med at bruge BedsteService har været god. Din feedback er hermed givet videre til Claus som hjalp dig med monteringen.

Med venlig hilsen Maria

Noté 5 sur 5 étoiles

Når jeg ikke har barn der kan hjælpe…

Når jeg ikke har barn der kan hjælpe mig, er det dejligt at kunne ringe til Bedsteservice.

9 septembre 2022

Hej Inga
Vi er meget glade for at du har fundet Bedste Bent hjælpsom. Mange tak for din gode anmeldelse.

100% fantastisk service.

Lige som sidste år, da vi brugte BedsteService for det første gang, var jeres service 100%. Og Bedste Christiansen var fantastisk hjælpsom dette år ;-)
Kan rigtigt anbefaler BedsteService og ville helt sikkert bruger jer igen. Tusind tak ;-)

7 septembre 2022

Hej Susanne
Mange tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget. Vi er især glade for at du af flere omgange har synes om Bedsternes hjælp. Denne besked er videregivet til Bedste Christiansen :)

Effektiv, behagelig og ordentlig

En meget behagelig, effektiv og dygtig medarbejder, Bent Majgaard, kom og lavede alle de ting, vi skulle have ordnet på en ordentlig og fin måde. Jeg er meget tilfreds, og vil gerne benytte mig af netop ham igen i fremtiden :-)

25 août 2022

Réponse de Bedsteservice

Mange tak for din søde anmeldelse. Jeg skal sørge for at give rosen videre til Bedste Bent :-)

Lise fra BedsteService

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt BedsteService til at klippe og beskære en led tjørnehæk

Havde bestilt BedsteService til at klippe og skære en meters penge af en led tjørnehæk. En elskværdig herre dukker op og arbejder virkelig igennem i et par timer godt og vel. Det blev et flot resultat og jeg er meget tilfreds og taknemmelig. Jeg hat KOL og kan ikke tage så hårdt fat mere og var glad for at kunne købe så venlig og kompetent hjælp.

17 août 2022

Hej Lis
Sikke en dejlig besked. Vi er rigtig glade for at både resultatet og samarbejdet med Bedste Per har været tilfredsstillende.
Bedste Per har glædeligt modtaget disse flotte ord.

Maria Fra BedsteService

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus