Lisez les avis des autres
Har netop pakket mit nye kunstige juletræ af mærket Nordic Winther ud. Træet er blivet leveret inden for det lovede antal dage, og det har undervejs været nemt at følge status via mails fra Bolig og H... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en super god købsoplevelse, men selve varen (stander til foderhus) viser sig at stå "usikkert" med foderbrættet ovenpå. Den skulle have været længere nede i jorden, for at stå stabilt. Så jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Bolig & Haven forhandler vi moderne, funktionelle og prisvenlige produkter til både boligen og haven. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, design og brugervenlighed – så du nemt kan skabe hyggelige og praktiske rammer både inde og ude. Vi tilbyder et meget bredt udvalg indenfor blandt andet møbler inde og ude, trampoliner, legetøj, opbevaringsløsninger og boligtilbehør. Vores produkter findes i flere prisklasser, så der er noget for både dig, der søger en god pris, og dig, der ønsker ekstra kvalitet og holdbarhed. Vi har eget lager i Herning, hvorfra vi sender en stor del af vores varer. Derudover samarbejder vi tæt med udvalgte leverandører og sender i nogle tilfælde direkte fra dem, så vi kan sikre hurtig og effektiv levering. Det giver os fleksibilitet og mulighed for at tilbyde et bredere sortiment. Hos os er god kundeservice en vigtig del af oplevelsen. Vi arbejder løbende på at sikre hurtig levering, klare informationer og en tryg handel. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, gør vi vores bedste for at finde en fair og tilfredsstillende løsning. Vores mål er at gøre det nemt og trygt at handle online – og at være et sted, du har lyst til at vende tilbage til.
Coordonnées de contact
Ellevænget 6, 7400, Herning, Danemark
- Info@boligoghaven.dk
- boligoghaven.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fin og god oplevelse
Fin og god oplevelse. Pakken ankom uden problemer, selvom jeg ikke kunne følge den via tracking undervejs. Produkterne har fået en smule skade under transporten, men det er i en grad, hvor det er helt okay for mig.
God og pålidelig service
Rigtig god og pålidelig service. Fik hurtigt svar på mail ift. status på en bestilling grundet længere leveringstid pga. sommerferie. Havde bestilt en hylde som desværre var gået i stykker ved modtagelse grundet et slag under transporten. Skrev til BoligogHaven ift. problemet og modtog en refundering af det fulde beløb med det samme.
Ærgerligt at hylden var gået i stykker, men ville bestemt bestille derfra igen!
Vi bestilte et meget flot loungebord
Vi bestilte et meget flot loungebord, som desværre havde en defekt, da vi fik det hjem. Da vi kontaktede dem var de dog super flinke og fik hurtigt bestilt et nyt bord til os samtidig med, at vi ikke behøvede aflevere det defekte bord tilbage. Virkelig god kundeservice - stor anbefaling herfra!

Réponse de Bolig og Haven
God service i forbindelse med handel.
Modtog en forkert vare pga. fejl i systemet. Fejlen blev straks undskyldt, rettet og kompenseret på bedste vis, da jeg reklamerede. Meget fin service og man kan være helt tryg ved at handle i dette firma.

Réponse de Bolig og Haven
Jeg bestilte et Horus bord og bænkesæt…
Jeg bestilte et Horus bord og bænkesæt med dags til dag levering. Dette overholdes ikke.
Jeg accepterer længere leveringstid efter mailkorrespondance, der beklager at der ikke er rettet denne fejl på siden. Udfordringen er at denne leveres med DSV og man skal være tilstede.
Med modtagelsen bøvler fragtmanden med at manøvrere med sin palleløfter op af en kant. Min datters udsagn. Hun kommer hjem i det samme.
Denne afleverer kvartpallen med det i samlede bord og bænkesæt. Da jeg pakker ud, er der en 6 cm lang, ej lige ridse i bordpladen, på forsiden og ingen bolte/samlesæt med.
Jeg tager billeder til bolig og haven. Der sker først noget da jeg ringer efter weekenden. De mener ikke at det er noget de vil tage ansvar og lægger det over til leverandøren.
"Men vi skal nok finde en rigtig god løsning", fortæller manden fra Bolig og Haven, i telefonen.
Jeg modtager så uden varsel eller andet d.d. en notifikation om en forsendelse fra NSH Nordic. Da jeg kontakter firmaet oplyser det at Bolig og Haven ønsker at de skal sende et nyt samlesæt til mig.
Skaden på bordpladen vil de ikke tage ansvaret for. Det vil NSH Nordic heller ikke, men oplyser at der sker så utrolig mange fragtskader jo. De kan ikke hjælpe men henviser til at det er Bolig og Haven der skal tage ansvaret.
Bolig og haven har belejligt nok lukket telefonen i dag, før kl. 15.00 og har ikke reageret på min mail.
Man har tilsyneladende blot tænkt sig at spise mig af med det manglende bolte til bord og bænke sættet.
Det er så "Den rigtigt gode løsning" manden fra Bolig og Haven refererer til.
Jeg kan ikke anbefale nogen at købe et bord og bænkesæt fra denne virksomhed. Måden reklamation og fejl tackles på er under al kritik.

Réponse de Bolig og Haven
Registreret hos GLS, men ingenting sker
Bestilte og betalte for en redekasse. Den 1. april kunne jeg se hos GLS at pakken var registreret. I dag den 9. april står pakken stadig KUN som registreret, altså endnu ikke overgivet til GLS. Har gjort sælger opmærksom på forholdet, men ikke hørt noget fra dem.
Alt er nu løst på bedste måde. Tak for det.

Bestilte online på nettet
Bestilte online på nettet, og varene kom nogle dage efter, nemt og smerte frit

Réponse de Bolig og Haven
Produktet svarede helt klar til mine…
Produktet svarede helt klar til mine forventninger, hurtig ekspedition

Réponse de Bolig og Haven
Gode priser og hurtig levering
Bestilte pynteting til en rigtig god pris, og varen kom endda hurtigere end varslet. Det skulle tage 2-3 dage, men ankom allerede dagen efter. Klar anbefaling 😊.

Réponse de Bolig og Haven
En dårlig oplevelse blev vent til en god.
Jeg havde bestilt 2 svæve hylder, som desværre på ingen måde, levede op til den ønskede kvalitet.
Derfor skrev jeg til deres kundeservice, hvor jeg fik fat på en Henrik, som hjalp med at finde en løsning, derfor hvis jeg kunne ville jeg give deres kundeservice 10/10, både for hurtigt svar og deres måde at håndtere det på 🙌🏻
Jeg vil til en hver tid handle ved dem igen, hvis jeg mangler noget til bolig el. Have. Tror desværre bare jeg var lidt uheldig

En god oplevelse
En god oplevelse. Tydelig forklaring af varen. Som leverede op til det forventede. Hurtig levering. 🚚

Awd politibil 12v
Varen er fin, men der medfulgte ikke nogen overensstemmelse erklæring for den CE godkendelse som alt legetøj skal være udstyret med. Denne kniber det lidt for Bolig og haven med at fremskaffe. Der er nu gået ca 10 dage, uden sønderligt aktiveret. Det kunne tyde på der ikke er nogen teknisk dokumentation.
Det ligner noget man skal vende med sikkerhedsstyrelsen når de åbner igen.

Réponse de Bolig og Haven
hurtig levering og kvalitet hilsen John…
hurtig levering og kvalitet hilsen John Nielsen.

Réponse de Bolig og Haven
Godt produkt og god service
Produktet (rumdeler) var af rigtig god kvalitet og levede helt op til forventningerne.
Leveringen var hurtig - og reolen var forsvarligt indpakket.
Telefonservice fungerede upåklageligt.

Hurtig levering.
Super emballering
Købte 3 hylder i gummitræ med læderstrop
Alt 200% næsten da:
Det ville være en god idé om i lige ofrede nogen MessingKobber skruer
Altså ?? 🙄

L’expérience Trustpilot