Bolig og Haven Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og god oplevelse. Pakken ankom uden problemer, selvom jeg ikke kunne følge den via tracking undervejs. Produkterne har fået en smule skade under transporten, men det er i en grad, hvor det er helt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og pålidelig service. Fik hurtigt svar på mail ift. status på en bestilling grundet længere leveringstid pga. sommerferie. Havde bestilt en hylde som desværre var gået i stykker ved modta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop pakket mit nye kunstige juletræ af mærket Nordic Winther ud. Træet er blivet leveret inden for det lovede antal dage, og det har undervejs været nemt at følge status via mails fra Bolig og H... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie
  2. aussi dans
  3. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Hos Bolig & Haven forhandler vi moderne, funktionelle og prisvenlige produkter til både boligen og haven. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, design og brugervenlighed – så du nemt kan skabe hyggelige og praktiske rammer både inde og ude. Vi tilbyder et meget bredt udvalg indenfor blandt andet møbler inde og ude, trampoliner, legetøj, opbevaringsløsninger og boligtilbehør. Vores produkter findes i flere prisklasser, så der er noget for både dig, der søger en god pris, og dig, der ønsker ekstra kvalitet og holdbarhed. Vi har eget lager i Herning, hvorfra vi sender en stor del af vores varer. Derudover samarbejder vi tæt med udvalgte leverandører og sender i nogle tilfælde direkte fra dem, så vi kan sikre hurtig og effektiv levering. Det giver os fleksibilitet og mulighed for at tilbyde et bredere sortiment. Hos os er god kundeservice en vigtig del af oplevelsen. Vi arbejder løbende på at sikre hurtig levering, klare informationer og en tryg handel. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, gør vi vores bedste for at finde en fair og tilfredsstillende løsning. Vores mål er at gøre det nemt og trygt at handle online – og at være et sted, du har lyst til at vende tilbage til.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Svarede ikke til mine forventninger.

Svarede ikke til mine forventninger.

3 novembre 2025

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse eller produkt ikke levede op til dine forventninger.

Da anmeldelsen er anonym, kan vi desværre ikke se, hvilken ordre eller sag det drejer sig om – men vi vil meget gerne høre mere, så vi kan rette op på oplevelsen. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@boligoghaven.dk eller 71 99 98 84. God dag!

Noté 2 sur 5 étoiles

Hylden var alt for dingel

Hylden var alt for dingel. Var umulig at hænge lige, og montagehængslerne sad helt skævt for hinanden. Materialet var blødt og billigt. Har helt droppet at bruge den, kommer til bare at kassere den.

10 octobre 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med et produkt. Det er naturligvis ikke sådan det skal være, og vi vil rigtig gerne have mulighed for at håndtere reklamationen.
Skriv en mail til info@boligoghaven.dk, så tager vi hånd om sagen og vi finder en løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg giver en kæmpe anbefaling herfra

Jeg købte et bordtennisbord, som desværre skulle retur, det skyldtes alene at vi fandt ud af, at vi havde plads til et større bord end vi havde fået købt. Henrik var hver gang klar på mail, når jeg skrev.
Jeg forventer absolut at købe herfra igen😊

6 octobre 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at læse. Bh. Henrik, boligoghaven.dk

Super hurtig levering

Super hurtig levering, var dog problemer med selve varen (leverandør fejl) men vi fandt en hurtig og fornuftig løsning. Kan godt anbefale firmaet 👍🏼☺️

17 septembre 2025

Hej Trine,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for vi hurtigt fandt en god løsning.
Mvh Lasse

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg kan anbefale andre at købe her.

Jeg kan anbefale andre at købe her.
Teaktræsbordet levede op til beskrivelsen og fotoet.
Leveringen tog længere end 'dag til dag-levering'.
Det fik mine tanker i retning af, at det måske var et fake-firma, men hele tiden var det muligt t tracke varen.

19 septembre 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din anbefaling og din ærlige feedback. Vi er glade for, at bordet levede op til forventningerne. Angående levering: Ja, det er helt korrekt vi har dag-til-dag levering, for egne lagervarer, men under det enkelte produkt kan leveringstiden variere, da ikke alle produkter er egne lagervarer. Bordet var ikke egen lagervarer, så det skulle meget gerne have fremgået de 2-4 hverdage lige ved tilføj til kurv knappen. Vi arbejder løbende på at gøre det endnu tydeligere. Tak fordi du handlede hos os.
Bedste hilsner Henrik, Boligoghaven.dk

Fin service

Varen blev leveret som aftalt og vi er godt tilfreds med varen

27 août 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din anmeldelse og du har taget dig tid til at skrive den. Det er vi rigtig glade for.

Lyn-service

Det er sjældent jeg skriver anmeldelser, men I fortjener virkelig alle stjerner I kan få! Jeg bestilte trampolin og sandkasse og to dage senere er begge dele leveret. Fantastisk hurtig service og fin hjemmeside. Tak for det!

27 août 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os!

Noté 4 sur 5 étoiles

Super god købsoplevelse, men varen mangler stabilitet

Det var en super god købsoplevelse, men selve varen (stander til foderhus) viser sig at stå "usikkert" med foderbrættet ovenpå. Den skulle have været længere nede i jorden, for at stå stabilt. Så jeg har været nødt til at sætte yderligere støtte til standeren. Men det har jo ikke noget med købsoplevelsen at gøre, udelukkende standerens udformning. Håber hermed, det kan give inspiration til fabrikken, så de kan udvikle en mere stabil stander.

14 août 2025

Réponse de Bolig og Haven

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du har haft en god købsoplevelse hos os.
Vi tager din feedback med til producenten omkring standeren.
Tak fordi du tog dig til at skrive til os.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg havde bestilt mine varer til afhentning i Herning. Lasse henvendte sig til mig da han kunne se jeg boede noget tid derfra og forslog om han ikke skulle tage dem med mod min by da han skulle dertil af andre årsager. Det fik vi så koordineret. Tak for hjælpen!

18 août 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Godt det lykkedes og selv tak for ordren. Vi håber at se dig igen hos boligoghaven.dk
Bh. Lasse

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering, intet dårligt at sige. Helt klart ikke sidste gang jeg køber noget fra dem

13 août 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at se dig igen hos Boligoghaven.dk
Bedste hilsner, Henrik, Boligoghaven.dk

Hurtig og fin service.

Hurtig og fin service.
Tak! 😊

1 août 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er vi glade for at læse. Bh Henrik, Boligoghaven.dk

Super god service

Super god service - havde bestilt en sandkasse til levering på egen adresse. Skrev samme dag, at jeg ønskede at ændre leveringsadressen til modtageren (fødselaren) hvilket blev imødekommet på fineste vis. Super skønt og tak for det !

8 juillet 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tak for din flotte anmeldelse. Det er vi glade for at høre. Bh. Henrik, Boligoghaven.dk

Spillet er OK

Spillet er OK
Men jeres indpakning kunne I godt forbedre.
Strips har lavet store mærker i pladen.

9 juillet 2025

Réponse de Bolig og Haven

Mange tak for din anmeldelse og du dig tid til at give feedback. Det sætter vi stor pris på. Det er taget til efterretning. Såfremt der er udfordringer med spillet skriv gerne en mail til info@boligoghaven.dk. Bh, Henrik

God oplevelse

Godt sted at handle

26 juin 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din anmeldelse, og at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Bh. Henrik, Boligoghaven.dk

Nem webside

Nem webside, hurtig levering, god pris, produktet er som beskrevet og lever op til forventningerne

26 juin 2025

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Bh. Henrik, Boligoghaven.dk

God oplevelse

Købte et læderhalsbånd til hund. Billig , god kvalitet og lynhurtig levering. Handler gerne hos Bolig og Haven igen.

11 juillet 2025

Réponse de Bolig og Haven

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at læse. Bh. Henrik, Boligoghaven.dk

Super produkt

1 juillet 2025

Réponse de Bolig og Haven

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Bh. Henrik, Boligoghaven.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus