Lisez les avis des autres
Jeg har desværre været en del rundt omkring i behandler systemet igennem mange mange år, da jeg har smerter. Ingé Hansen laver en grundig undersøgelse og sender mig videre i systemet. Dette medfører l... Voir plus
Venlig betjening. Seriøs og effektiv behandling.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Dygtig og empatisk behandler
Vores varmeste anbefalinger til Inge, som på kort tid fik rettet op på vores datters rygskade, som hun havde kæmpet med over en længere periode. Masser af empati og forståelse for et ungt menneskes frustration i forhold til at dyrke sport på højt plan og være skadet.
Ondt i ryggen, god hjælp
Jeg var overordentlig tilfreds med den behandling jeg fik af Mads. Meget ondt i ryggen og fik akupunktur,massage og et par øvelser.Hjalp efter 1. besøg,og "kureret"efter 3. besøg.
Efter et fald på cykel
Efter et fald på cykel, har jeg været til behandling hos Mads på behandler torvet. Efter 2 behandlinger med akupunktur, behandling og øvelser er mine smerter helt forsvundet. Jeg er meget taknemmelig og tilbage til en aktiv hverdag. Tak Ella Christine Schmidt
Gør noget godt for dig selv!
Jeg har haft fornøjelsen af Ingé over flere behandlinger og det har hver gang været en fornøjelse.
Én ting er at han er vanvittigt dygtig til sit arbejde, men man føler sig også i trygge hænder. Meget sympatisk og humoristisk.
Vil alle dage anbefale ham!
Bedste behandler i Odense 💚
Har fået 12 behandlinger efter en cykel ulykke.og har prøvet andre behandler. Og kan kun sige at det er det bedste sted i Odense. De lytter til dig og giver dig den helt rigtige skræddersyet forløb. Med den bedste service og ekspertise 🙏🏽🙏🏽💚
De er meget gode.
Professionalisme og god tid
Behandlertorvet er kendetegnet ved professionalisme og god tid til den enkelte patient.
Det er nu anden gang at Inge’ Hansen har hjulpet mig i svære forløb med henholdvis tennisslbue og rygsmerter.
Mine varme anbefalinger til dette behandlersted.
Kom endelig videre i systemet
Kan varmt anbefale Behandlertorvet. Efter mange forskellige undersøgelser andet sted, kom jeg til Behandlertorvet. Mads lavede en meget kompetent gennemgang af mine hofteproblemer. Det er første gang jeg har været ved så dygtig og forstående fysioterapeut. Han gav mig gode øvelser, men kom videre til Ingé som efter undersøgelser sendte mig videre til scanning. Hvor jeg så endelig kunne få en afklaring på mine smerter.
Helt igennem en god oplevelse
Fantastiske
Fantastiske. De samarbejder og bruger hinandens kompetencer.
Jeg havde begyndende frossen skuller. Som de hjælp med og gav rigtig gode råd om hvem jeg mere skulle kontakt.
Så det der kan tage op til 2 år, med behandlertorvets hjælp kan heles på måske 6 måneder 😀 de bedste anbefalinger herfra
God og professionel behandling
God og professionel behandling.
Tak til Johan for at fjerne mit hold i nakken.
Behandling af løbeskader - 6 stjerner
Jeg tog kontakt til Behandlertorvet i forbindelse med 2 skadesproblematikker, der var opstået i forbindelse med løb. Jeg havde stærke rygsmerter og en meget øm akillessene, hvilket jeg har bøvlet med i flere år. Efter en grundig og meget systematisk fysisk analyse kom Inge/kiroprakor frem til en strategi ift behandling og øvelser hjemme. Allerede efter 3-4 dage var rygsmerterne væsentlig reduceret via øvelser og akillessenen har fået shockwaves, massage, akupunktur og er efter øvelser hjemme nu langt hurtigere end forventet klar til løb igen og har aldrig været i bedre forfatning.
Opsummering: går du og bøvler med løberelaterede skader, så vil jeg give mine bedste anbefalinger af Behandlertorvet/Inge. Du får en yderst kompetent og erfaren tilgang til løsning af problematikkerne og jeg har fået alt det tilbage som jeg elsker: 1. At være smertefri 2. At kunne løbe igen.
Kvalificeret behandling
Et godt sted at komme, med kompetente mennesker. Får altid en grundig behandling og kan mærke forandring fra første dag.
Effektiv og målrettet behandling
Effektiv og målrettet behandling. Jeg giver Johan mine bedste anbefalinger.
Et helt fantastisk team. Meget dygtige.
De er helt fantastiske til at stille den rigtige diagnose og meget omhyggelig med at forklare mm. Er altid gået derfra med stor tilfredshed. 😊
Kiropraktor Ingé er en “troldmand” er kommet hos ham i mange år, med forskellige skavanker og han kan altid hjælpe. Tak til ham.
De bedste anbefalinger herfra.
I 2018 fik jeg tennisalbue
I 2018 fik jeg fået tennisalbue. I 2021 skuldre skade. I 2022 Og alvorlige ryg smerter. Siden 2018 jeg besøger dette sted. De fantastisk og meget hjælpsomme. Jeg har meget bedre krop efter besøget. Jeg anbefaler 100 %
Jeg kom med ryg problemer som jeg havde…
Jeg kom med ryg problemer som jeg havde haft i næsten 2 måneder og havde prøvet behandlet et andet sted uden forandring.
Jeg kom ind til Johan hos behandlertorvet og han hjalp mig på kun 3 behandlinger ved at rådgive mig (faktisk uden at gøre noget fysisk ved min krop) det har resulteret i jeg nu kan arbejde igen🙌🏻
Effektiv og professionel behandling hos Johan
Jeg fik en meget effektiv og kompetent behandling af Johan fra behandlertorvet. Jeg kom ind med smerter i nakke og ryg, og kunne allerede mærke en væsentlig bedring efter den første behandling.
Jeg er nu helt smertefri efter to behandlinger hos Johan, og kan varmt anbefale stedet til andre!
Fantastisk service!
Fuldstændig forrygende behandling
Fuldstændig forrygende behandling. Første sted, hvor jeg har oplevet funktionel behandlingstilgang med fatastisk resultat efter et besøg. Bedste anbefalinger herfra…
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.