Vores varmeste anbefalinger til Inge, som på kort tid fik rettet op på vores datters rygskade, som hun havde kæmpet med over en længere periode. Masser af empati og forståelse for et ungt menneskes fr... Voir plus
Efter et fald på cykel, har jeg været til behandling hos Mads på behandler torvet. Efter 2 behandlinger med akupunktur, behandling og øvelser er mine smerter helt forsvundet. Jeg er meget taknemmelig... Voir plus
Jeg har desværre været en del rundt omkring i behandler systemet igennem mange mange år, da jeg har smerter. Ingé Hansen laver en grundig undersøgelse og sender mig videre i systemet. Dette medfører l... Voir plus
Venlig betjening. Seriøs og effektiv behandling.
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Er meget tilfreds med mit forløb hos…
Er meget tilfreds med mit forløb hos Inge.
Behagelig betjening ved reception og…
Behagelig betjening ved reception og behandler.
Meget effektiv behandling og hurtige resultater med akupunktur
Smertefri
Jeg kom med rygsmerter, som holdt mig vågen om natten. Efter kun tre behandlinger hos Johan, blev jeg smertefri igen. Bedste anbefalinger herfra.
Jeg har været hos Johan ved Behandlertorvet.
Jeg har været igennem et forløb hos Johan ved Behandlertorvet. Jeg har kun de varmeste anbefalinger herfra! Meget professionel og servicen er helt i top!
Johan satte sig virkelig ind i mit sted og opfangede hurtigt hvorhenne problemet var og fik det løst hurtigt. Virkelig et dejligt sted og virkelig troværdig.
Dygtig kiropraktor og god…
Dygtig kiropraktor og god serviceoplevelserm.
Fin og effektiv behandling
Professionel og kyndig behandling med…
Professionel og kyndig behandling med hurtig virkning.
Jeg har været til behandling hos kiropraktor, Johan, og fysioterapeut, Mads, der begge gav en effektiv behandling med et smil på læben.
hoften og ryggen
Jeg havde noget med hoften og ryggen, og det er gået væk i løbet af 3 behandlinger, fantastisk behandling af kunder!
Kan anbefale Johan
Jeg har været ved rigtig mange forskellige behandlingssteder. Men vil helt klart anbefale behandlertorvet især Johan
Jeg kan varmt anbefale Behandlertorvet
Jeg kan varmt anbefale Behandlertorvet. I forbindelse med kraftige smærter i lænden fik jeg en tid hos deres kiropraktor, Johan. Efter en grundig samtale fik jeg 4 behandlinger, hvorefter smærterne var helt forsvunde. Jag fik anbefalet et par nemme øvelser for at modvirke at problemet ville opstå igen, og dem bliver jeg ved med at lave.
De bedste anbefalinger
Jeg fik anbefalet behandlertorvet og er bestemt ikke blevet skuffet. Alle medarbejdere er søde og imødekommende og man bliver taget godt imod. Jeg har fået behandling af Mads, som efter grundige undersøgelser og samtaler har givet god og professionel behandling med massage og akupunktur. Jeg har løbende fået øvelser og virkelig følt mig set og hørt. Takket være Mads, kan jeg nu gå sommeren i møde uden smerter i ryggen 🤩🥇☀️
Dygtig og tryghedsskabende kiropraktor
Jeg vil anbefale enhver der leder efter en god kiropraktor, at gå til Behandlertorvet. Ingé laver en meget grundig gennemgang i opstarten og behandler med mange forskellige metoder, massage, øvelser, akkupunktur og “knæk” alt efter, hvad han vurderer, man har brug for. Han ser den enkelte person og vurderer ens skade/problem fra flere vinkler og hans professionalisme og rare humoristiske væsen gør, at man føler sig tryg ved hans behandling.
Kiropraktik i topklasse
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Behandlertorvet. Jeg er blevet behandlet af Johan, som har hjulpet mig med nakkeproblemer. Efter måneder med smerter i nakken var jeg i desperat behov for en effektiv behandling og Johans ekspertise var netop det jeg havde brug for. Johan gjorde en grundig undersøgelse af problemerne, og efter et hurtigt og effektivt behandlingsforløb har jeg ingen smerter i nakken længere.
Stor tak til Johan og Behandlertorvet.
Rigtig god behandling
Jeg er blevet behandlet hos Ingé fra Behandlertorvet for smerter i hoften, og jeg har kun gode ting at sige om forløbet. Ingé er meget grundig og kompetent og jeg har oplevet gode resultater af behandlingen. Jeg kan helt klart anbefale Ingé og Behandlertorvet

Réponse de Behandlertorvet
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling, hvor der virkelig bliver taget højde for den enkelte person. Der bliver virkelig lagt fokus i at finde den bedste behandling til lige netop dig, hvorpå der bliver skabt en samarbejde mellem behandling øvelser og træning, for ikke bare at behandle problemet, men at man fremadrettet kommer problemet til livs, for at få en bedre hverdag med en sundere krop
Jeg fik anbefalet Behandlertorvet…
Jeg fik anbefalet Behandlertorvet gennem en bekendt. Jeg følte mig fra starten i sikre hænder, og første konsultationen var gennemgående og sikrede efterfølgende et godt forløb. Hele forløbet har været godt, og jeg blev klædt godt på til det videre forløb med øvelser mm. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Behandlertorvet, og specielt Mads, som jeg har været ved.
Jeg kan varmt anbefale Behandlertorvet
Jeg kan varmt anbefale Behandlertorvet! Dem man snakker med i telefonen er meget imødekommende og altid behjælpelige med en ny tid eller ændring af en tid. Når man kommer ind i lokalerne, bliver man taget rigtig godt imod.
Ingé har behandlet mig siden december 2022 med en skulder-/nakkeskade fra styrketræning. Han har efter forundersøgelsen knækket koden til, hvor problemet er opstået, hvorfor det gør ondt/stråler med smerter og vidste hvad han kunne gøre. Efter få behandlinger har Ingé formået at fjerne de værste smerter, og efter 1 måned med korrekt behandling, er smerterne fra skaden forsvundet.
Nu fortsætter jeg med vedligeholdende behandling hos ham, og jeg har ikke tænkt mig at skifte til en anden kiropraktor. Ingé får mine varmeste anbefalinger fra mig :-) super professionel, meget dygtig, lytter til patienten, lægger en god behandlingsplan med en og meget mere.
Fysio Pilates
Frederikke er omsorgsfuld og formidler PILATES på en god og meget forståelig måde, hun tager hensyn til ens "særheder"...men hvad kunne jeg forvente andet i Behandlertorvet, hvor jeg altid føler mig i gode hænder.
Fantastisk behandling
Hurtig og grundig analyse af problemet, med efterfølgende god og effektiv behandling, ses alt for sjældent.
Tak fordi du altid er klar på at hjælpe Ingé. Du er den mest ærlige og dygtige behandler jeg kender 🤩 Og så virker det du gør, og siger. Fantastisk!