5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At få lavet en slutseddel, så vi kunne få indregistreret bilen til søndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god oplevelse. Mikkel er venlig, smilende, imødekommende og hjælpsom. Han lytter til vores behov af bil .🙏 Vi glæder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁 Ros og kæmpe anbe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das Gefühl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausführlich besprochen und schnell reparier... Voir plus
God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imødekommende og tog sig tid til at forstå mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i p... Voir plus
Vi sælger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i Sønderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved køb eller leasing af din næste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.
Elholm 23, 6400, Sønderborg, Danemark
God oplevelse. Flink ung mand som gav en kyndig vejledning og en god igangsættelse

Réponse de Beka Auto A/S
Vi så vores Volvo på nettet hentede den ugen efter god service og holder hvad de lover vil anbefale dem til andre el bil

Réponse de Beka Auto A/S
Dejlig oplevelse kan varmt anbefales . Thomas er en frisk ung mand der gør det godt

Réponse de Beka Auto A/S
Jeg har handlet bil hos Beka auto to gange nu og er altid blevet mødt af venlige medarbejdere.
Jeg hentede min nue bil den 6 marts og hele forløbet med køb og aflevering, blev ordnet af Thomas, som hjalp hele vejen igennem forløbet. Der var små bump undervejs, hverken fra Bekas eller Thomas' side, men fra andre aktører der var en del af handlen, men Thomas løste det hele uden problemer, eller brok.
Alt i alt en super god oplevelse. Jeg vil helt sikkert købe bil der en anden gang

Réponse de Beka Auto A/S
Vi har købt bil hos beka biler og hvis jeg kunne, ville jeg give deres sælger Thomas 10 store stjerner 👏👏 helt fantastisk god service og imødekommenhed hele vejen rundt fra vi kom, til vi kørte hjem med vores nye merzedes. Kæmpe stort tak til dig, Thomas og resten af beka teamet.

Réponse de Beka Auto A/S
Utrolig kompetent sælger god forklaring om bilen rigtig god oplevelse

Réponse de Beka Auto A/S
Rigtig god oplevelse hos BEKA auto.
Det var første gang hos dem og det bliver helt sikkert ikke den sidste gang.
God pris på den ny bil og fin byttepris.
Biler hos BEKA er som altid i perfekt stand. Anbefaler jer til mange der tænker på ny bil. Tak for handlen. Mvh Jonny J Kock

Réponse de Beka Auto A/S
Rigtig god behandling og vejledning til bilkøb, Beka auto kan klart anbefales og Thomas Sibbesen især

Kære Beka-Auto.
Mange tak for en god og tryg oplevelse ved køb af en nyere brugt bil hos jer. Den har I den grad levet op til de forventninger vi havde til bilen.
Og stort tillykke til Jer, fordi I er så heldige, at have en rådgiver som Thomas ansat. Vi købte bilen "ubeset" qua vi er bosiddende på Sjælland og derfor ikke lige kunne komme forbi og kigge på bilen.
Rådgivningen fra Thomas har været fantastisk fra den første kontakt vi tog til jer, og så frem til vi kom forbi og hentede bilen. Ærlighed, troværdighed og tillid er nogle ord, som vi tænker kendertegner Thomas og den måde han agerer på som rådgiver. Vi siger KÆMPE tak til Thomas for at guide og hjælpe os igennem. Jeg tænker, der sikkert også sidder en god håndfuld mennesker bag Thomas. Tak til alle Jer, og tak for en bil som stod flot klargjort og lige til at køre videre i.
Hvis Thomas, Beka-Auto & co holder sit nuværende niveau, så tænker jeg helt sikkert, at vi kommer igen. Og vi køber også gerne ubeset hos Thomas og Beka-Auto en gang til.
KÆMPE ANBEFALING HERFRA
Martin

Réponse de Beka Auto A/S
Super service fra vi træder ind af døren hos Beka biler. Bliver mødt af Thomas der svare på alle spørgsmål vi har om bilen. Da vi skal hente bilen var den serviceret over forventning. Stor tak til Thomas for en super betjening

Réponse de Beka Auto A/S
Mikkel er super at Handle med .vi har fået en super betjening

Réponse de Beka Auto A/S
Købte min Ford Kuga ved Beka Auto. Meget professionelt og hurtigt. Jeg ringede lørdag, købte søndag. Jeg var i kontakt med Thomas, deres sælger, som er yderst kompetent og giver kunden en god oplevelse. Kun anbefalinger herfra

Réponse de Beka Auto A/S
Rigtig god service fra salgsafdelingen, Mikkel.
Han havde en rigtig god tilgang til at få en handel igennem, som begge er tilfredse med.
Professionel gennemgang af bilen ved afhentning.
Helt igennem en god oplevelse

Réponse de Beka Auto A/S
Moderne bilhus med super service og kompetent personale. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler bil hos dem!
Sælger Thomas en god knægt
Mega lækkert bilhus
Rigtig super fin betjening af Thomas
Ved køb af ny bil
10/10 oplevelse
Martin er den bedste bilforhandler jeg har oplevet. Professionel, løsningsorienteret og opmærksom på kundens behov hele vejen igennem. God hjælp og vejledning igennem salget af den gamle og købet af den nye bil. Jeg følte mig i meget trygge hænder.
Martin insisterede på at yde den bedste service, finde den bedste bil og til den bedste pris.
Tag ud til BEKA Auto.
10/10 oplevelse
Tag ud til BEKA Auto.
Thomas var en sød og behagelig ung mand, der satte os ind i el- bilen’s mange muligheder og senere fulgte op på hvordan vi syntes det gik og om der var nogle problemer.
Kan varmt anbefale Beka-Auto.
Super service og vejledning ifm køb af ny bil.
Thomas havde styr på alt i hele forløbet og tog sig god tid.
Vi kan kun anbefale Beka Auto og Thomas.
En savoir plus sur les différents types d'avis.