Beka Auto A/S Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Thomas var meget hjælpsom og flink - kommunikation spillede en central rolle her. Man får meget hjælp, og føler ikke man er alene om det. Stor anbefaling herfra 😊

L'entreprise a répondu

Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das Gefühl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausführlich besprochen und schnell reparier... Voir plus

5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At få lavet en slutseddel, så vi kunne få indregistreret bilen til søndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kørte turen fra Sjælland til Sønderborg for at købe en elbil - som jeg kun havde set på billeder, men havde dog fået fortalt igennem flere telefoniske samtaler, at alt spillede 100% hvilket bilen... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Vi sælger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i Sønderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved køb eller leasing af din næste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.

Écrit par l'entreprise

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

10/10 oplevelse
Martin er den bedste bilforhandler jeg har oplevet. Professionel, løsningsorienteret og opmærksom på kundens behov hele vejen igennem. God hjælp og vejledning igennem salget af den gamle og købet af den nye bil. Jeg følte mig i meget trygge hænder.

Martin insisterede på at yde den bedste service, finde den bedste bil og til den bedste pris.
Tag ud til BEKA Auto.

1 novembre 2024

Tag ud til BEKA Auto.

1 novembre 2024

Fantastisk service

Stort udvalg af biler og rigtig god rådgivning.
Fantastisk service fra Anders. Vi kan kun på det varmeste anbefale at købe bil ved Beka!

22 septembre 2024

Super god og kompetent rådgivning.

Super god og kompetent rådgivning.
Mikkel vidste hvad han talte fantastisk god oplevelse at købe bil hos Beka Auto.

23 septembre 2024

Hej Frank,

Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse. Det skal ALLE ;-)

Vi ses ved næste bilhandel!

Køb af EQA 250

Meget kompetent medarbejder ved navn Martin, gav mig professionel service og rådgivning i forhold til skift til vores første elbil. Mange flotte biler på lager til at vælge mellem.

Vil helt klart anbefale Beka Auto.

5 septembre 2024

Super god oplevelse fra første besøg…

Super god oplevelse fra første besøg til udlevering af bilen. Thomas var altid klar til at svare på spørgsmål på mail eller mobil, og meget hjælpsom. Et stort plus at vi fik lov at prøve bilen en ekstra gang, mens det var mørkt.

29 août 2024

Købte en BMW i4 M50

Super god oplevelse...
Super god oplevelse hele vejen fra første kig til udlevering af bilen. Hvilket var meget stille og rolig og sælgeren Thomas gav sig god tid til at forklare hvordan en EL bil funker, Syntes det var professionel rådgivning. Bestemt et sted jeg kigger næste gang der skal handles bil. Tak for din hjælp Thomas :)

25 juillet 2024

Yderst kompetent rådgivning og god service

Vi fik en god behandling lige fra vi trådte ind ad døren, fik en god og oplysende samtale med Mikkel omkring skiftet fra benzinbil til hybrid/plug-in. Vi har nu købt bilen, og har fået en yderst god service og vil til enhver tid anbefale Beka-Auto.

1 août 2024

Hej Jette og John,

Mange tak for jeres fine anmeldelser. Dejligt at gå på arbejde, når man får sådanne beskeder med i tasken.

Vi ses ved næste skift :-)
// Mikkel

Super betjening fra da vi trådte ind…

Super betjening fra da vi trådte ind hos Beka. Mikkel er en super sympatisk person og en dygtig repræsentant for Beka auto.

6 août 2024

Hej John og Jette,

Vi ses ved næste skift :-)

Ny Audi Q4

Jeg har købt en Audi Q4 ved Beka Auto. Hvor jeg fra første øjeblik og under hele handlen har jeg haft en rigtig oplevelse. Blev modtaget af Sælger Mikkel Jensen i butikken i Sønderborg, her fik jeg en rigtig god rådgivning, uden at man følte sig presset til at købe noget.
Ved afhentning af bilen, blev jeg hjulpet godt på vej ved diverse informationer, om min nye el bil.
Jeg kan 100 % anbefale Beka Auto i Sønderborg

18 juin 2024

Professionel bilsælger

Yderst behaglig sælger, professionel, lyttende og meget venlig.
Samt svarede på alle vores spørgsmål, angående vores nye BMV elbil.
Tak til Thomas.
TOPKLASSE.