Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Heel slecht ik ben 100 procent afgekeurd door MS, men wordt niet meer beter van die sluipmoordenaar en dan krijg je een brief dat je aangifte moet doen, alsof ik een bere salaris heb, echt uitmelken t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant fiscal
  2. Cabinet d'expertise comptable
  3. Service de paiement et de comptabilité
  4. Conseiller fiscal
  5. Conseil en déclaration fiscale
  6. Service de préparation des déclarations fiscales

Informations provenant de diverses sources externes

Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. U kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. Daarnaast kunt u informatie vinden over Toeslagen en over de Douane. Verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de Belastingdienst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Bom.online betaald maar niet verwerkt

Dit is de eerste keer dat ik BPM online doe voor een particuliere auto. De betaling zelf ging heel snel, maar alleen al op de knop ‘verzenden’ drukken heeft meer dan een week geduurd. We hebben vele keren gebeld en uiteindelijk kon iemand ons vertellen dat het probleem in het systeem lag en dat ze het handmatig moesten verwerken. Dat begrijpen we, maar het duurde zo lang dat alles voor ons vertraagd raakte, terwijl we zelfs een medische reden hebben om te reizen. Door dit probleem werd ons gezegd dat het misschien nog eens 10 extra dagen gaat kosten.

Voor een kleine procedure die in andere landen slechts 3 dagen duurt, moeten wij nu 3 weken wachten tussen RDW en Belastingdienst, omdat sommige mensen het leven van anderen blijkbaar niet belangrijk vinden. En eerlijk gezegd: dit is de eerste keer dat ik zo’n vertraging meemaak bij de Belastingdienst. Daarom vraag ik mij af of er iemand verantwoordelijk is die het leven van andere mensen serieus neemt en hen kan helpen.

24 juin 2026

Te achterlijk voor woorden

Te achterlijk voor woorden. Je vraagt toeslag aan. Vult al je gegevens correct in. Krijg je de toeslag. Maand later moet je alles terug betalen. Te zot voor woorden. Geef die toeslag dan niet. Nog nooit zoiets debiels gezien.

8 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Heel slecht ik ben 100 procent…

Heel slecht ik ben 100 procent afgekeurd door MS, men wordt niet meer beter van die sluipmoordenaar en dan krijg je een brief dat je aangifte moet doen, alsof ik een bere salaris heb, echt uitmelken tot het eind

8 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen hulp alleen verwijzing naar webpagina

Geen hulp, alleen verwijzing naar webpagina. Bel je voor hulp, krijg je iemand aan de telefoon die zegt,hiervoor moet ik u doorverwijzen naar fiscale afdeling. Vervolgens krijg je iemand die niets anders doet dan zeggen: open de webpagina en lees wat er staat. Dat kan toch iedereen! Daar hoef je toch niet naar een collega te verwijzen😡

3 juillet 2026

Lange wachttijd

Ik heb zojuist opgehangen. Totaal gespreksduur 1uur en 6 min. Effectief gesprek 10 min. De rest, wachttijd...

1 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Makkelijker kunnen we het niet maken wel slechter

Uiteraard worden hier vaak alleen de slecht ervaringen gedeeld. Maar, vraag me ook oprecht af of bij de belastingdienst alle mensen worden aangenomen die er niks van kunnen. Ik ontvang een brief om mijn rekeningnummer te geven. Apart Sinds vorige jaar nog nooit gehad (ben inmiddels 57). In de brief staat wat ik moet doen, kom ik op belastingdienst en dan het onderdeel betalenenontvangen. Staat dat ik naar Toeslagen moet om mijn rekeningnummer door te geven. Ik dat doen, daar staat dat ik naar item mijn huishouden moet. Kom ik daar zie rekeningnummer onbekend, maaaaaaaar kan het nergens wijzigen!!! Gelukkig ben ik niet voor een gaat gevangen en ga dus gewoon naar mijnbelastingen. En ja hoor daar krijg ik het voor elkaar om mijn bankrekeningnummer te wijzigen!! Hoeveel mensen krijgen deze onzin brief en wat kost dat aan belastingen om zo een zinloze brief te sturen. De belastingdienst weet zich zo wel in leven te houden. Prutsers, die waarschijnlijk nog een oude brief in hun CMS hebben. Makkelijker kunnen ze het niet maken, maar ook niet beter!

19 juin 2026

Alibaba en de 40 struikrovers

Alibaba en de 40 struikrovers, je zou toch denken dat 1 van die struikrovers me te woord zou kunnen staan? Sta al bijna een 30 min in de wacht... complete arrogante tov van de NL burger! Gelegaliseerde roof.

11 juin 2026

100 keer klacht ingediend

100 keer klacht ingediend. Ieder keer foute berekeningen door de belastingdienst. Het kan toch niet zo moeilijk zijn om iets verzoenlijk te berekenen!!!! Sterker nog heeft de goede klantenservice uiteraard geprobeerd van mij af te komen , zodra hun merken dat je de wet kent praten hun ineens anders. Nu weer brief ontvangen ( volgens mij hebben die deze standaard 1000000 keer uitgeprint), eindelijk nieuw betekend? Nee tuurlijk niet … bij deze … dan maar via de advocaat. Is ja blijkbaar anders niet mogelijk. Mogen hun voor de rechter ff uitleggen waarom een berekening voor hun zo moeilijk is.

10 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Intimiderende dreigbrieven sturen naar…

Intimiderende dreigbrieven sturen naar hard werkende mensen bij geen belastingaangiften doen.Ik werk al van mijn 16e levensjaar en ben nu 50 en altijd netjes belasting betaald.Jullie stelen dus al 34 jaar van mij!En nu per brief mij gaan bedreigen voor een bepaalde datum aangifte doen...anders dreigen er gevolgen.Zo gaat de Belastingdienst oftewel Mafia met zijn burgers om.Grote schande....schurken ten top!

9 juin 2026

Toeslagen

Ging september 2023 met pensioen. Geef in juni 2023 mijn nieuw inkomen door zodat ze alle toeslagen stop kunnen zetten.
Krijg ik een aanslag om te betalen van 2000 euro.
Het nieuwe inkomen tellen ze met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023.
Niemand vertelt je dit. 😡😡
Zie nu de nieuwe commercial op tv.
Makkelijker kunnen we het niet maken

4 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

IK HEB WAO EN GEEF DOOR AAN BELASTING…

IK HEB WAO EN GEEF DOOR AAN BELASTING DIENST DAT IK MINDER VERDIEN ALS WAT DAAR GENOTEERD STAAT,DUS VOOR ALLE DUIDELIJKHEID!IK GEEF DOOR MINDER GELD TE HEBBEN EN NU MOET IK 250 EURO TERUG BETALEN OP EEN WAO !!DIT IS TOCH TE GEK VOOR WOORDEN HEB DIT NOG NOOIT OP MIJN WAO MEEGEMAAKT IN 25 JAAR,ASOCIAAL EN MENS UITBUITING NAAR GEHANDICAPTEN EN WAO-ERS!!!!!!!!!!!

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Het mag allemaal wel wat eerlijker..

Het is te schandalig voor woorden hoe de belastingdienst met mensen omgaat. Maak je een foutje, weten ze je gisteren nog te vinden, kunnen ze ineens heel snel rekenen, is er ineens voldoende personeel om alles snel te regelen en zitten ze er als gieren bovenop.

Maar ooooh als je toch eens je aangifte invult, danwel hersteld, mogen ze er (minimaal) 8 weken over doen om alles te berekenen en hun werk uit te voeren. En of dat ze dat rekken tot de laatste tel, want dan is er ineens te weinig personeel en is de berekening ineens heel ingewikkeld.

Het mes snijd aan 2 kanten, moet er betaald worden en kan dat binnen een week allemaal uitgerekend en bekend zijn, dan ook de teruggave gewoon tijdig berekenen en uitkeren. Het is niet het geld van de belastingdienst, het is niet het geld van de overheid, het is ons eigen geld waar voor de meeste mensen ook gewoon hard genoeg gewerkt is.

Ik heb weinig goeds te melden over de dubbele, (naar mijn ogen) hypocriete werkwijze, waarop de belastingdienst te werk gaat. Heel jammer dat het zo moet en heel ernstig dat het uberhaupt mag. Dat laat wel zien dat dit land weinig om de burger geeft en meer geeft om de burger kaal plukken, dan het welzijn.

En als dat niet zo is, mag de belastingdienst hun werkwijze wel eens wat opener en eerlijker te werk gaan. Niet als gieren op je nek zitten bij een foutje of uberhaupt een betaling, maar lekker traag doen als de fout vanuit de belastingdienst komt en er alle tijd voor nemen om een zogenaamd lastige berekening uit te voeren, want dat rijmt niet.

26 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De Belastingdienst discrimineert mij al…

De Belastingdienst discrimineert mij al lange tijd.
In corona tijd hebben ze mij afspraken ontnomen die wel op de site van de overheid stonden zoals een 0 euro ondernemers salaris wat voor mij in 3 jaar tijd ruim een ton minder aan belastingschuld had opgeleverd

Maar er valt gewoon niet met ze te praten ze willen je kapot maken

1 janvier 2026

HELP, Notruf voor onbereikbare Belastingdienst Buitenland

hallo Belastingdienst Buitenland. Ik zou binnen 3 dagen teruggebeld worden, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Heb geprobeerd jullie te bellen vanuit het buitenland, maar dat telefoonnummer werkt niet. Wel moet ik nu zsm aangifte doen. Kunnen jullie contact met mij opnemen via deze site, want er is geen andere mogelijkheid.

28 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

0p 14 Mei 2026 nog steeds geen digitale M-biljet!!!!!!!

Ik wil belasting aangifte doen voor gedeeltelijk in het buitenland hebben gewoond. Dat is dus de belasting aangifte M- biljet . Ten eerste er word steeds gewaarschuwd dat helaas deze is pas beschikbaar vanaf 1 mei t/m 1 juli . Ik maar wachten en wachten terwijl de rest van Nederland allang zijn belastingaangifte heeft gedaan.
Affijn nu 15 mei 2026 is die uitgestelde M- biljet van jullie nog steeds niet beschikbaar digitaal. Er staat zogenaamd van wel. Maar als je dan inlogd is het nergens te krijgen! Ook heb ik hier meerdere malen (uren lang in de wacht) hier over gebeld. Maar ja ze beloven het aan te passen voor mij. Ook was het vanwege mijn vakantie, niet mogelijk op tijd de papieren M-biljet aan te vragen omdat deze niet op tijd voor mijn vertrek datum geleverd kon verstuurd kon worden. Maar als er betaald moet worden weten ze je wel optijd te vinden . Ik vind dat echt niet correct van ze . En dit allemaal in zo een rijk land waar we normaal gesproken een voorbeeld figuur zijn voor andere landen .

14 mai 2026

Niet te bereiken.

Niet te bereiken na een heel menu doorgewerkt te hebben. Sta veel te lang in de wacht. Leuker kunnen ze het niet maken wel veel lastiger.

1 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos personeel, fatsoensnormen ver te zoeken

Waardeloos. Eerste keer met een vraag over inkomstenbelasting. Dan zou ik uiterlijk 2 dagen daarna teruggebeld worden door Belastingkantoor Groningen, bellen ze op de 3e dag om 9 april 08:53. Terugbellen op dat nummer heeft geen zin dus weer hen gebeld via het algemene nummer. Staat bij de notitie "3x gebeld, meneer neemt niet op". Volgens mijn telefoon ben ik toen 2x in 1 minuut gebeld (een normaal mens belt bijvoorbeeld 30 minuten later nog eens) en daarmee was de taak voor de ambtenaar blijkbaar klaar. Volgende incident: Ik zou voor een andere vraag weer binnen uiterlijk 2 dagen teruggebeld worden, nog steeds niks gehoord - dit is inmiddels de 4e dag. Wat ik ook kwalijk vindt is dat ik onder mijn BSN nummer nu mijn vragen/gegevens bewaard worden in het systeem met notitie dat ik mogelijk (bewust) niet opneem, terwijl ik niet geholpen ben. Fatsoen van de service en personeel is dus ver te zoeken (naast dat veel werknemers onkundig zijn: ik wordt meerdere keren tot 2x doorverwezen omdat de persoon het niet weet, en de 3e belt dus niet terug)

9 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus