Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke ontvangst Vriendelijk en netjes personeel Eerlijke auto handel Meedenkend Goede service Kortom een aanrader en wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! Vr.groet fam.laanstra surh... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf dat zich voordoet als een Nederlandse modezaak/ opheffing uitverkoop. Sturen je spullen van slechte kwaliteit en doen moeilijk over het retourneren. Na veel gesteggel mag je retourneren naar... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

We hebben Elis om ons te ontzorgen van de dagelijkse beslommeringen betreffende schoonmaak artikelen en levering van zeep, toilet papier, en handdoek papier. Telefonisch willen ze niets doen, stuurt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sécurité

Informations provenant de diverses sources externes

U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, industrieel absorptiemateriaal, cleanroomkleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

2,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kwaliteit

Kwaliteit van de kleding en extra (herstel) werkzaamheden is absoluut niet van het professionele niveau waar Berendsen voor zou moeten staan.

7 juillet 2016

Beste meneer van den Heuvel,

Wat vervelend dat de service niet helemaal naar wens verloopt! Er wordt hard aan gewerkt om dit voor u op te lossen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons van feedback te voorzien.

Geen klacht

Wij zijn zeer tevreden over uw klantenservice. Dit betekent dat wij hebben geen commentaar te maken. Success

14 juin 2016

Beste Fellah,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. De dames van de klantenservice vonden het leuk om te lezen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prettige samenwerking en een goede service door vriendelijk personeel.

Het systeem waar we mee werken is gebruiksvriendelijk en het persoonlijke contact met de chauffeur en de contactpersoon op de waslocatie zijn van dien aard dat er altijd wel een oplossing is. De positiefe uitstraling en het persoonlijk contact plus de service vind ik persoonlijk de belangrijke peilers.

14 juin 2016

Beste meneer Wigman,
Bedankt voor uw reactie! Wij proberen het u (o.a. met het webportal) zo makkelijk mogelijk te maken om zaken met ons te doen. Mijn collega's heb ik het compliment ook doorgegeven. Dankuwel!

Top bedrijf!

Vriendelijk personeel, ruimen altijd alles netjes op, zeggen netjes goedendag en tot ziens.
De was komt altijd weer keurig terug!

7 juin 2016

Beste meneer van Veen,

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Onze service verlener vond het leuk om te horen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Denken met je mee

Je moet ze regelmatig wel aansporen om met je mee te denken

7 juin 2016

Beste Fred,
Bedankt voor uw reactie. Wij proberen u zo goed mogelijk verder te helpen, dus het is goed om te lezen dat u dit ook zo ervaart. Goed dat u ons scherp houdt om met u mee te denken. We gaan eraan werken om hierin proactiever te zijn, zodat we u een 5-sterren service kunnen geven.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vestiging Uden betrouwbaar. Vestiging Zaandam heel rommelig, slordig, slecht.

Het wassen van onze werkkleding gaat prima (vestiging Uden). Alleen als jullie besluiten om een kledingstuk te vervang dan zit daar vaak enige levertijd op. Graag zouden wij dit op voorhand willen weten zodat wij onze mensen kunnen informeren. Verder gaat alles prima. Goede contacten met zowel de service afdeling als met de chauffeurs.

Het wassen en leveren van de handdoeken/theedoeken/handdoekrollen en andere toilet benodigdheden gaat via de vestiging Zaandam. Mogelijk doet men ook de droogloopmatten, weet ik niet zeker. Dat gaat zeer rommelig. We krijgen te weinig schone materialen terug t.o.v. de vorige inlevering vuil wasgoed, of we krijgen het ineens een week later dubbel binnen. Als we dan bijna zonder handdoeken zitten trekken wij aan de bel en dan wordt er pas gereageerd in Zaandam om iets te regelen wat weer vaak pas later geleverd gaat worden i.v.m. de bestaande routeschema's. Telkens krijgen wij andere chauffeurs, dus telkens weer uitleggen waar alles staat en hoe e.e.a. zit.
Wij zijn hierover niet tevreden!!!
Doe je voordeel hiermee.

H. Nieuwenhuis

1 septembre 2015

Beste meneer Nieuwenhuis,

Bedankt voor uw feedback, die wordt erg gewaardeerd. Ik vind het erg vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent! Er wordt contact met u opgenomen om dit met u op te lossen. Daarnaast gaan we er hard aan werken om, aan de hand van uw terugkoppeling, de dienstverlening te verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service en meedenkend.

Afspraken met de contactpersoon gaat prima, alleen de verwerking intern laat wel eens te wensen over. Lastig met al die afzonderlijke afdelingen en elke afdeling denkt niet altijd mee. Is alles intern duidelijk, dan werkt het ook meteen goed.

24 août 2015

Beste Dirk,

Bedankt voor de terugkoppeling. Om beter te kunnen specialiseren, is Berendsen verdeeld over business lijnen (bedrijfskleding, matten en hygiëne, cleanroom). Doordat de business lijnen afzonderlijk van elkaar werken, duurt het soms langer om zaken af te stemmen. Wij werken er hard aan om meer één Berendsen te worden. Zo kunnen we u in de toekomst sneller van dienst zijn!

Goede samenwerking

Met Berendsen is het prima samenwerken. Wij hebben specifieke eisen voor onze werkkleding en in de aanloop naar het huidige contract bleek weer de grote meewerkzaamheid om kleding te kunnen bieden die hier uitstekend aan voldoet.
De medewerkers met wie ik contact heb zijn altijd behulpzaam en kunnen over het algemeen snel schakelen om zaken op te lossen. Uiteraard gaat er wel eens wat mis maar de bereidheid om dit snel en adequaat op te lossen is groot.

18 août 2015

Beste meneer de Jong,

Dit is super om te horen. Martin en Jeroen waren ook erg blij dat ze uw uitdaging met de bedrijfskleding op konden lossen.

Tevredenheid Berendsen

Het personeel dat ons wekelijks cq 2 wekelijks bezoekt is zeer klantvriendelijk, zowel het wisselen van de overalls als het wisselen van de schoonloop matten gebeurd in alle rust en met respect voor de klant.

Beste meneer van Rietschoten,

Dankuwel voor uw reactie. Dit compliment is ook doorgegeven aan uw chauffeurs!

Sabine, klantenservice Berendsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Berendsen, luistert naar zijn klanten

In een concurrentie markt staat Berendsen open voor verandering en innovatie. Transparantie in offerte's en afspraken.
Blijf ons als relatie door enthousiaste en vakbekwame accountmanagers voorzien om een maximaal rendement uit de samenwerking te halen.

Beste meneer van Silfhout,

Enorm bedankt voor deze feedback. Dick-Jan vond dit ook erg leuk om te lezen. Zoals u zegt: wij gaan voor een langdurige relatie en zoeken daarin altijd de samenwerking met onze klant op. Wij waarderen de manier waarop u altijd bereid bent mee te denken en ons te voorzien van feedback.

goed en netjes

geen probleem , als er een probleem is werd dit altijd direct en goed opgelost

Beste meneer Tap,

Bedankt voor uw reactie. Net zoals voor uw bedrijf, is service zonder oponthoud een belangrijk doel voor ons. Hopelijk kunnen we dit voor u waar blijven maken.

Noté 4 sur 5 étoiles

klantvriendelijk en komt afspraken na

met Berendsen kun je afspraken maken en die komen ze zoals afgesproken gewoon na.

Beste meneer Klomp,

Bedankt voor deze woorden! Mocht u nog verbeterpunten voor ons hebben, dan hoor ik dat graag. Ook daarbij kunt u erop vertrouwen dat we dit oppakken: afspraak is afspraak.

goede service

goede service, prijs en kwaliteit

Beste meneer de Jong,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie te plaatsen! Wij doen ons best om onze service optimaal in te richten voor ieder budget.

betrouwbaar

Vriendelijke medewerkers.
Voeren gelijk wijzigingen door en denken mee met de klant.

14 août 2015

Beste Marianna,

We doen werken er hard aan om de service voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat maakt uw woorden een groot compliment, dankuwel!

Noté 3 sur 5 étoiles

uitstraling

we zijn nu ruim een jaar verder en het heeft best wel wat opstart problemen gegeven . Het loopt nu eindelijk goed.

12 août 2015

Beste meneer Wasserman,

Bedankt voor uw moeite. Hopelijk kunnen we na deze moeizame start toewerken naar een 5-sterren service!

Acurate service

Goede service en vriendelijke medewerkers

6 août 2015

Beste meneer Epping,

Dankuwel dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten.

Prima snelle service!

Berendsen is een betrouwbaar bedrijf. Reageert snel op bestellingen en mails. Kortom: fijn bedrijf om mee samen te werken!!

6 août 2015

Beste mevrouw Lamper,

Bedankt voor uw reactie. Mijn collega's en ik hebben onze jarenlange samenwerking met Evides eveneens als prettig ervaren. Hopelijk kunnen we deze nog lang zo voortzetten.

ALLES OK

REGELMAAT,DIRECTE LIJNEN.

4 août 2015

Beste mevrouw Kruythof,

Hartelijk bedankt voor uw reactie, ik heb dit ook teruggekoppeld naar uw contactpersoon.

bedrijfskleiding

Prima dienstverlening, meedenkend, oplossend, klantgericht

4 août 2015

Réponse de Berendsen

We proberen met u mee te denken, om voor u het optimale kledingpakket te verzorgen. Ik ben blij te lezen dat u dit ook zo ervaart. Bedankt voor uw reactie!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus