Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke ontvangst Vriendelijk en netjes personeel Eerlijke auto handel Meedenkend Goede service Kortom een aanrader en wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! Vr.groet fam.laanstra surh... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf dat zich voordoet als een Nederlandse modezaak/ opheffing uitverkoop. Sturen je spullen van slechte kwaliteit en doen moeilijk over het retourneren. Na veel gesteggel mag je retourneren naar... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

We hebben Elis om ons te ontzorgen van de dagelijkse beslommeringen betreffende schoonmaak artikelen en levering van zeep, toilet papier, en handdoek papier. Telefonisch willen ze niets doen, stuurt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Met Berendsen is het prima samenwerken. Wij hebben specifieke eisen voor onze werkkleding en in de aanloop naar het huidige contract bleek weer de grote meewerkzaamheid om kleding te kunnen bieden di... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sécurité

Informations provenant de diverses sources externes

U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, industrieel absorptiemateriaal, cleanroomkleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

2,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede en snelle service en oplossingsgericht

Goede en snelle service en oplossingsgericht.

14 juillet 2015

Réponse de Berendsen

Wij zijn er om bij te dragen in uw succes, dus als we u kunnen helpen, doen we dat vanzelfsprekend graag. Fijn dat u dat ook zo ervaart.

Myrna, klantenservice Arnhem

Afspraak is afspraak

De afspraken die op papier worden vastgelegd wordt zonder meer nagekomen. Zij volgen het uitstekend op. Ook de latere vragen en wensen wordt adequaat op gereageerd. De heer Richard de Jong met zijn Sales team mogen van mij een pluim hebben

Beste meneer Kempes,

Wat een mooie woorden! Bedankt hiervoor, ook namens Richard.

Sabine, klantenservice Berendsen

Poetsdoeken van Berendsen

Altijd stipt volgens de afspraak

Beste meneer Stout,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Fijn om te horen dat de service goed verloopt.

Marije, klantenservice Berendsen

positief

berendsen valt op door niet op te vallen.

Beste meneer Ringelberg,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Aangezien onze service het best verloopt wanneer u niet merkt dat wij er zijn, is dit een groot compliment.

Louise, klantenservice Berendsen

bedrijfskleding

Goede producten met een prima service

Beste meneer Vermaat,

Bedankt voor uw reactie! Als u advies voor ons heeft om er 5 sterren van te maken, dan horen wij dit uiteraard graag.

Jolanda, klantenservice Berendsen

Poetsdoeken

Nooit problemen,doeken komen schoon retour, aardige chauffeurs, TOP

7 juillet 2015

Beste meneer Baan,

Dankuwel voor het compliment aan de chauffeurs: zij vonden dit erg leuk om te horen!

Iris, klantenservice Berendsen

uitstekend

stipte uitvoering

17 juin 2015

Beste meneer Verheecke,

Onze hoge leverbetrouwbaarheid is iets waar wij trots op zijn, dus dit is leuk om te horen! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen.

Jolanda, klantenservice Berendsen

Kwaliteit

Berendsen staat voor kwaliteit.
Het wassen, bezorgen en service zijn prima.
Ook denken ze mee met jouw onderneming en belangrijk voor ons is dat een landelijke dekking hebben

16 juin 2015

Beste meneer van Gool,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Berendsen. Wij trachten continue te werken aan de verbetering van onze dienstverlening. Mocht u tips of verbeterpunten voor ons hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Vriendelijke groeten,

Marije, klantenservice Berendsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwalitatieve goede dienstverlening op maat

Correcte levering. Samenwerken met bescheiden, voorkomende en correcte berendse medewerkers. Zowel langs de weg als op kantoor / telefoon.

16 juin 2015

Beste meneer Sliphorst,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij doen ons best om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is dan ook fijn om te horen dat u het contact met onze medewerkers als prettig ervaart.

Louise, klantenservice Berendsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, goede kwaliteit en denken goed mee

Erg tevreden over berendsen! Makkelijk contact te krijgen met klantenservice en je wordt direct geholpen. Je krijgt een vast contactpersoon en die denkt goed mee met de service die je als bedrijf nodig hebt. De producten en werkkleding zijn van goede kwaliteit en de facturering verloopt prima. Alles lijkt goed met elkaar samen te werken.

20 novembre 2014

Beste mevrouw van Duijn,

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. We proberen altijd met u mee te denken en u zo goed mogelijk te adviseren over onze diensten. Goed om te horen dat u dit ook zo ervaart!

Met vriendelijke groeten,

prima werk , chauffeur super

zou iedereen Berendsen aanbevelen,super service

16 octobre 2014

Beste Autoservice Keer,

Bedankt voor deze vriendelijke woorden. Ook onze service verlener was blij verrast!

Hartelijke groet,

altijd een schone mat !

wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en over de bezorger !
Top !

15 octobre 2014

Beste TECE Nederland,

Bedankt voor deze vriendelijke woorden. Ze zijn ook gedeeld met de serviceverlener die de mat bij u verwisselt.

Met vriendelijke groeten,

Jon, klantenservice Berendsen

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus