Bessekompagniet Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

John Besse var hos mig d.28.07.26 og d. 24.08.26. I Odense.Jeg fik klippet hæk, ordnet bed og i sidste omgang ordnet min gårdhave. Arbejdet blev udført meget grundigt og jeg fik hjælp til at komme af... Voir plus

000046176623901 Super måde at få fat i en god hjælp til opgaver i hjemmet. Beskriv hvad du ønsker løst, og en henvendelse fra interesseret person vender hurtigt tilbage. Her aftales en dato.... Voir plus

Skulle hyre en mure til net pudsning. Han kom så og kiggede på opgaven.det var en dør åbning der var muret men ville gerne have den net pudset så var det ca 7 kvadrat meter der var påbegyndt og ca en... Voir plus

Jeg blev anbefalet Bessekompagniet af en nabo, fordi jeg skulle have lagt et gulvbræt. Claus svarede med det samme og sendte et prisoverslag, der var billigere end alle de andre, vi havde fået. Han... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

175 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kun gode oplevelser 👌

Super måde at få fat i en god hjælp til opgaver i hjemmet.

2 gange har jeg haft rigtig gode oplevelser. Kommer som aftalt og udfører arbejdet præcis som jeg forventede. Venlige og omhyggelige herrer.

Jeg vil anbefale jer varmt. Dejlig måde at få ordnet ting jeg ikke selv kan klare.

13 novembre 2025

Havde en aftale i dag med en Kent Peter…

Havde en aftale i dag med en Kent Peter ml kl 11-11.30 som ellers skulle skulle have været kl 9 morgen. Han ringede i går d. 18 nov. For at ændre tidspunktet da han havde glemt at han skulle til hudlægen. Det var så okay. Han dukker så ikke op ml vores aftalte tid og ringer så 11.34 for at fortælle han nu står i rødovre med en punkteret cykel og slet ikke i nærheden af mig. Man kunne vel ha givet besked enden da. Havede gjort klar og plads. Så nu skal jeg nå at få fat på en ny handyman enden min tilbage flytning den 4 dec som jeg fortalte. Chaiselong sofaen skal være i orden enden flyttemænd skal flytte den ned og op ad trapperne. Ville ha været rart det var blevet ordnet. Rigtig Øv er det. Må ærlig talt sige så fik jeg en fornemmelse af ham ved vores første telefonsamtale med at de havde meget travlt og med jamen øhh. Er flink og sige at det kunne blive ugen efter.
Basekompagniet er absolut ikke et sted jeg vil henvende mig til mere og slet ikke som ny kunde.
Så nul stjerner herfra hvis 🤬🤬🤬
Opgave. 20348

19 novembre 2025

Dan Gullik anbefales uforbeholdent

Jeg har været heldig at have Dan Gullik fra Bessekompagniet ude og samle et stort og uoverskueligt IKEA-skab i en lejlighed i København.

Dan er grundig, ordentlig, passede godt på skabet, vægge, gulve - og så er han behagelig og taktfuldt selskab. Det føles trygt at have Dan i sit hjem og gå at udføre opgaven.

Kan på det allerkraftigste anbefale Dan fra Bessekompagniet.

8 novembre 2025

Godt håndværk

God oplevelse og godt arbejde til god pris. 🤩
Kan varmt anbefale Bessekompagniet🙂

3 novembre 2025

Hurtig respons og aftale for tid

Hurtig respons og aftale for tid. Alt blev lavet så fint, værktøj med og nødvendige skruer etc. Effektiv, dygtig. hyggelig og humor. Næste opgave kontakter jeg jer igen og anbefaler gerne til andre.

3 novembre 2025

Forespørgsel affødte krav om betaling!

Forespørgsel affødte krav om betaling!
Rettede min første forespørgsel om en mulig opgave på websiden, hvorefter der uanmeldt troppede en person op på adressen (3 dage efter, hvor opgaven var blevet udført af en anden), hvilket affødte et krav om betaling for kørsel og time. Der blev refereret til nogle betingelser, men jeg har dog aldrig været udsat for at skulle betale for en håndværksopgave uden en aftale om tidspunkt for udførelsen eller andre forhold omkring opgaven. Blev efterfølgende kontaktet af en meget utiltalende og meget lidt kundemindet kvindemenneske (ikke en god ambassadør for firmaet). Hold jer væk - brug Handyhand i stedet!

7 novembre 2025

Rigtig positiv oplevelse

Så tilfældigt et opslag om Bessekompagniet, og må sige at det har været en positiv oplevelse at få besøg af en kompetent tømrer. Kent løste den stillede opgave hurtigt og effektivt, og hans erfaring gjorde, at han fandt løsninger når noget drillede undervejs. Kan varmt anbefales.

24 octobre 2025

Super oplevelse

Har fået lavet noget el arbejde. Fra jeg kontaktede Bessekompagniet til kontakt fra håndværker, og til opgave blev løst gik der blot 8 dage, og oplevelsen med håndværker var meget positivt.
De vil helt sikkert blive brugt igen

19 octobre 2025

Jeg havde 3 termostater der skulle…

Jeg havde 3 termostater der skulle ordnes og 2 halogenpærer i loftet der skulle skiftes
Det hele blev ordnet på under 1 time
En rigtig fin oplevelse👍👍
Bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge jer 😀

17 octobre 2025

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Vi fik ordnet noget el. Fik besøg af Niels, han var rar, super dygtig og effektiv. Anden gang vi bruger en "besse", og bestemt ikke sidste.

16 octobre 2025