Bessekompagniet Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

John Besse var hos mig d.28.07.26 og d. 24.08.26. I Odense.Jeg fik klippet hæk, ordnet bed og i sidste omgang ordnet min gårdhave. Arbejdet blev udført meget grundigt og jeg fik hjælp til at komme af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

000046176623901 Super måde at få fat i en god hjælp til opgaver i hjemmet. Beskriv hvad du ønsker løst, og en henvendelse fra interesseret person vender hurtigt tilbage. Her aftales en dato.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle hyre en mure til net pudsning. Han kom så og kiggede på opgaven.det var en dør åbning der var muret men ville gerne have den net pudset så var det ca 7 kvadrat meter der var påbegyndt og ca en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev anbefalet Bessekompagniet af en nabo, fordi jeg skulle have lagt et gulvbræt. Claus svarede med det samme og sendte et prisoverslag, der var billigere end alle de andre, vi havde fået. Han... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Igen 5 stjerner

Igen 5 stjerner. Dygtigt udført arbejde til fornuftig pris og af en meget dygtig håndværker Otto

29 septembre 2025

Jeg oplevede

Jeg oplevede, at regningen blev noget dyrere end aftalt i telefon med håndværker i i aftalt tidsforbug. Jeg var ikke blevet oplyst om, at jeg skulle kigge i Bessekompaniets handelsbetingelser for private. Jeg havde blot kigget på de tre bokse på forsiden. Dette gjorde at time forbrug blev forøget med 25%. I øvrigt blev et beløb bogført 2 gange.

26 septembre 2025

Hej Helle.
Når man bestiller en opgave hos os, så svarer man på, at man har læst betingelserne. Ellers kan man slet ikke bestille en opgave.

Noté 1 sur 5 étoiles

3,5 time på at hænge én lampe op.

Skulle have hængt nogle lamper op. Efter 3,5 time havde jeg 1 lampe hængt op og manglede strøm i 30% af boligen, fordi manden de sendte ikke kunne finde ud af det. Fik en regning og har prøvet forsøgt at ringe og skrive, men får intet svar.

9 juin 2025

Hej Rasmus
Jeg er ked af at du har oplevelsen af at du ikke får svar. Men du har nu fået svar idet vi to har talt i telefon og fundet en løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at ha flyttet mine gamle forælder…

Efter at ha flyttet mine gamle forælder til plejehjem og ikke selv kunne fixe det sidste “tunge” arbejde ved inflyttning, er jeg meget taknemlig for den hjælp i har givet mig som pårørende.
Tusen tak !!!

17 septembre 2025

Réponse de Bessekompagniet

Selv tak for at benytte os.

Omhyggelig

Omhyggelig, omgængelig og en fornøjelse at have til hjælp.Både i lejlighed og i have, hvor han har gode råd at dele.
Mødte præcis til aftalte tid.
Vil gerne anbefale BesseNiels og vil gerne benytte hans hjælp igen

29 août 2025

Tak

Topkarakter.

Vi havde en virkelig god oplevelse, da Otto fra Bessekompagniet kom forbi og reparerede låger og dør. Det var en solid, behagelig og omhyggelig indsats.

22 août 2025

Réponse de Bessekompagniet

Tak for at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt koncept og dygtige håndværkere

Jeg har benyttet mig af Bessekompaniet flere gange, både til lægning af gulv og til VVS arbejde. Alt er gået rigtig godt med hurtig besvarelse og god kommunikation med håndværkerne. Emil har lagt klinker på mit køkkengulv, som jeg er rigtig glad for. Petrus har været ude og hjælpe med et par VVS opgaver og ham har jeg også været rigtig glad for at få ud.

13 août 2025

Dejligt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Arbejdet varede KUN 40 minutter max...

Arbejdet varede KUN 40 minutter max.... incl. kaffesnak og hygge, MEN prisen lød på 950,. kr.
Så ville jeg have inviteret en anden person, og
have givet HAM dette beløb! Helt i chok over
den mega høje pris!!!!
Hilsen Anette

26 août 2025

Réponse de Bessekompagniet

Jeg er ked af at du synes at prisen var for høj. Hvis du læser vores forretningsbetingelser så skal bessen også have timeløn for den tid de bruger på landevejen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt og effektivt bekendtskab.

Min kone og jeg er midt i 80´erne og havde brug for en handy mand, og det fik vi. Mogens var sympatisk, kompetent og omhyggelig. Alle opgaver klaret på to besøg. Meget fair timeregnskab. Vi kan anbefale Mogens på det varmeste.

11 août 2025

Tak for det.

Tagrender

Jeg efterspurgte en håndværker/tømmer til at fjerne mine lukket tagrender på mit hus med erstatning af åbne tagrender.
Der ankom en anlægsgartner, som ikke kunne tage opgaven, efter havde havde set på opgaven i 5 min. pga. han ikke havde kompetencen.
Herefter snakkede anlægsgartneren i 30 min. løst om alt muligt andet, som om tiden bare skulle gå.

En helt forkert Fag Besse blev tildelt opgaven og jeg fik en regning på mit besøg 625,00 kr. :-( , som egentlig stod klart for ham efter 5min. og som han ikke kunne udfører.

Jeg kan bestemt ikke anbefale firmaet.
Meget uprofessionelt tilgang fra besser og pris for en gang snak på min opgave.....som du kommer til at betale for øv øv og øv

31 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Brugt 3 gange overordnet meget…

Brugt 3 gange overordnet meget tilfreds. Ifb med flytning. Tv, lamper og billeder er hængt op. Tip: aftal inden hvor lang tid du sætter af til opgaven. Spørg den fagproffesionelle om du har alle de ting der skal bruges, ellers kan det blive meget stressende, hvis du skal hen i byggemarkedet midt i det hele. Opgaverne blev ordnet korrekt og hurtigt. Tidspunkt for ankomst også overholdt alle 3 gange. Prisen er fair og grunden til jeg har ringet flere gange. Kommer der mere, ringer jeg gerne igen.

25 août 2025

Tak

Bedre sent en aldrig

Nu har Poul fra bessekompagniet været her et par gange og klippe hæk og jeg må sige at han ved hvad har med at gøre hækken er snorelige og jeg glæder mig allerede til han kommer omkring februar marts og klipper hækken ind da det er en bøge hæk skal det være ved den tid så ikke for meget sne Tak jeg har også haft besøg af en anden besser Jan der har lagt tag på mit volierer og reparer soklen så det er dejligt at vi kan benytte kompagniet til disse opgaver så tak for det Hilsen Palle

18 août 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus