Oplever desværre at deres øreringe ikke kan bruges, da “låsen” falder ud konsekvent, og nu er tabt. Fik dem ellers i gave. Deres “skruelås” på 5mm sølv øreringe er nu konsekvent faldet ud over 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pakker og sender lynhurtigt. Postnord smed desværre min pakke væk og bad mig om selv at melde den savnet hos Bestman. Jeg sendte en mail og 1 time efter ringede de mig op! Efter en undskyldning på Pos... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos BESTMAN.dk får man en rigtig god oplevelse! Stort og flot udvalg, yderst venlig "kundebehandling"/betjening, - lynhurtig forsendelse, ingen besvær med at returnere og ombytte varer. Man får s... Voir plus
Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.
Vænget 21, 4400, Kalundborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Høj kvalitet, god kundeservice, priser som er til at forstå og nok den hurtigste levering jeg endnu har prøvet på nettet.
Virkelig mange lækre produkter, som kan friste.
Super flot hjemmeside, som er nem at navigere rundt på.
Helt sikkert butikken til last minute gaver (hvis du er sent ude;-) og gaver generelt og til enhver tid. Her er noget til alle typer mænd!
Bestilt på nettet, modtaget indenfor få dage, flotte varer. Kan helt klart anbefales og vil helt sikkert købe der igen.
Skrev en email til dem og fik svar på mit spørgsmål indenfor 10 min. Super god service/oplevelse!
Top engagerede og høflige. Jeg vender helt sikkert tilbage!
5+ herfra :-)
Jeg havde den BEDSTE oplevelse af service, levering og kvalitet, da jeg skulle købe 3 armbånd til konfirmations gaver tilbage i maj måned.
Der var absolut ingen problemer med ombytning, og de sendte sågar en ekstra str. med, for en sikkerheds skyld, som jeg så kunne sende retur (returlabel) sammen med de armbånd jeg først fik bestilt i forkert str.
Jeg kan 100% anbefale BestMan til alle og jeg vender helt sikkert selv tilbage som kunde.
God opfølgning nem ombytning, alt som det skal være.
Ekstremt høj service - bedste online butik jeg har benyttet til dato.
Hjalp mig med bælte, størrelsen var en udfordring men det løste Casper fra BestMan helt ekstremt godt.
Du kan roligt købe her, de går langt for at gøre dig tilfreds
Jens
Super god service bestman.dk har
jeg bestilte en kortholder i onsdags før kl 16
og får en mail på at den er blevet sendt til min adresse
så om fredagen kontakter jeg bestman.dk telefonisk
for at høre hvor min kortholder befinder sig for har ikke fået den endnu
men han tilbyder at sende en ny med track nr så man kan følge forsendelsen og den skulle jeg modtage i dag lørdag
jeg går ind i min postnord app og der kan jeg se den er på vej til pakkeboksen det var lørdag morgen jeg så det men jeg har ikke modtaget den endnu kl 18,30 lørdag aften
men jeg valgte at ringe til postnord for at høre hvor min pakke er henne
der kunne jeg høre han sagde øhhhhhhhhhhh det er et godt spørgsmål
det kunne han ikke forklare det ville han undersøg hurtigst muligt altså først på mandag så kommer mit spørgsmål hvad skal vi bruge postnord til når de kan smide to kortholder væk på 4 dage hvorfor skal postnord ødelægge de forskellige net butikker gode service de tilbyder når det er postnords skyld i dette her jeg er ikke sur på bestman.dk det er på postnord der skal tages væk fra landkortet så vi kan få flere ind på marked der kan finde ud at levere feks gls og dao365 og bring de er super gode få postnord ud og få de andre ind bestman.dk er gode
mvh Michael
Sjældent har jeg oplevet så god service
Lidt af det man kan forvente:
- Hurtigt svar vedrørende spørgsmål til varer.
- Hurtig levering (Har bestilt 3 gange, 2 gange med levering dagen efter bestilling, 1 gang med levering 2 dage efter bestilling).
- Stort udvalg i accessories.
- God kvalitet.
- Flot indpakning, som kan bruges til opbevaring efterfølgende.
- Venlig og imødekommende personlighed bag forretningen, der gør det en fornøjelse at være kunde.
- Fri fragt.
Uden tvivl min nuværende, og fremtidige accessory-dealer
Jeg bestilte en pakke søndag og får en mail dagen efter om at min pakke er på vej. Desværre har jeg selv angivet forkeret leveringsadresse, så pakken ender retur hos BestMan. Jeg får herefter en mail fra dem om, at adressen er forkert og at de gerne vil sende pakken til den rigtige adresse. Så den rigtige adresse er nu oplyst og min pakke er på vej. Super service og bliver ikke sidste gang jeg bestiller herfra!
Lækre varer, superB kvalitet, formidabel service, lækker indpakning, fornuftige priser, hurtig levering - what not to like....
Bestilt torsdag, kunne give gaven fredag aften. Ja tak !!!
Fantastisk service.. Ikke sidste gang jeg bestiller der fra.. Keep up the good work 🙏🔥🔥🔥🔥🤗
Jeg havde bestilt en kortholder til levering i en pakkeboks, men da min ordre kunne være i postkassen, blev den leveret der. God service, fin information på webshoppen og hurtig levering :)
god og hurtig kundeservice jeg sendte min pakke retur får at bytte størrelser.
jeg modtog min pakke med rigtige størrelser dagen efter jeg fik en mail om min pakke var modtaget
Alt var bare perfekt, lige fra bestilling til aflevering.
God kvalitet til rimelige priser.
Jeg anbefaler stærkt shopping på BestMan.dk
Rigtig god service og god kvalitet.
Vil helt klart anbefale Bestman.dk til andre!
Min søn har ønsket sig ringe fra BestMan, da han synes, at de har et super udvalg. Første ordre på 3 ringe måtte retur og ombyttes, da ringene ikke passede. Af de 3 nye ringe, skulle én retur - men trods bøvl fra vores side, var der kun høflig, hurtig og super professionel betjening fra start til slut - og ikke mindst lynhurtig levering. Jeg kan kun give BestMan min allerbedste anbefaling 👍👍👍👍👍
Jeg har handlet hos Bestman.dk mange gange efterhånden. Service og kvalitet af varer er altid helt i top. Jeg har ikke oplevet netbutikker med samme service. Kvaliteten af de varer jeg har købt har været bedre end jeg har fundet i butikker.
Kun positive oplevelser herfra.