Oplever desværre at deres øreringe ikke kan bruges, da “låsen” falder ud konsekvent, og nu er tabt. Fik dem ellers i gave. Deres “skruelås” på 5mm sølv øreringe er nu konsekvent faldet ud over 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pakker og sender lynhurtigt. Postnord smed desværre min pakke væk og bad mig om selv at melde den savnet hos Bestman. Jeg sendte en mail og 1 time efter ringede de mig op! Efter en undskyldning på Pos... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos BESTMAN.dk får man en rigtig god oplevelse! Stort og flot udvalg, yderst venlig "kundebehandling"/betjening, - lynhurtig forsendelse, ingen besvær med at returnere og ombytte varer. Man får s... Voir plus
Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.
Vænget 21, 4400, Kalundborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Virkelig hurtig service! Bestilte varen mandag eftermiddag og fik leveret tirsdag formiddag. Og info hele vejen.
Jeg modtag en kortholder som desværre var defekt. Bestman sendte straks en ny afsted sammen med en returlabel til den defekte. Det er i min optik super kundeservice.
Jeg har fået super god service alle de gange jeg har købt der fra.
Kvalitet og hurtig levering! Købte en kortholder hos BestMan.dk for 4 1/2 år siden og den holder stadig. Ingen syninger er gået op og slider-mekanismen fungerer upåklageligt. Det er virkelig kvalitet og ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Hurtig og smertefri levering af kortholder fra Secrid. Mere kunne man ikke ønske sig :-D
Alt er lækkert og tydeligt kommunikeret hos Bestman. Mulighed for fri fragt er også et plus.
Min søn blev superglad for den kortholder jeg købte til ham. Eneste minus er, at de øreringe jeg købte ikke levede op til billedet på hjemmesiden.
God og hurtig levering, meget tilfreds med produkt :)
Godt udvalg af accessories til gode priser og jeg har kun oplevet hurtig levering.
Der var et mindre problem med det produkt jeg fik og de tog sig af det med det samme, hvor jeg fik et nyt, til lige så hurtig levering som originalen - tak til Kenneth!
Jeg kan klaret anbefale dem :)
Jeg bestilte et armbånd, som kom 2-3 dage efter med posten. Det var dog desværre for stort til, og der blev tilsendt en ny snor til os, som vi selv kunne skifte og helt uden beregning. Super service og de er dælme hurtige
Fantastisk service. Fik leveret varen dagen efter bestilling, og de er super flotte :) Jeg kan varmt anbefale at handle her.
Lynhurtig levering - og god service, sådan skal det bare gøres!
Mega hurtig respons og lækker håndtering af reklamation. Et Loke armbånd jeg havde købt som julegave var desværre allerede gået i stykker, men BestMan skriver blot med det samme at de sender mig et nyt og sender en retur pose med til det defekte. Dette var uden kvittering da de blot kunne finde denne frem i deres system via mit navn. Mega dejligt man ikke altid skal passe på de skide kvitteringer.
Super god og hurtig service! Levering dagen efter bestilling! Kan 100% anbefales.
Wow... Bestilte i går ved 16 tiden og i morges lå den til afhentning på mit posthus... Hvilken service og hurtig levering, og endda i fine gaveæsker 😊 Vender helt sikkert tilbage hertil.
Fantastisk oplevelse med nem service!
Da jeg i januar måned købte en gave fra deres hjemmeside, var det ikke nok med god kvalitet til rimelige priser, men også noget af den bedste service jeg har fået. Før jeg gennemførte ordren, bad jeg dem om hvis muligt, at pakke gaven ind for mig. Dette gjorde de til trods for det egentlig ikke er en service nævnt på hjemmesiden, og til gengæld helt uden gebyrer. Pakken ankom allerede 2 dage senere i en fin indpakning, der også var super beskyttende.
Vil klart anbefale andre at benytte sig af dem, samt selv bruge dem igen!
Super god service, hurtig levering. Retunerede en ring som var for lille, men de modtog den aldrig, alligevel sender de en ny ring til mig! Fantastisk sevice!!!