Beterggz Avis 46

TrustScore 3 sur 5

3,0

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Wat ik heel Fijn vind was de matching met de behandelaren: dat ging snel en goed. Fijne mensen allemaal waar ik veel aan gehad heb. Ook heel fijn is dat alles digitaal is. Geen planningsproces, ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedankt voor de uitstekende hulp (angst en depressie). Vanuit het buitenland, dus ideaal in eigen taal

À propos de l'entreprise

1. Service de santé mentale

Écrit par l'entreprise

Bij Beterggz bieden wij gespecialiseerde SGGZ-zorg aan mensen met vaak complexe en langdurige problematiek. Wij doen er alles aan om de juiste behandeling te bieden, afgestemd op de persoon achter de klacht. Omdat onze doelgroep divers en de problematiek soms zwaar is, kunnen ervaringen per cliënt sterk verschillen. Wij waarderen alle feedback – positief of kritisch – omdat die ons helpt onze zorg verder te verbeteren. Over Beterggz Gaan geestelijke en emotionele klachten je functioneren in de weg staan? Door angst of paniek? Depressieve gevoelens? PTSS? Dwangmatig gedrag? ADHD? Of andere psychische problemen...? Loop er niet voor weg. Onderneem actie. Hoe eerder hoe beter. Bij Beterggz kun je deze week nog beginnen met het behandelen van je klachten en daarmee het verbeteren van je functioneren waardoor jij je beter voelt. Je wordt thuis behandeld door onze artsen, psychiaters en psychologen. Via een beveiligde videoverbinding. Op momenten dat het jou past of nodig is. Ook ’s avonds en in het weekend. Alles zonder wachtlijst.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is een bedrijf, geen zorginstelling.

Weinig betrokken medewerkers en veel verloop. Er werden (door een fout) zomaar medicijnen voorgeschreven waar ik weer achteraan moest omdat dit anders van mijn eigenrisico afging. Duurde lang voordat dit opgelost werd en kreeg aanmaningen, extra stress.
Ik raad dit niet aan. Dit is een bedrijf geen zorginstelling.

Goedenavond,

Bedankt voor uw feedback. We willen hier graag zorgvuldig op reageren.

We betreuren het dat er een fout is gemaakt bij het voorschrijven van medicijnen en dat dit heeft geleid tot extra administratieve last en stress. Dit had anders moeten verlopen en we begrijpen dat dit een vervelende ervaring is geweest.

Binnen onze organisatie werken we met vaste procedures rondom het voorschrijven van medicatie, juist om dit soort situaties te voorkomen. Wanneer er toch een fout optreedt, verwachten wij dat dit snel en zonder extra belasting voor de cliënt wordt opgelost. Dat dit in uw geval niet zo is gegaan, nemen we serieus.

Wat betreft uw opmerking over medewerkersbetrokkenheid en verloop: we vinden continuïteit in de zorgrelatie belangrijk is en werken er actief aan om dit te borgen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via communicatie@beterggz.nl zodat we dit verder kunnen bespreken. We kijken graag met u mee.

Top service

Super tevreden!

29 avril 2026

Réponse de Beterggz

Wat fijn te horen. Hartelijk dank voor de positieve review.

zeker goede ervaring gehad

zeker goede ervaring gehad. Werknemer zijn erg behulpzaam op alle vlakken. en goede hulp gekregen

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen. Heel erg bedankt voor de positieve feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Denk goed na voor je hier start

Denk goed na voor je hier met behandeling start. De behandeling is online, veelal door basis psychologen en betreft s-ggz en is dus voor mensen waarbij basis ggz behandeling niet succesvol was. Ik denk dat deze combinatie niet passend is. Daarnaast worden intakes waarbij geconcludeerd wordt dat behandeling niet passend is wel gefactureerd (dit kan voorkomen worden door aanmeldingen beter te selecteren) en worden mensen vervolgens niet doorverwezen binnen de ggz maar terug naar de huisarts gestuurd. Ook is er een vreemde constructie waarbij deze instelling niet zelf lab- of aanvullend onderzoek aanvraagt maar dit via de huisarts moet. Dit is onjuist. Binnen de vergoeding die deze instelling krijgt voor behandelingen vallen ook de kosten voor dit aanvullend onderzoek, maar deze proberen zij vanuit een ander potje (huisartsenzorg) te laten betalen.

23 avril 2026

Réponse de Beterggz

Dank voor uw uitgebreide feedback. We vinden het belangrijk om hier zorgvuldig op te reageren en een aantal punten te verduidelijken.

Binnen de specialistische GGZ werken wij met een multidisciplinair team van behandelaren met verschillende opleidingsniveaus en specialisaties. De inzet van behandelaren gebeurt altijd onder regie van een regiebehandelaar en volgens de geldende kwaliteitskaders. Dit is een gebruikelijke werkwijze binnen de SGGZ.

Een intake is onderdeel van het diagnostisch traject en wordt uitgevoerd om zorgvuldig te beoordelen of een behandeling passend is. Wanneer blijkt dat dit niet het geval is, ontvangt u hierover een onderbouwd advies. Zoals binnen de GGZ gebruikelijk is, wordt deze intake als zorgprestatie gedeclareerd.

Wanneer behandeling bij ons niet passend blijkt, adviseren wij over vervolgstappen. De huisarts speelt hierin een centrale rol als poortwachter binnen het zorgsysteem. Dit betekent dat terugverwijzing naar de huisarts een logische en gebruikelijke route is om verdere zorg goed te organiseren.

Ten aanzien van aanvullend onderzoek geldt dat de aanvraag hiervan afhankelijk is van het type onderzoek en de zorgstructuur. In sommige gevallen verloopt dit via de huisarts, wat past binnen de landelijke afspraken over taakverdeling en bekostiging in de zorg.

We herkennen ons niet in het beeld dat kosten bewust worden verschoven. Wij werken conform de geldende regels en transparantiestandaarden.

Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. We kijken graag met u mee.

Ik ben blij met Beterggz

Ik ben blij met Beterggz. Had echt de beste psycholoog, betrokken en begripvol, Ik kon snel terecht en alles werd vergoed.

23 avril 2026

Goedemiddag,

Ontzettend fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dikke rekeningen en geen hulp gehad.

Dikke rekeningen en geen hulp gehad.

Réponse de Beterggz

Dank u wel voor uw review.

We vinden het vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Tegelijk herkennen wij ons niet in het beeld dat er geen hulp is geboden. Binnen Beterggz leveren wij specialistische ggz-behandelingen en doorlopen cliënten altijd een intake en behandeltraject volgens de geldende richtlijnen.

Wat betreft de kosten: onze tarieven zijn gebaseerd op landelijke regelgeving. Omdat wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars, verloopt de vergoeding via de patiënt. Wij vergoeden het deel dat de zorgverzekeraar niet uitkeert, met uitzondering van het wettelijk verplichte eigen risico.

We vinden het belangrijk dat zorg en communicatie helder zijn. Wanneer dit anders is ervaren, gaan wij daar graag over in gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze lezen de voorgeschiedenis niet ze…

Ze lezen de voorgeschiedenis niet ze gaan gewoon hun eigen stappen plan af ook al is er duidelijk beschreven wat er nodig is en wat er al gedaan is.

Beste Sabrina,

We vinden het vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Binnen onze behandelingen werken wij op basis van een zorgvuldige intake en betrekken wij altijd de voorgeschiedenis, zodat de behandeling aansluit op uw situatie.

De behandeling wordt vervolgens afgestemd en bijgesteld op basis van wat nodig is. Afstemming tussen cliënt en behandelaar speelt daarin een grote rol.

We vinden het belangrijk dat u zich gehoord voelt en dat de behandeling aansluit. Als dat niet zo is, horen wij daar graag meer over. U kunt hiervoor contact opnemen met communicatie@beterggz.nl.

Hartelijke groet.

Prettige ervaring

Fijne therapeuten. Ik heb de hulp gekregen die ik nodig had. De samenwerking tussen de therapeuten is uitstekend.

11 avril 2026

Beste Annelies,

Hartelijk dank voor de review. Dat vinden we ontzettend fijn om te lezen en geven we door aan het team.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fijne behandelaren maar wel administratieve rompslomp

Wat ik heel
Fijn vind was de matching met de behandelaren: dat ging snel en goed. Fijne mensen allemaal waar ik veel aan gehad heb. Ook heel fijn is dat alles digitaal is. Geen planningsproces, geen reistijd, digitale behandelmodules die je op je eigen tijd kunt doen.
Minder fijn is het gedoe met facturen . Hoewel het altijd goed komt is het een hele administratie om bij te houden was de factuur in de lijn zit, of de verzekering heeft uitgekeerd, of Infomedics betaald is en vervolgens of de administratie het verschil in kosten en vergoeding heet geregeld met Infomedics. Vooral de aanmaningen die vanuit Infomedics komen als bij BeterGGz de administratie achterloopt. Dat geeft stress en het kost tijd om alles na te lopen en te checken of ik echt alles betaald had. Voor iemand die in behandeling is voor wat dan ook, is dat nét te veel extra tijd en energie en moeite om overzicht te houden.

Beste Janet,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te lezen dat de matching met de behandelaren en de digitale manier van werken als prettig zijn ervaren. Daar doen we het voor en vinden we erg belangrijk.

We begrijpen goed dat het traject rondom facturatie en vergoedingen als complex en belastend kan worden ervaren. Zeker wanneer u in behandeling bent, wil je daar zo min mogelijk extra tijd en energie aan kwijt zijn. Dat dit in uw geval stress heeft opgeleverd, vinden we vervelend om te horen.

De werkwijze met facturatie en Infomedics is nodig om de behandeling volledig vergoed te kunnen laten plaatsvinden. Tegelijkertijd realiseren we ons dat dit in de praktijk soms onduidelijkheid of extra administratieve last met zich mee kan brengen, zeker wanneer processen bij verschillende partijen niet altijd synchroon lopen.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om dit proces verder te verbeteren en waar mogelijk nog meer te verduidelijken.

Dank dat u dit met ons heeft gedeeld.

Middelmatig

3 avril 2026

Bedankt voor uw review.

Indien u nog extra kwijt wil over waarom u het als middelmatig heeft ervaren, kunt u mailen naar communicatie@beterggz.nl.

Echt heel erg slecht

Echt heel erg slecht, je verteld echt je hele trauma’s en wordt nooit meer gebeld. Ik vind het erg problematisch en het doet meer pijn dan dat het goed doet.

1 avril 2026

Goedemiddag,

Wat vervelend dat u een vervelende ervaring met ons heeft.
Als het goed is heeft u een mail ontvangen waarin we u om meer informatie vragen over uw ervaring. We kunnen u n.a.v. deze review niet vinden als cliënt en daarom ook niets verbeteren of controleren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Even uitzoeken maar daarna perfect

Volledig online en het is even uitzoeken met de rekeningen, maar ik heb hier zoveel aan gehad. Mijn verhaal werd serieus genomen, mijn input over het behandelplan werd meegenomen en ik heb echt het gevoel gehad zelf regie te hebben over mijn behandeling.

Beste Daphne,

Heel erg bedankt voor de review. Dat is ontzettend fijn om te horen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed met me meegedacht

Alles verliep erg soepel, en er is heel goed met mijn omstandigheden meegedacht. Ik ben spoedig, efficiënt, en toepasselijk geholpen!

Beste Beryl,

We vinden het erg fijn te horen dat de behandeling zo’n goed effect heeft gehad. Heel erg bedankt voor de mooie woorden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie en opdringerige telefoniste

Voordat ik de eerste afspraak had was het erg lastig om een intake in te plannen. Meerdere keren (2x) mijn dag doorgegeven dat ik vrij was, ik zou later weer gebeld worden. Hebben ze alsnog de dag niet goed genoteerd.. uiteindelijk een afspraak gemaakt maar helaas was mijn zoon ziek. Ik kon nergens informatie gegevens vinden om de afspraak te annuleren. Een mailtje gestuurd die zouden het doorsturen naar de juiste persoon, de afspraak is toen geannuleerd. Ik had ondertussen geen idee of dit ook echt geannuleerd was omdat ik hier geen bericht over heb gekregen. Zelf hier weer achteraan moeten gaan.
Vandaag had ik om 10 uur een afspraak, oppas geregeld en plannen verzet om hier aan mee te doen. Om 10.15 was de behandelaar nog niet in de gestuurde link.
Ik was er helemaal klaar mee, ben wat anders gaan doen. 4 gemiste oproepen en een mailtje later waar ik was? , hierin ook aangegeven dat ik wel aanwezig was en ze mij niet hoeven te bellen. Binnen een half uur nog 5 gemiste oproepen!

1 avril 2026

Beste Sanne,

Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Dit is niet hoe wij onze zorg en communicatie willen organiseren.

We begrijpen dat het plannen van een intake al frustrerend voor u was, en dat de onduidelijkheid rondom het annuleren van de afspraak daar nog bovenop kwam. Dat u vervolgens zelf moest navragen of de afspraak daadwerkelijk was geannuleerd, is uiteraard niet zoals het hoort.
Ook uw ervaring op de dag van de afspraak vinden wij erg vervelend om te lezen. U heeft tijd vrijgemaakt en oppas geregeld, dan moet u erop kunnen vertrouwen dat de afspraak op het afgesproken moment plaatsvindt. Dat dit anders liep, is vervelend. De meerdere oproepen die u daarna ontving, terwijl u had aangegeven niet meer bereikbaar te willen zijn, zijn begrijpelijkerwijs als storend ervaren.

We nemen de signalen serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie te verbeteren. We zouden uw ervaring graag intern verder bekijken om te begrijpen waar dit is misgegaan. Als u daarvoor openstaat, kunt u contact met ons opnemen via communicatie@beterggz.nl, zodat we dit zorgvuldig kunnen oppakken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vooral de kosten zijn belachelijk hoog

Vooral de kosten zijn belachelijk hoog, 350 euro voor een uurtje praten.
Er worden nog wat side kicks ingezet die ook rond 190 euro kosten per uur.
Ik ben verzekerd bij de OHRA en die vergoed bijna niks na het eigen risico.
Let daar goed op want in een maand ben je zo 1000 euro verder.
Het is lekker verdienen in die business.
Als je snel actie wil voor je problemen, gaat dat niet lukken.
Helaas is de mentale gezondheidzorg vooral een verdienmodel.
Voor mij ook de reden ermee te stoppen.
Hoop dat het voor anderen wel enig nut heeft.

Beste R. Hoefsmit,

Het spijt ons dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We begrijpen dat kosten en vergoedingen binnen de geestelijke gezondheidszorg soms onduidelijk kunnen zijn.
Bij BeterGGZ werken wij met tarieven die landelijk zijn vastgesteld volgens de richtlijnen van de NZa. Tegelijkertijd hanteren wij een coulanceregeling, waarbij wij het verschil tussen de vergoeding van de zorgverzekeraar en het openstaande bedrag voor onze rekening nemen. Hierdoor proberen wij de zorg juist zo toegankelijk mogelijk te houden en onverwachte kosten voor cliënten te beperken.

De genoemde bedragen per uur geven bovendien geen volledig beeld van hoe de zorg wordt gefactureerd. In de specialistische GGZ wordt gewerkt met zorgprestaties die afhankelijk zijn van onder andere de duur en inhoud van het contact.
Onze behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, en waar nodig werken behandelaren samen om de best passende zorg te bieden.

We vinden het jammer dat u heeft besloten te stoppen en hopen dat u inmiddels passende ondersteuning heeft gevonden. Mocht u uw ervaring willen toelichten, dan gaan we daar graag met u over in gesprek. Mail ons dan op communicatie@beterggz.nl.

Snel aan de beurt

Snel aan de beurt

Réponse de Beterggz

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Snel in behandeling

Snel in behandeling, beste psycholoog ooit! Deskundig en na 42 jaar voel ik me nog nooit zo goed geholpen.

25 mars 2026

Beste Frederik,

Heel fijn om dit te horen. Hartelijk dank voor je positieve feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor het geld, niet om je te helpen

Planning heeft lang niet gebeld maar wel steeds gezegd dat ze belden. Telefoontjes kwamen zogenaamd allemaal niet door. Ik voelde weinig gelduld voor mijn werkrooster. Behandelaar werkte een set prefab vragen af van een tweede scherm. Hij vroeg geen moment door en bleef doorgaan met het afnemen van een test toen ik zei dat ik al een onderzoek had gedaan dat veel uitgebreider was. Het tweede gesprek werd na twee minuten afgerond en daar was ik heel blij om want ik wilde geen minuut meer verspillen. Tot ik erachter kwam dat ik wel €125,- moest betalen voor de vraag of er nog dingen zijn veranderd ten aanzien van vorige week.
Het derde gesprek was wel goed, de tweede behandelaar had zich vooraf ingelezen en vroeg wel door.

Beste Jacob,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw traject niet heeft gebracht wat u ervan verwachtte en dat u zich op momenten niet goed gehoord heeft gevoeld.

Uw opmerkingen over de planning, de bereikbaarheid en de manier waarop het eerste contact is verlopen nemen wij serieus. Het is belangrijk dat communicatie duidelijk en betrouwbaar is en dat gesprekken aansluiten bij uw situatie en eventuele eerdere onderzoeken.

Tegelijkertijd vinden we het fijn om te lezen dat u het contact met een andere behandelaar wel als positief heeft ervaren. Dat benadrukt hoe belangrijk een goede voorbereiding en afstemming zijn binnen een behandeltraject.

Wat betreft de kosten: afspraken worden gefactureerd volgens de geldende tarieven, ook wanneer een gesprek kort duurt. We begrijpen dat dit vragen kan oproepen en lichten dit desgewenst graag persoonlijk toe.

Indien u dat wenst gaan we graag met u in gesprek om uw ervaring verder te bespreken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via communicatie@beterggz.nl

Team Beterggz

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus