Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Minder dan 1 ster geven kan niet, anders had ik het gedaan. Dit zijn bedriegers dus koop hier aub niets! Inmiddels maanden geleden een fiets voor onze dochter besteld en betaald, maar niets geleverd.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze winkel. 2 juni fiets besteld kwamen ze na een week ze dat deze niet meer leverbaar was. Alternatief afgesproken. (19 juni uiteindelijk geleverd). Vervolgens diverse keren moeten maile... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

We ordered a bicycle in November 2024, but after purchase it turned out not to be in stock after all. Instead we were offered an alternative or a refund. We chose the latter, but despite repeated co... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Net als al die andere reviews (welke ik helaas achteraf pas heb gelezen) 1 grote oplichterij. Fiets niet leverbaar, geld zou binnen 5werkdagen teruggestort worden. Toen dit niet gebeurde, heb ik gema... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. aussi dans
  3. Magasin de réparation de vélos
  4. Moto-école

Informations provenant de diverses sources externes

If you want to learn to ride a motorcyle, gain your full UK Licence or return to riding after a rest, Bike2Bike is the training company for you

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uiteindelijk

Met uiterst veel moeite heb ik mijn geld terug gekregen.

Zeeer slechte ervaring .

30 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

0.0 communicatie, gemaakte afspraken worden niet nagekomen…

Op 26 december plaatste ik een bestelling voor de fiets van mijn dochter. De levertijd zou 3-5 werkdagen zijn. Nu was het tijdens de feestdagen dus ik dacht het is niet gek als het iets langer duurt. Na 5 dagen probeerde ik telefonisch contact op te nemen. Helaas direct de voicemail en deze dus ingesproken. Hierna ook gemaild en via whatsapp contact gezocht. Maar geen enkele reactie. Op 6 januari stuurde ik nogmaals een whatsapp bericht en kreeg toen als antwoord dat er een mail naar me was gestuurd. En dat klopte exact een minuut voordat ze dat whatsapp berichtje stuurde 😅. Helaas was de fiets niet meer leverbaar in de kleur die we wilde. Mijn dochter koos een andere kleur uit en de levertijd zou opnieuw 3-5 werkdagen duren en er zou contact opgenomen worden voor de levering. Na 5 dagen nog geen mail of bericht terug ontvangen. Meermaals de voicemail ingesproken maar 0.0 communicatie. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat door de drukte de levering niet had kunnen plaats vinden en hij die donderdag zou worden geleverd. Opnieuw geen reactie op antwoorden of vragen vanuit mij en opnieuw geen bericht over levering. Uiteindelijk na meermaals dreigen met aangifte en aangegeven dat ik de reviews had gelezen (helaas niet voor mijn geplaatste bestelling) en ik daadwerkelijk stappen zou gaan ondernemen (deze waren al in gang gezet) kreeg ik zaterdag een berichtje dat de fiets voor dinsdag (vandaag dus) geleverd zou worden en ik nog een mail zou ontvangen met tijd van levering. Gisteren (maandag) kreeg ik in de ochtend een mailtje dat de fiets vandaag (dinsdag) geleverd zou worden en de tijd zou nog doorgegeven worden. Zit ik gister op de zwemles word ik gebeld door de buurman dat ze met een fiets voor de deur staan … de fiets is er dus en inmiddels is er een blij meisje hier maar ik raad iedereen ten zeerste af om bij dit bedrijf te bestellen. Die fiets is echt netjes in orde en niks mis mee. Maar de communicatie binnen dit bedrijf is absoluut niet om over naar huis te schrijven. En zorgt ervoor dat ik hier nooit meer een bestelling zal plaatsen. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. En daarnaast word een fiets zomaar even bij de buurman afgegeven …

28 janvier 2025

BESTEL HIER NIET!!!!

Een ster is nog zelfs te veel maar is het minste wat je kan geven. Zoals vele al eerder beschreven ook hier een fiets besteld voor onze dochter der verjaardag. Kregen mail dat de fiets niet leverbaar was en netjes keuzes erbij gezet die wel konden. Hebben een andere fiets doorgeven en die zou klaar gemaakt worden en verstuurd worden. Na bijna een week niks gehoord te hebben een WhatsApp en mail gestuurd op mail werd er gereageerd dat het erg druk was maar de fiets stond klaar voor verzending en uiterlijk woensdag zou ie bezorgd worden. Het was toen vrijdag dus dacht oké dat kan nog maar viel wel op dat ze eerst 3 werkdag zeiden toen we een andere fiets uit hadden gekozen en later was het in eens 5 tot 7 werkdagen. Je raad het al het was woensdag nog niks gehoord van de verzendplanning dus weer gemaild. Zelfde verhaal terug het is erg druk maar fiets staat klaar voor verzending en word uiterlijk zaterdag bezorgd. Ik geloofde er niks van want ze bezorgen niet eens op zaterdag. Maar hij vertelde dat hun zelf hem zouden bezorgen wat ik een vreemd verhaal vond. Heb daarna boze mail terug gestuurd dat ik nu serieuze actie vanuit hun verwacht of ze versturen nu de fiets of geld terug doen ze dat niet dan gingen we stappen ondernemen dit kan gewoon echt niet. Ze vroegen of ik mijn review wou verwijderen om het samen op te lossen heb mijn bestelling geannuleerd. Inmiddels 11 dagen terug bestelling geannuleerd en zou mijn geld binnen 7 werkdagen terug gestort krijgen. Nog altijd geen geld op mijn rekening heb nog gemaild gister krijg geen antwoord dus nu maak ik me woorden waar! Wij gaan stappen ondernemen en ga net zolang door tot ik me geld terug heb. En raad aan iedereen die ook de dupe is van deze persoon het zelfde te doen. Dit is niet de manier hoe je met iemand ze zuur verdiende centjes omgaat en daarvoor ga ik alle stappen zetten. Dus zoekt u een fiets bestel hier dan NIET!!!!!!!! Dit is dus nu al bijna een maand bezig!!!

2 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen fiets geen geld retour niet kopen!

Op 21 december een fiets voor mijn kleindochter besteld en betaald. De fiets zou met 3-5 dagen worden afgeleverd. Toen ik 28 december vroeg waneee de fiets bezorgd werd, kreeg ik excuses want de fiets was niet meer op voorraad. We mochten wel een andere uitkiezen. Dat wilde mijn kleindochter niet, dus hebben we de bestelling geannuleerd. Het geld zo worden teruggestort op de visacard. Dat was 30 december 10 januari was het geld niet retour. Bii navragen zou het met 2-3 werkdagen op mijn bankrekening worden gestort. 18 januari nog geen geld. Excuses en ze gaan het uitzoeken.. 27 januari nog steeds geen geld retour ontvangen. Slechte service en voelt als oplichting!

27 janvier 2025

Bike2bike oplichter

Meer dan een maand geleden een fiets besteld die niet op voorraad was. Nog steeds geen geld terug.
Gewoon een oplichter.

27 janvier 2025

Oplichters

Fiets besteld, was niet op voorraad. Bestelling geannuleerd, het geld zou terug gestort worden. Maar volgens deze partij gaat er steeds iets mis op de financiële administratie. Het zou handmatig gedaan worden. We zijn al 2 maanden bezig. Geen fiets, geen geld. Ze reageren niet meer op mails!

9 décembre 2024

KOOP HIER NIET!

KOOP HIER NIET!

Ze komen hun afspraken niet na. Van levering van de fiets tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Ga naar je lokale fietsenwinkel, trap er niet in zoals vele er al ingetrapt zijn.

Ik was een maand aan het wachten op een bestelling die volgens de website binnen een dag geleverd zou worden, na contact werd het 5 werkdagen, daarna 2 weken niets gehoord en vervolgens weer 5 werkdagen. Ze betalen het geld niet terug en dit bedrijf is volgens de politie al door heel veel mensen gemeld als oplichters. Als ik mijn geld deze week niet terug heb gekregen ga ik verder met mijn aangifte en ga ik verder via een advocaat. Niet vanwege het geld, maar vanwege alle gedupeerde mensen hier. Alle 5 sterren reviews zijn 100% verzonnen. Schakel je rechtsbijstand in!

15 janvier 2025

Oplichters, zeker niks bestellen

Op 8/11/2024 heb ik 2 fietsen besteld op bike2bike.nl. Er wordt beloofd om 1 dag thuis te bezorgen. Na 3 dagen heb ik niks van hun gehoord. Ik neem zelf contact met hun op via mail. Ik kom te horen dat die fietsen niet meer op voorraad en er wordt een paar fietsen voorgesteld die we niet goed vonden. We hebben gevraagd om de bestelling te annuleren. Sindsdien tot vandaag 14/01/2025 hebben ons geld nog altijd niet ontvangen. We krijgen zelfde mail altijd dat ze zijn bezig met onderzoek. A.u.b. als je dit review zeker niks bestelling van dit website

8 novembre 2024

KOOP NIETS HIER!!!

KOOP NIETS HIER!!!

Ik kocht op 6/12/2024 een meisjesfiets van €341,95. De fiets stond geadverteerd op hun website als op voorraad en meteen leverbaar. Ik kreeg geen fiets aan. Heb veel gebeld zonder antwoord (ookal staat er dat je hen meteen kan bereiken). Na veel over en weer gemail blijken ze de fiets niet te hebben. Ze doen een voorstel voor een andere fiets. Ik heb gezegd dat ik mijn geld terug wil en mijn recht van herroeping van mijn aankoop inroep. Ze beweren het geld meteen terug over te maken maar ook dit gebeurt niet. Ik heb tot op heden nog altijd mijn geld niet terug ontvangen en blijf mailen en bellen. NIETS KOPEN HIER!!

6 décembre 2024

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Levert fiets niet en doet lang over geld terug storten. Krijg je vervolgens ook nog een grote mond van medewerker.

Beoordelingen op hun eigen site zijn gekocht. Bestaat niet dat dit echt is.

3 décembre 2024

Oplichter

Exact hetzelfde verhaal bij mij dan bij alle andere reviews hier. Dit is een éénmanszaak die duidelijk gerund wordt door iemand die consumenten wenst op te lichten. Wat opzoekingswerk leert dat deze reviews reeds jaren teruggaan (ook bij een firma in de UK met zelfde naam).
Doe meteen aangifte bij de politie en vraag je bank om het geld terug te vorderen bij de bank van deze person.
Onbegrijpelijk dat deze hier mee weg blijft komen. Hopelijk wordt de site snel offline gehaald en komt meneer terecht waar hij hoort.

3 janvier 2025

KOOP HIER NIKS

KOOP HIER NIKS, OPLICHTING!!! Net als eerdere verhalen bepaalde fiets niet leverbaar. Nu al ruim een week radiostilte. Meerdere bedrijven staan geregistreerd op dit adres. Melding gedaan bij ACM en politie.

24 décembre 2024

Oplichters

Oplichters! Helaas ook hier hetzelfde verhaal. Fiets niet op voorraad, alternatief aangeboden maar wil het geld terug. Nu al dagen niets meer gehoord na de belofte dat het terug gestort zou worden. Het zijn oplichters! Ik heb aangifte gedaan.

21 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbare website, bestel hier niets

Kinderfiets besteld die niet leverbaar bleek. Andere uitgezocht en met allerlei excuses werd de levering steeds uitgesteld. 3 weken na de verjaardag van mijn dochter nog steeds geen fiets. Nu al 10 dagen aan het wachten op terugsturen van het aankoopbedrag. Ik begrijp er echt niets van hoe je zo met mensen en kinderen om kunt gaan.

19 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nogmaals, bestel hier niks!!

Ik heb al eerder een review geplaatst. Nogmaals: bestel hier niks!! De positieve reviews moeten wel nep zijn! Elk verhaal gaat hetzelfde. ‘We gaan het uitzoeken’, we hebben uw rekeningnummer nodig, u wordt hier morgen over gebeld, over uiterlijk 5 dagen moet uw geld op uw rekening staan, maar dan moet u wel eerst uw negatieve review verwijderen. En er is ALLEMAAL NIKS VAN WAAR.
Ik waarschuw anderen liever. Ik wacht al vanaf eind oktober op mijn geld.

26 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets besteld niet op voorraad twee…

Fiets besteld niet op voorraad twee keer een nieuwe uitgezocht op de dag van levering bestelling geannuleerd ik heb een heel verdrietig kind. Wat een slecht bedrijf. Ik ga er wel mee verder dit kunnen ze niet maken.

16 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets is geleverd maar resterende…

Fiets is geleverd maar resterende bedrag na het aanpassen van bestelling wordt niet overgemaakt
2 maanden aan het mailen!
Is misschien inderdaad niet verstandig om te bestellen en al meteen te betalen!

30 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets besteld niet leverbaar. 3 weken op terugbet. Moeten wachten. Pas na drie keer “anders aangifte” teruggestort..

Fiets besteld. Niet leverbaar. Kreeg twee opties. Wilde mn geld terug. Gingen ze regelen.. gebeurde niet.. 1,5e week later ben ik reviews gaan zoeken (had ik eerder moeten doen..) veel dezelfde verhalen.

Gemaild.. geappt.. via beide kanalen laten weten dat ik verdere stappen zou gaan ondernemen wanneer het geld niet zsm terug kwam.. gisteren heb ik uiteindelijk gemaild dat wanneer het er niet vandaag vóór 18:00 op zou staan ik aangifte zou gaan doen.

Vanochtend kreeg ik een mail dat het er vandaag voor 17:00 op zou staan. Dat is wonder boven wonder gebeurd. Bijna 3 weken zoet mee geweest!

Bedankt voor alle verhalen..

De positieve verhalen in dit geval met een korrel zout nemen!

29 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus