Billigcykel.dk Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Købte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårøret. Ligner en umbraconøgle eller skruetræk... Voir plus

Köpte min cykel (Avenue) och när jag fick den var den skadad i färgen med repor. När jag kontaktade återförsäljaren var deras ursäkt att sådant händer och inte var så farligt. Jag hävdade min lagli... Voir plus

En af de bedste cykelhandler jeg har prøvet! Sød og hjælpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover også gode priser. Har selv handlet der to gange og har fået en strygende service begge gange... Voir plus

1. Magasin de vélos
  2. Magasin d'accessoires de vélo

Informations provenant de diverses sources externes

CYKLER - Billige cykler! - Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler døgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mærker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte en retro cykel

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der længere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med fuldskæg. Skulle betale for pedaler, men i disse corona tider og med ovennævnte besparelse, og service fra gutten med fuldskæg er jeg godt tilfreds, sparede stadig over 700 kr. Vi skal jo osse støtte de små/mindre virksomheder i denne tid. Cyklen kører skidegodt👍tak.

7 mai 2020

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse at handle med Billigcykel.dk.
De havde godt nok ikke den Trek model fra 2019 som jeg havde bestilt, men blev spurgt om jeg ville have 2020 modellen til samme pris. Hvilket jeg ikke kunne sige nej til 👍
Hurtig og fin levering.

1 mai 2020

Fin cykel og reparation lokalt

Fin cykel - men der var et problem med gearskifteren, og jeg aftalte med Billigcykel.dk at jeg skulle køre den til et lokalt cykelværksted for at få det ordnet - og Billigcykel.dk refunderede efterfølgende beløbet :-)

30 avril 2020

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!

Oplevede det samme som Bjarne Jensen, længere nede.

De sælger cykler de IKKE har på lager og prøver at sælge en dyre cykel. Jf. loven har man krav på det man har købt, da der er indgået en købsaftale - men det løber de fra og stopper kommunikationen - har ikke hørt noget fra dem i over 15 dage.

Synes ikke billigcykel.dk har leveret til den behandling og kundeservice man med rette kan forvente af en moderne netshop. Håber de får bedre styr på det.

30 avril 2020

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, de vendte hurtigt tilbage med leverings tid. Venlig og ordentlig kommunikation.
Ikke sidste gang vi har handlet der ☺️

Vh M. Apitz

22 avril 2020

Tilfredsstillende service!

Cyklen kunne afhentes efter 5 arbejdsdage og i butikken blev jeg hjulpet med indstilling af cykel osv.
Laveste pris på cyklen sammenlignet med andre steder, tilfredsstillende service, cyklen kører godt og jeg vil helt klart anbefale billigcykel.dk til andre også!

9 avril 2020

Fantastisk service!

Fantastisk service, gode priser og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg havde købt en cykel de ikke havde på lager, og fik en personlig besked omkring det og tilbudt en nyere model til samme pris, så føler man sig værdsat som kunde!

3 avril 2020

Nemt, billigt og gode cykler..

Har hentet min Trek Racercykel i dag.
Nem og overskuelig hjemmeside. Stort udvalg. Gode priser.
Venlig personlig service ved afhentning...
Det var ikke længe før jeg køber en cykel til hos dem..

24 mars 2020

Har netop købt en Giant Contend sl 2…

Har netop købt en Giant Contend sl 2 disc 2020. Har fra køb til modtagelse fået hurtigt svar på spørgsmål og levering etc. Både via mail og mobil nummer.
Jeg afhentede cyklen i Falkon cykler. Utrolig behagelig oplevelse. Cyklen var parat og alt er som det skal være. Derfor kan der kun gives topkarakterer. Tak for denne gang.

28 février 2020

God oplevelse

God oplevelse. Dejlig cykel, som endda blev leveret 11/2 måned tidligere end lovet. Justeret og 100 % i orden og til en meget fin pris.

10 janvier 2020