Vores nye Zeekr 7x har været under kærlig behandling ved Anders. Den fik en gang livtids coating af bil. Glas coating . Coating af fælge og bremsekaliber. Folie ved alle dørPaneler. Resu... Voir plus

Bilen fik en 4 lags coating. Alt er udført som aftalt. Bilen er blevet mega flot. Bliver spændende at se langtidseffekten. God vejledning og service. Kan varmt anbefales hvis man vil have god/per... Voir plus

Man føler sig i trygge hænder hos Anders, som qua sin faglighed og erfaring ved, hvad han har med at gøre. Vaske- kursus kan også klart anbefales.

Anders ligger stolthed i at levere et ordentligt produkt som DU er tilfreds med. Sober og ærlig behandling. Lover ikke noget som han ikke kan stå inde for. Læg roligt din bil i Andes erfarne hænd... Voir plus

1. Magasin de produits chimiques automobile
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Service d'esthétique automobile
  4. Prestataire de transport automobile privé
  5. Station de lavage automobile

Écrit par l'entreprise

Vores specielle er kvalitetspolering, professionel keramisk coating, classic cars, vandslibning, men udfører alle slags kvalitets bilpleje. Kort sagt alle facetter af en ordentlig bilpleje. Vores kunder kommer fra hele landet og fra udlandet, da det vi tilbyder er værd at køre efter. Forvent ikke laveste pris, men højeste kvalitet. På gensyn Bilplejen.dk....... det er køreturen værd:-) PS: Vi har naturligvis gratis lånebil med fri kilometer til rådighed.. En af landets mest erfarne bilplejecentre.

5,0

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Bilvaskekursus

Var med på bilvaskekursus, syntes det var meget lærerigt og godt, da ham havde tjek på alle fejl / mangler man normalt laver når man vasker bil. Fik rigtig god viden om at gøre det rigtigt, så man bl.a. undgår unødvendige ridser mm. under bilvask.

10 avril 2026

Flot udført arbejde og god service

Bilen fik en 4 lags coating.
Alt er udført som aftalt.
Bilen er blevet mega flot. Bliver spændende at se langtidseffekten.
God vejledning og service.
Kan varmt anbefales hvis man vil have god/perfekt behandling, alså både bilen og som kunde.

27 mars 2026

Vores nye Zeekr 7x har været under…

Vores nye Zeekr 7x har været under kærlig behandling ved Anders.

Resultatet var over alle forventninger.
Bilen har fået en fantastisk glans og dybde i lakken og det er ren terapi at vaske bilen.
Her er der tale om et firma med faglig stolthed. En yderst professionel rådgivning ved afdelingen af bilen.

Det efterfølgende vaskekursus må man ikke gå glip af. Mange tips og tricks til hvordan man vedligeholder sin bils lak på bedst mulige måde.

Alt i alt er vi meget tilfredse med resultatet og rådgivningen.
Virkelig et godt stykke arbejde.

Mvh Jes.

15 mars 2026

Min bil fik polering og keramisk…

Min bil fik polering og keramisk coating. Det blev meget godt, og jeg er rigtig glad for resultatet. Den er faktisk blevet meget pænere end da jeg hentede den hos forhandleren. God service og god forklaring undervejs.

5 mars 2026

Du får hvad du betaler for.

Du får hvad du betaler for.
Det glæder også her. Jeg har fået en super personlig behandling, god vejledning og forhåbentligt en Ceramic Coating der holder længe.
Køber man bil til mange hundrede tusind, vælger man også en ordentlig behandling.
Kan klart anbefales 👍

27 février 2026

Selvfølgelig skulle min nye bil også coates hos Anders 😊

Da jeg skiftede min bil ud med en ny, var jeg ikke i tvivl om, at den også skulle have Anders´s grundige coatingbehandling. Kvaliteten er igen helt i top !!!
Hvis du vil have en flot bil, der både er beskyttet og nem at holde flot, så skal du lade Anders give din bil en fantastisk behandling.
Det vil du ikke fortryde !!

25 février 2026

Jeg vil klart anbefale Bilplejen.dk

Jeg vil klart anbefale Bilplejen.dk, hvis du ønsker at får poleret og coated din bil.
Min sorte brugte Tesla ligner nu en helt ny bil, i stedet for den lidt trætte bil jeg havde før.
Rigtig flot arbejde af Anders og tak for god rådgivning.

15 décembre 2025

Fik lavet coating på min Xpeng G6 hos…

Fik lavet coating på min Xpeng G6 hos Anders i januar 2026, og resultatet er virkelig imponerende. Professionel service, god rådgivning og en finish der får bilen til at fremstå som ny. Kan varmt anbefales til alle, der vil passe ekstra godt på deres bil!

14 janvier 2026

Coating og kundepleje i højeste kategori

En livstids-coating hos Anders kan absolut anbefales. Ikke bare bliver bilen fantastik flot og perlende, men du bliver også taget i hånden, når det gælder om, hvordan du får den til at blive ved med at se sådan ud. Anders udbyder gratis vaskekursus, hvor hver enkelt trin bliver gennemgået minutiøst, så man ikke bare får et "hvordan" men også et "hvorfor".

29 décembre 2025

Dedikation til resultatet

Hvis man lige går og tror at coating og bilpleje blot er et spørgsmål om pris, så tag lige en snak med Anders.
Her er intet overladt til tilfældighederne. Der vælges den korrekte coating tilpasset den aktuelle lak og plast for optimalt resultat. Han tager sig den nødvendige tid til at forklare processen og han kender bilmodellerne og deres kritiske områder vedr. evt. beskyttelsesfolie.
Fantastisk resultat.

5 décembre 2025