Suverænt sted at handle, når man lige mangler et par rustfrie skruer, bolte eller andre småting. Priserne på varer i anbrud er virkelig gode. Jeg ved udmærket, hvad 200 popnitter koster hos gro... Voir plus

Kan virkelig anbefales. Jeg skulle finde nogle små messingskruer til nogle hængsler, og her har de bare et sindssygt godt udvalg og i mindre pakker, så man ikke skal købe 500 stk. Jeg bestilte skr... Voir plus

Jeg har handlet her mange gange, og hver gang er det hurtigt og billigt. I går bestilte jeg nogle forskellige skruer, og opdagede først bagefter, at nogle af dem ikke stod som lagerførte. Alligevel... Voir plus

Købte nogle skruer og møtrikker i tommemål, møtrikkerne var forkerte. Jeg skrev til Birger A Handel, fik svar med det samme og lovning på erstatningsmøtrikker med hurtigpost. Dagen efter lå de i min... Voir plus

1. Magasin d'articles de barbecue

Informations provenant de diverses sources externes

Gode ideer når det gælder rustfri gasgrill, rustfri gasgrill og tilbehør,stort udvalg i terrassevarmere, terrassevarmere og tilbehør, campingaz grillprogram, campingaz tilbehør, camping og tilbehør, camping og fritid, stort udvalg i gasvarmeovne, gas

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

44 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Suverænt sted at handle

Jeg ved udmærket, hvad 200 popnitter koster hos grossisten, men lige nu skal jeg kun bruge 12, og chefen ønsker, at lagerbeholdningen holdes på et minimum. Derfor er det en stor fordel, at Birger A sælger i mindre mængder.

Jeg er så heldig, at Birger A ligger lige rundt om hjørnet og tilbyder Click & Collect. Bestillingen er nem, og ekspeditionen går stærkt.

Jeg kan varmt anbefale Birger A.

5 juin 2026

Jeg blev ringet op kort tid efter jeg havde lagt en bestilling på nogle bræddebolte, da nogle af de skruer jeg bestilte var i restordre fra leverandør - der blev hurtigt givet et alternativ og jeg fik dem leveret dagen efter. Top professionel service syntes jeg.

25 août 2025

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service

Ringede en sen fredag eftermiddag om man kunne afhente, fik af vide at bare kunne bestille på siden og kunne så afhente i Slagelse lørdag - virkelig god service

30 mai 2025

Jeg har handlet der 2 gange

Jeg har handlet der 2 gange, begge gange var jeg yderst tilfreds. Stort varelager, fornuftige priser, hurtigt ekspedit.
Vil klart anbefale og handle der igen!

19 décembre 2024

Super butik

De har størrelser ,man ikke finder andre steder 👍
Hurtig ekspedition. Absolut ikke sidste gang der skal handles der

27 mars 2025

Fantastisk lille shop.

Fantastisk lille shop.
Kæmpe udvalg indenfor A4 rustfrit, til fornuftige priser.
Lynhurtig ekspedition, typisk klar til afhentning samme dag, også i weekenden!

Stor anbefaling herfra

24 septembre 2024

YES !!!

Marine bolte og møtrikker (rustfri A4) sælges enkeltvis 🙏 i usædvanlige størrelser.
Jeg skrev lidt med BirgerA, bestilte på hjemmesiden og afhentede i Slagelse et par timer senere.
Vidunderlig bix. De har "ALT" og sælger enkeltvis... kan man ønske sig mere.
Lynhurtig. Omgående respons. Super varelager til i DEN grad gode priser.
2025 april: stadig top tilfreds. Lynhurtigt via PostNord
Tak BirgerA 🙏

27 juin 2024

Top service

Har handlet her et utal af gange. Aldrig haft problemer.

I weekenden bestilte jeg så skruer af to omgange, da jeg ikke fik det hele med i første ordre.

Birger A Handel opdagede selv, at jeg havde bestilt 2 ordrer til samme adresse, og sparede mig for den ene fragt ved at levere det hele samlet.

Fantastisk service!

14 mai 2024

Kan virkelig anbefales.

Kan virkelig anbefales.
Jeg bestilte skruerne kl. 15.30 fredag, og jeg kunne hente dem i pakkeboksen kl. 9 lørdag morgen.
Kæmpe anbefaling herfra!

9 mars 2024

Fint udvalg, gode priser og hurtig levering.

Fint udvalg, gode priser og hurtig levering. Jeg manglede lidt forskellige rustfri bolte og skiver, og faldt tilfældigt over denne side. Gode priser, selv for små mængder, og alt virker til at være i fin kvalitet. Ordren blev afsendt indenfor et døgn. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.

22 février 2022

En drøm for enhver bådejer

En drøm for enhver bådejer. Her finder du alskens rusfaste skruer, bolte osv i mange afskygninger i små portioner til en god pris med service i top. Jeg har handlet der i flere år og altid kunnet finde hvad jeg havde brug for. Tak for det 👍👍👍

29 juillet 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit