Bjelin (Bjoorn) Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Tredje gången jag köper golv av er. Vi är riktigt nöjda och lär bli fler köp i framtiden. Rekommenderas stark.

Beställde några provbitar inför köp av golv. Smidigt att handla, stort plus att provbitarna är gratis! Väldigt snabb leverans och inte ett dugg att klaga på. Kan dock rekommendera alla att faktis... Voir plus

Beställde detta golv på grund av att det var enormt svårt att hitta det vi sökte, nämligen ett gammalt stengolv lite inspirerat från Italiens landsbygd. Men vi fann det....och fått det levererat u... Voir plus

Otroligt bra och trevlig service. När jag fick golvet så var det fraktskador på en förpackning, då jag hörde av mig till Bjoorn och meddelade det så ordnade dom så jag fick ersättning på en gång utan... Voir plus

1. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol

Informations provenant de diverses sources externes

Ägarna till Bjoorn har beslutat att samla all golvtillverkning under det nya varumärket Bjelin. Bjelin utvecklar, tillverkar och marknadsför en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

756 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nöjd

Har lagt ytterligare ett golv som för mig är lätt att lägga ibland stöter jag på en som inte håller kvalitet , slutresultatet mycket nöjd !!

6 juillet 2016

Snabb och bra service!

Golvet var jättefint. Det levererades snabbt, och de levererade dessutom ett billigare likvärdigt läggningskit utan att jag bett om det, och krediterade mig mellanskillnaden. Jag är imponerad!

5 octobre 2015

Högsta klass

Jag köpte 27 kvm obehandlad ekparkett Select. Lade parallella stavar. Köpte lumppapp som ljudabsorption mot MFB Nivellgolv. Köpte läggningssats för parkett och 2½ liter Adam oljevax.

Min enda erfarenhet av golv är laminatgolv som jag lade i övervåningen för ca 15 år sedan.
Anna hos Bjoorn gav mig goda råd och tips innan jag satte igång med ekparketten. Jag fick hem prover på olika typer av vax. Jag fick "Lägganvisningar".

Nu är golvet klart. Jag är djupt imponerad över den kvalitet som golv och vax visar upp. En enda stav avvek i tjocklek. Den var kanske 0,2 mm lägre. Några hade någon liten flisa borta i något hörn, men de valde jag så att de försvann vid stumpkapning.

Jag fördelade vaxet med microfiberroller och bonade med en 1200 watt handmaskin med lammullshätta som jag köpte på Mekonomen. Blir perfekt att polera bilen med! Här vill jag tipsa andra att "lätta ut" gränsen mellan partierna när du rollar ut vaxet. Det får inte bli markerade gränser som riskerar dubbelstrykning.

Jag är mycket nöjd med Bjoorns klickparkett som jag (amatör) klarade av att lägga och ytbehandla. Beställning, information och produktkvalitet på topp!

22 septembre 2015

God service

Bra service. Snabb leverans och utmärkt kvalité på golvet vi beställde. Nästa gång jag renoverar lär jag definitivt beställa härifrån igen.

21 septembre 2015

Bra eksockel

Köpt eksockel. Snabb leverans, bra kvalité (homogena, kvist och sprickfria, ej krökta eller skeva - 1 av 27 var störande böjd, övriga problemfria).

20 septembre 2015

Kalas

Snabba golvprov, mycket nöjd

15 septembre 2015

Toppenföretag!

Gratis prover, fraktfritt. Snabba leveranser. Blev dessutom positivt överraskad över kvaliteten på golvet (dynamic bough pine ). Köpte dessutom kork som underlag. Rekommenderas! Kommer definitivt att köpa mina golv hos Bjöörn i fortsättningen också 😊

13 septembre 2015

Snabbt och smidigt

Vi beställde ett flertal prover och kände oss nästan lite dumma som beställde så många på en gång. Två dagar senare hade vi alla proverna. Grym service får jag säga.

13 septembre 2015