Tredje gången jag köper golv av er. Vi är riktigt nöjda och lär bli fler köp i framtiden. Rekommenderas stark.
Beställde några provbitar inför köp av golv. Smidigt att handla, stort plus att provbitarna är gratis! Väldigt snabb leverans och inte ett dugg att klaga på. Kan dock rekommendera alla att faktis... Voir plus
Beställde detta golv på grund av att det var enormt svårt att hitta det vi sökte, nämligen ett gammalt stengolv lite inspirerat från Italiens landsbygd. Men vi fann det....och fått det levererat u... Voir plus
Otroligt bra och trevlig service. När jag fick golvet så var det fraktskador på en förpackning, då jag hörde av mig till Bjoorn och meddelade det så ordnade dom så jag fick ersättning på en gång utan... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Ägarna till Bjoorn har beslutat att samla all golvtillverkning under det nya varumärket Bjelin. Bjelin utvecklar, tillverkar och marknadsför en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Sibyllegatan 38, 11443, Stockholm, Suède
- 020 515010
- sales@bjelin.com
- www.bjoorn.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Alltid bra och snabb service
Jag har handlat från Bjöörn tidigare och har nu förfrågningar om golv igen. Man får alltid snabb och bra service från Bjöörn och att man kan få provbitar utan kostnad är helt fantastiskt - det hjälper en verkligen i köpprocessen.
/Anna
Snabbt och tryggt
Jag har köpt golv hos Bjoorn flera gånger. Senast skickade dem det samma dag som jag lade ordern och jag hade det dagen efter.
För fyra år sedan fick jag ett golv där en tredjedel av paketen innehöll laminatbrädor som såg klart annorlunda ut än övriga. Men jag fick ett mycket bra bemötande i supporten, behövde bara skicka några bilder och fick nya paket skickade omgående. Jag behövde inte ens skicka tillbaka de defekta.
Leverans av provbitar
Fick mina beställda provbitar snabbt och med ett litet paket goa gummibjörnar. Härligt!
Utmärkt
Kunde inte varit bättre: varuprov, beställning, leverans, allt klaffade.
Snabb leverans av prov.
Har köpt mycket fint trägolv från Bjoorn förut, men nu ville jag ha prov på deras oljade stavparkett. Fick provet snabbt och bra!
Bjoorn motsvarade mina förväntningar
Snabb leverans och proffsigt emballage. Helt Ok. Återkommer med fler beställningar framöver
Håller det de lovar
Beställde prover på ett massa golv. Helt kostnadsfritt. Bra kvalitet på golven och vi fick dem helt enligt leveransvillkoren. Toppklass!
Väldigt tillmötesgående
Vi behövde leverans en viss dag med inbärning och bjoorn fixade detta
Snabbt och smidigt!
Fick golvet på tre arbetsdagar. Välpackat, helt och rent! Har inte hunnit lägga golvet än, men upplevelsen av bjoorn som företag har bara varit positivt.
Superservice!
Superbra service! Hade gärna velat ha ett visningsrum men fick mkt snabbt svar på alla frågor.