Bladkiosken.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Voir plus

har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Voir plus

På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv vil... Voir plus

Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Marchand de journaux
  2. aussi dans
  3. Boutique spécialisée dans la vente de magazines
  4. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

210 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service og meget hurtig levering

Jeg har handlet hos Bladkiosken adskellige gange og har altid været yderst tilfreds med deres service. Jeg har let ved at finde de produkter jeg synes er spændende, og når jeg har bestilt det jeg vil have, så får jeg varerne lynhurtigt. Jeg har brugt Bladkiosken til både gaver og til mig selv. Et sted jeg kommer til at handle mange gange endnu:-)

25 juin 2012

Laaaaang leveringstid.

"Bestilte en bog d. 5/5, der skulle bruges til gave den 20/5. Der stod på bladkiosken.dk at leveringstiden var 3-6 dage, så det skulle jo mene fint kunne gå. Den 19/5 kunne jeg se på siden, at bogen stadig ikke var blevet sendt afsted, så jeg blev nødt til at købe den i en boghandel i stedet, hvor den jo selvfølgelig er lidt dyrere. Så istedet for at betale 144 alt i alt for bogen, ender jeg nu med at komme af med; 200 kr (som den koster i boghandlen) + 35 kr for levering for den oprindelige + 20 kr for at blive medlem af plusbog (som desuden prøver at gøre alt for at man "glemmer" at opsige sit abonnement). Dvs alt i alt 255 kr...

Kan absolut ikke anbefale nogen at handle på""

Et par dage efter at jeg skrev denne anmeldelse, blev jeg kontaktet af Bladkiosken, der beklagede den lange leveringstid. Derudover ville de gerne give mig pengene tilbage for bogen (ikke de 55 kr. jeg har spildt på levering og plus medlemsskab) mod at jeg enten fjernede anmeldelsen, eller i det mindste gav dem flere stjerner på trustpilot.

Så går der yderligere et par dage, hvorefter jeg får en mail fra Trustpilot, der beder mig om at verificere over for dem, at jeg rent faktisk har handlet på bladkiosken.dk!!

Så det bliver stadig kun til 1 stjerne pga alt besværet med dem.

Vil stadig ikke anbefale nogen at handle hos dem.

21 juin 2012

Deres fragt er simpelthen alt alt alt for dyr

De tager fragt pris PR BOG! Alt det jeg troede jeg sparrede blev ædt op af fragt... og det fandt jeg først ud af after jeg havde købt medlemskab. Skuffende oplevelse - Det er simpelthen bare for ringe... Nu her 7 dage efter har jeg stadig ikke modtaget nogen bøger... Det kører bare (ikke) for bladkisken.dk

11 juin 2012

Hej Thomas
Hvis du var forblevet medlem i nogle få dage mere, havde du fået forsendelsen til næsten halv pris. Vi tilbød dig også et afslag på forsendelsen, da du tilsyneladende ikke havde læst betingelserne inden du købte bøgerne, ligesom du også kunne have fortrudt dit køb og fået alle pengene tilbage. Jeg beklager at dine bøger blev en smule forsinket.

Sløvt

Jeg bestilte en bog mandag kl. 14.30. Med lidt god vilje kunne de altså have afsendt den samme dag. I stedet valgte de at afsende den om fredagen, så jeg først havde bogen den efterfølgende mandag.

30 janvier 2012

Hej Anders

Tak for din feedback til os. Bogen burde have været leveret indenfor 1-3 hverdage fra din bestilling blev modtaget, men der gik 5 hverdage. Det beklager jeg meget. Vi vil undersøge årsagen, så en fejl som denne forhåbentlig ikke sker igen.

Glædelig jul

Sikrede fint bog-julegaver til en god pris. Bestilte d. 15. dec. og havde bøgerne d. 21. dec. Merry jul :-)

4 janvier 2012

hvor bliver min bog af ???

Jeg bestilte en julegave den 17/12, som blev lovet levering inde jul, jeg har stadig ikke fået gaven og har ikke kunne få fat på bladkiosken, så hvis denne ikke får dem op af stole inden for et par dage vil jeg politianmelde dem.

Opdate

jeg har nu hørt fra dem og fået mine penge igen, men ændre dog ikke på at jeg manglede en gave juleaften

29 décembre 2011

Hej Martin

Bogen var desværre udsolgt fra forlaget, og kunne derfor ikke skaffes. Jeg beklager meget, at du manglede en gave juleaften. Hvis du kontakter os, kan vi give dig rabat på en evt. anden bogbestilling, hvis du ønsker det.

mvh. Andreas/Bladkiosken

Bladkiosken rammer lige i hjertet

Man står der og skal give noget til sin mor her op til jul. Men hvad skal det være? Fordi hun har alting hedder de to øverste ønsker på hendes liste "Besøg af mine børn" og "Oplevelser sammen med mine børn". Hvis du selv har en mor, ved du nøjagtigt hvad jeg mener. Det er derfor Bladkiosken er så genial. Fordi jeg kan give min mor 6 Femina blade for kun 150,- Og så ved jeg at hver gang hun læser det tænker hun på at jeg har tænkt på hende. Det er da genialt!

Oveni hatten er det endda sådan at Bladkiosken sender en regning på giro. Det betyder at jeg ikke skal betale før jeg har fået løn til d. 1 januar. To fluer med et smæk!

Jeg gav min mor den samme gave sidste jul.

17 décembre 2011

Det virker

Købte 2 artikler, Betalte med DK-kort.
Den ene desværre udsolgt, men det blev "auto-koorigeret" og pengene tilbageført.
Hurtig levering - ingen bøvl.

4 décembre 2011

helt ok

Fin service,

ikke så meget at komme efter..

ventede dog liiiidt længe på respons så det er ikke top karaktér fra mig!

Men bestemt værd at bruge!

13 novembre 2011

Smart koncept. Betaling direkte på sitet vil fuldende oplevelsen

Magasiner og blade er ofte noget man bestiller når en trist telefonsælger ringer og tilbyder et standard-abonnement, "specielt til mig fordi jeg tidligere har abonneret", som man så takker ja til...

Jeg har netop bestilt på bladkiosken.dk og det er da et yderst smart koncept. Dog er det ærgerligt at betingelser og vilkår ikke dækkes ind under samme tekst for div. magasiner, hvilket hurtigt kan give 10 forskellige betingelser, vilkår, opsigelsesmetoder og leveringsbetingelser.

Endnu et punkt der vil gøre bladkiosken.dk endnu bedre ville være mulighed for at betale direkte på sitet for de bestilte magasiner. Ofte smides girokort langt væk eller også glemmes de på bordet når man får disse.
Når man alligevel bestiller på sitet, hvorfor så ikke tilbyde betaling med det samme?!

4 stjerner for et næsten komplet setup! :-))

27 avril 2011

Extremely quick and no fuss- very professional.

I had been looking for a couple of specialist magazines for quite a while. My friend told me about bladkiosken.dk so i tried their webshop with fantastic results.
BAD NEWS - my wife wants to try it now !!!!
Thanks bladkiosken, you just cost me a fortune..........ha ha ha

15 août 2010